kef c7

Reaction score
0
Αγαπητοι φιλοι πριν απο αρκετο καιρο ειχα καταχωρησει την απορια μου σχετικα με το ταιριασμα των kefc7 και του yamaha RXV463 η αν υπαρχει σε αυτην την κατηγορια τιμης (500ε) καποια καλυτερη επιλογη ηχειων και δεν μου απαντησε κανεις αν και διαβαστηκε απο αρκετους. Ζητω και παλι την αποψη σας γιατι δεν βρισκω πουθενα review για αυτα τα ηχεια και δεν θελω να τα παρω πριν ακουσω μια αποψη για αυτα απο καποιον που να γνωριζει. Ευχαριστω και παλι.

Reaction score
2.566
Aντί να ακούσεις άποψη, γιατί δεν ακούς τα ηχεία? Νομίζω είναι πιο σημαντικό για να διαμορφώσεις ο ίδιος άποψη...

Reaction score
0
Απάντηση: kef c7

Φιλε ep4nder ευχαριστω για την απαντηση σου που με βρισκει συμφωνο γενικα, αλλα ζηταω μια πιο συγκεκριμενη απαντηση γιατι δε βρισκω πιθανο να τα εχει καπου για ακροαση με τον ενισχυτη μου και να υπαρχει και δυνατοτητα να ακουσω και αλλα αντιστοιχα ηχεια που να δενουν μαζι του. Προφανως θα τα ακουσω πριν τα παρω, απλα ρωταω σε θεωρητικο επιπεδο καποιον που ξερει τον yamaha μου και τα ηχεια αυτα αν μπορει να τα οδηγησει ικανοποιητικα η αν εχει καποια καλυτερη επιλογη να μου προτεινει.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.387
Προσωπικά ποτέ δεν θα έβαζα ηχείο δαπέδου με δύο παράλληλα γούφερ, να οδηγηθεί από ενισχυτή πολυκάναλο ακόμα και ακριβότερης κατηγορίας από τον δικό σου.

Είναι σοβαρά τα προβλήματα οδήγησης που έχουν όλα αυτά τα μηχανάκια.

Εύκολα, καθαρά οχτάωμα, ηχεία βάσης και ενεργό υπογούφερ για το επιπλέον χαμηλό είναι η πρόταση μου.

Reaction score
0

petermeni με προβληματισες πολυ ... και σε ευχαριστω για αυτο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.387
Να διευκρινίσω πως τα προβλήματα οδήγησης υπάρχουν όταν οι στάθμες ανέβουν.

Όταν ο ενισχυτής αποδίδει πέντε ή δέκα watt στο κανάλι όλα είναι μια χαρά.

Αλλά βέβαια σύστημα οικιακού κινηματογράφου και χαμηλές στάθμες δεν πάνε μαζί.:138:

Reaction score
0

Δηλαδη θα ηταν καλυτερο να εστιασω σε ενα συστημα surround με αυτον τον ενισχυτη αποκλειστικα κινηματογραφικο και για μουσικη να κοιταξω για κατι αλλο? (ολη η ουσια της αλλαγης των ηχειων ηταν η μουσικοτητα και οχι οι ταινιες)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.387
Σαφέστατα ένα καθαρά ηχητικό (δικάναλο) σύστημα κοντινής τιμής αποδίδει από αρκετά ως πολύ καλύτερα.

Έχω κάνει τη δοκιμή αυτή με αρκετούς φίλους, κατόχους ενισχυτών πολυκάναλων, με τα ίδια ηχεία αλλά δικάναλο ενισχυτή.

Πάντα το δικάναλο ακουγόταν πολύ καλύτερα και απορούσαν τι άκουγαν μέχρι τώρα.:137:

Reaction score
0

Petermeni σε ευχαριστω πολυ, τις αμφιβολιες μου τις ειχα κι εγω για αυτο που πηγαινα να κανω οποτε θα το ψαξω αλλιως και θα επιστρεψω με νεες στερεοφωνικες αποριες.:422:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.387
Όχι μόνο με απορίες αλλά και με εντυπώσεις του τι άκουσες και αν άξιζε το κόπο.:126:

Reaction score
0

η συμβουλη σου αγαπητε Petermeni νομιζω πως επιασε τοπο αν και με εβαλε σε παιχνιδι που δεν περιμενα και ολοενα αυξανει τις απαιτησεις μου (αλλα μαλλον καπως ετσι την εχετε πατησει ολοι...!)

Λοιπον στο καταστημα ωδες στην καλλιθεα ενας εξυπηρετικοτατος κυριος συμφωνοντας με την δικη σου αποψη περι av και μουσικης μου παρουσιασε δυο συνδυασμους 1000 και 1500 ευρω με ενισχυτη audiolab 800se - και ηχεια ae 209 και aeaelite3 αντιστοιχα. Τα 209 παιζουν σοκαριστικα καθαρα και κατεβαινουν αρκετα σε χαμηλο παρα το μεγεθος τους ενω τα aelite3 με εντυπωσιασαν και νομιζω πως οντας λατρης της αγγλικης σχολης θα ειναι η τελικη μου επιλογη ασχετα με τον ενισχυτη που θα επιλεξω τελικα.

Ρωτω λοιπον: ο audiolab καλα τα παιζει αλλα πως και που μπορω να ακουσω αλλο ενισχυτη με αυτα τα ηχεια και ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το συστημα γιατι μου μπαινουν ιδεες για υπομονη και λαμπα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: kef c7

Σαφέστατα ένα καθαρά ηχητικό (δικάναλο) σύστημα κοντινής τιμής αποδίδει από αρκετά ως πολύ καλύτερα.

Έχω κάνει τη δοκιμή αυτή με αρκετούς φίλους, κατόχους ενισχυτών πολυκάναλων, με τα ίδια ηχεία αλλά δικάναλο ενισχυτή.

Πάντα το δικάναλο ακουγόταν πολύ καλύτερα και απορούσαν τι άκουγαν μέχρι τώρα.:137:
Άκομη κι οταν παιζουν σε "stereo mode" με απενεργοποιημενα τα σαραουντ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l