kdl32l4000

Reaction score
2
Καλημέρα,
Σκεφτόμουν να πάρω την sony KDL32L4000. Πήγα σε γνωστό κατάστημα με σκοπό να την πάρω αλλά είδα δίπλα της μια philips 32pfl5322 στα ίδια λεφτά και λιγότερο που έπεζε πολύ καλύτερα. Η sony είχε χιόνια. Άλλαξα το καλώδιο της κεραίας τους και είδα το ίδιο. Παρατηρώντας από κοντά είδα ότι η phillips καθάριζε την εικόνα -με λίγο blur που δεν φαινόταν από μακριά, ενώ η sony καθόλου. Δεδομένο ότι τη θέλω για tv κυρίως σε αυτό το κόστος υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση? H samsung le32a43x μου αρέσει αλλά διάβασα ότι στη γρήγορη κίνηση χάνει πολύ (να το διαπιστώσω εγώ σε κατάστημα είναι λίγο δύσκολο..).
Για τη sony υπάρχει κανένα σχόλιο; είναι κριτήριο το χιόνι η... με ένα ενισχυτή δεν θα παρατηρήσω τίποτα....Την έχει κανείς;;

Reaction score
0
μην περιμενεις να βγαλεις συμπερασμα απο το σημα των μαγαζιων.οι σειρες 5 της philips ειναι για τα μπαζα ειδικα αυτο το αρχαιο μοντελο που ουτε καν ψηφιακο δεκτη δεν εχει.και η 32L4000 βασικο μοντελο ειναι αλλα σιγουρα καλυτερη απο την αλλη.αν δωσεις 50Ε παραπανω περιπου η 32S4000 ειναι ακομα καλυτερη

Reaction score
2
Πήρα σβάρνα όλα τα μαγαζιά για να πετυχω κάποιο με καλό σήμα...Βρήκα την 32V4000 αλλά πάλι δεν είχε τη γλυκήτητα των philips. Τελικά πήρα philips 5403. Δεν είναι άσχημη. από την έρευνα μου για μέχρι 550€ θα έλεγα
1.)Philips 5403
2.)Panasonic led8
3.)Sony 32V4000
-.)Sharp aquos 32d44
4.)Samsung (πράγματι κανουν σπασίματα στη γρήγορη κίνηση)

Reaction score
0
Καλημέρα,
Σκεφτόμουν να πάρω την sony KDL32L4000. Πήγα σε γνωστό κατάστημα με σκοπό να την πάρω αλλά είδα δίπλα της μια philips 32pfl5322 στα ίδια λεφτά και λιγότερο που έπεζε πολύ καλύτερα. Η sony είχε χιόνια. Άλλαξα το καλώδιο της κεραίας τους και είδα το ίδιο. Παρατηρώντας από κοντά είδα ότι η phillips καθάριζε την εικόνα -με λίγο blur που δεν φαινόταν από μακριά, ενώ η sony καθόλου. Δεδομένο ότι τη θέλω για tv κυρίως σε αυτό το κόστος υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση? H samsung le32a43x μου αρέσει αλλά διάβασα ότι στη γρήγορη κίνηση χάνει πολύ (να το διαπιστώσω εγώ σε κατάστημα είναι λίγο δύσκολο..).
Για τη sony υπάρχει κανένα σχόλιο; είναι κριτήριο το χιόνι η... με ένα ενισχυτή δεν θα παρατηρήσω τίποτα....Την έχει κανείς;;
Πηρα την SONY KDL 26S4000 για το υπνοδωματιο και ειναι super
Η 32αρα κανει 10 ευρω παραπανω αλλα λογω χωρου δεν μπορουσα να την αγορασω
Η S4000 ειναι καλυτερη απο την L4000(περισσοτερες δυνατοτητες ηχητικα ,καλυτερο επεξεργαστη ,3 hdmi.πολυ καλη εικονα στα αναλογικα πολυ καλη εικονα με bluray απο PS3 και πολυ καλο μονιτορ για pc)
Την συνιστω ανεπιφυλακτα(S4000)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef