KDS-55A2000 Συνδεση με pc

Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------

Παιδια καλησπερα. θα ηθελα την βοηθεια σας. Έχω καρτα γραφικων 9800 pro msi και προσπαθω να την συνδεσω με την τηλεοραση με dvi σε hdmi αλλα τιποτα. Έχω ακούσει για διαφορες που υπαρχουν σε καλωδια. Καμια ιδεα για να μπορεσω να την συνδεσω? Ευχαριστω

Reaction score
0
Σε forum του εξωτερικου ειδα οτι την εχουν συνδεσει με hdmi και φανταστηκα οτι μπορει να γινει. Πηρα λοιπον ενα καλωδιο dvi σε hdmi το συνδεσα αλλα η τηλεοραση δεν βλεπει σημα. Mου ειπαν οτι πιθανον να μην μπορει να γινει μια τετοια συνδεση. Ομως ειναι δυνατον?. Αυτο που με πειραζει ειναι οτι σε pc in απο την τηλεοραση την εικονα την βγαζει σε καδρο και οχι full screen κατι που ομως το αναφερει και ο κατασκευαστης. Σε photo ομως απο χρηστη ειδα να εχει μεσω hdmi 1080 p σε wide. Μηπως η καρτα μου δεν κανει μηπως πρεπει? Να αλλαξω καρτα? Καμμια γνωμη ? Ευχαριστω :(

Reaction score
0
Έχεις ενεργοποιήσει από τον υπολογιστή σου την dvi έξοδο της κάρτας γραφικών?
Βγάλε το καλώδιο vga, σύνδεσε το dvi out με το hdmi in, ανοιξε την τηλεόραση και γύρνα στο κανάλι του hdmi και κατόπιν άνοιξε τον υπολογιστή. Τα windows θα βρουν μόνα τους την τηλεόραση και την ανάλυσή της και θα είσαι ΟΚ.

Reaction score
0
θοδωρη σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.Το εψαξα λιγακι και νομιζω οτι η καρτα μου 9800 εχει dvi δεν μπορει να δωσει σημα στην συγκεκριμενη τηλεοραση η λυση νομιζω ειναι μια καρτα vga με εξοδο hdmi εκει νομιζω πως δεν θα εχω προβλημα .Αλλα επειδη δεν ειμαι και 100% σιγουρος ακουω την γνωμη σου

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.661
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale