Kenteris Reloaded

Reaction score
7
Μπα δε νομιζω να τον καταλαβουν. Εξαλλου αυτος και καποιοι συνδετημονες του εχουν και το αλοθι του "πρωην αριστερου" που το περιφερουν με καθε ευκαιρια.
Συμπληρωνω... του "πρωην αριστερου" με μπαμπα , τοτε, στην ασφαλεια που εφαγε στερηση βαθμου επειδη ειχαν βουτηξει το Μακη και τον ξεδερφο του στα Εξαρχεια με ''μαυρο''...πως τα ξερω? Μου τα εχουν πει ...

Reaction score
25.423
παντως θα επιμεινω οτι το φιδο ατυχημα δεν μπορει καθ ουδενα τροπο να αναιρεσει την μη εφαρμογη κανονισμων που προβλεπουν οι διαταξεις περι ελεγχου. αλλωστε το "ατυχημα" ηρθε δευτερο (και για μενα πλεον δεν εχει τοση σημασια οσο το πρωτο).

Reaction score
23
Αγαπητοί φίλοι , όσοι από εσας γράφουν με τα πραγματικά τους ονόματα - όπως και εγώ - καλό θα είναι να είμαστε λίγο φειδωλοι σε αυτά που γράφουμε.......
Μας διαβάζουν....................................
Κάποιοι δεν το έχουν σε πολύ να μας βάλουν σε μπελάδες.

ΥΓ. Αυτό δεν σημαίνει ότι καποιος έγραψε ανακρίβειες......

Reaction score
23
Οσο για τον νυν ΓΓΑ τον Κώστα Κουκοδήμο....

Είναι λογικό ότι τώρα που είναι πάνω στο "τρένο" να πρέπει να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη γραμμή.
Προς τιμήν του δεν έχει κανει δηλώσεις για το θέμα.

Επειδη τον ξέρω χρόνια καθώς είμασταν συναθλητές , να πώ ότι είχε ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ παρουσία στην κορυφή του ελληνικού Στίβου , με σταθερές επιδόσεις........................

Καταλαβα να πείτε!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος