KEF 2005.2

Reaction score
0
Λοιπον εχω αγορασει τον ONKYO TX-SR 605..και ψαχνω για ηχεια..μου εχουνε μιλησει για ηχεια της ΚΕF την σειρα 2005.Ενα κεντρικο 4 δορυφοροι και ενα subwoofer.Tιμη 800 ε.

http://www.kef-audio.de/KHT/KHT2005.2/gallery.htm

Εχει καποιος αποψη για τα ηχεια αυτα??και ειδικα για την συγκεκριμενη σειρα??Επισεις ειμαι ανοικτος για αλλες προτασεις στα ιδια περιπου χρηματα.

Ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: KEF 2005.2

Αυτα εχω στο δωματιο μου και τα παιζω με εναν Nad L75.
Απιστευτη ισχυς για το μεγεθος τους. Βγαζουν φωνη που δεν μπορεις να δεχτεις οτι βγαινει απο τοσο μικρο ηχειο.
Το Sub καταρχην πολυ ομορφο. Παιζει τρομερα μεχρι ενα σημειο. Αν ανεβασεις πολυ τον ενισχυτη, τα ηχεια δυναμωνουν τοσο που το sub σχεδον χανεται. Πιστεψε με ομως δυσκολα θα το δυναμωσεις τοσο...
Εγω να φανταστεις μαζι με τις βασεις τα πηρα 1250€ πριν καιρο αλλα δεν το μετανιωνω...Με τιποτα.
Το πηνιο του καθε ηχειου ειναι οσο ειναι και το ηχει σε διαμετρο.
Επισης πολυ βαρια ηχεια για το μεγεθος τους. Νομιζεις οτι ειναι απο μαντεμι!!!

Τελος, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
Πριν σου πω αν στα συνιστω, πες μου για τί ακριβως τα θες, και δωσε διαστασεις του χωρου σου.
Δωσε και ενα λινκ για τον ενισχυτη σου.

Reaction score
0
Tο σαλονι μου ειναι περιπου 40τμ.η αποσταση μου απο το κεντρικο ειναι περιπου 3 μ.
Οσο για τον ενισχυτη μου ειναι αυτος.

http://www.gspr.com/onkyo/txsr605.html

Το συστημα θα δουλευει με HD satelitte δεκτη,με ΧΒΟΧ 360 με DREAMBOX και ψηφιακο της ΕΤ.
Παντως σε ευχαριστω για την απαντηση..νομιζω εκανα καλη επιλογη..τα πηρα με 790ε χωρις ομως τις βασεις των ηχειων που κοστιζουν 190ε το ζευγαρι και προς στιγμην δεν εχω να δωσω :-

Reaction score
0
Απάντηση: KEF 2005.2

Ειναι λιγο μεγαλος ο χωρος σου. Πιστευω ομως να μην εχεις προβλημα κανενα...

Reaction score
150
Και εμένα με προβληματίζει το μέγεθος του χώρου αλλά δεν τα έχω ακούσει. Έχω σε 40τμ 7.1 KEF (ΙQ9, IQ6C , PWS 3500 12" Sub bla bla) με τον Onkyo 905 και μου φαίνονται οριακά αλλά κυρίως σε χαμηλές εντάσεις (δηλαδή τη νύχτα). Άλλες ώρες φυσικά δεν με απασχολέι η ένταση .

Σημείωσε βέβαια πως τα 40τμ είναι μέρος ενός μεγαλύτερου χώρου 150τμ. (Κάνει γάμμα)

Αυτό που θέλω να πω είναι να τσεκάρεις και πως γεμίζει ο χώρος όταν θα πάιζεις χαμηλά δηλαδή τη νύχτα που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Σε αυτά τα λεφτά πάντως από ότι έχω διαβάσει είναι καταπληκτικό value for money.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255