Kernel Streaming & Wasapi

Reaction score
1.188
Για δώστε μου τα φώτα σας computerάδες...

Στα XP οι δημοφιλείς players (foobar, WinAmp, MediaMonkey) χρησιμοποιούν το plugin kernel streaming.
Αυτό δεν δουλεύει στα Vista και στα 7. Το wasapi είναι το αντίστοιχο plugin που κάνει την ίδια δουλειά στα 7 όπως το ks στα ΧΡ; Σωστά;

Όσον αφορά τον foobar υπάρχει στο site του το wasapi για να το κατεβάσει κανείς.
Όσον αφορά όμως τους άλλους δύο players δεν το βρίσκω. Εχει κανείς κάποιο link για να κατεβάσω το wasapi για την μαϊμού;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

D

deleted user 10898

Guest
νομιζω στο μμ παιζει μονο το wasapi plugin for vista (beta), και οχι highres αρχεια...

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Kernel Streaming & Wasapi

νομιζω στο μμ παιζει μονο το wasapi plugin for vista (beta), και οχι highres αρχεια...
Και πού βρίσκεται έστω και αυτό; Κανά link υπάρχει;

Δηλαδή αν θέλουμε windows 7 και wasapi πάμε υποχρεωτικά στον foobar; Λύση για το MediaMonkey δεν υπάρχει;

Οσον αφορά τo Asio4All δουλεύει κανονικά και στα 7άρια;

D

deleted user 10898

Guest
περιμενε λιγακι, ειναι ενσωματωμενο στην τελευταια εκδοση που ειναι ακομα beta...

Reaction score
1.188
Απάντηση: Kernel Streaming & Wasapi

O.K. thanks ούτως ή άλλως δεν βιάζομαι, ακόμα ΧΡ έχω στο PC μου.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Kernel Streaming & Wasapi

Και πού βρίσκεται έστω και αυτό; Κανά link υπάρχει;

Δηλαδή αν θέλουμε windows 7 και wasapi πάμε υποχρεωτικά στον foobar; Λύση για το MediaMonkey δεν υπάρχει;

Οσον αφορά τo Asio4All δουλεύει κανονικά και στα 7άρια;
δεν ειμαι σιγουρος για τα 7 μαλλον οχι το asio4all !!εγω παντως δεν καταφερα να το κανω να παιξει στα 7 με το hiface !!!

Reaction score
1.188
Απάντηση: Kernel Streaming & Wasapi

Κατάλαβα... Οπότε αν ξεχάσουμε προσωρινά το Asio και ασχοληθούμε με το Wasapi στα 7 έχω την εξής απορία:

Στα XP βάζουμε το foo asio out plugin στον foobar και εγκαθιστούμε το Asio4All (ή κάποιον άλλον asio driver) έτσι ώστε να το "δει" το plugin

Στα 7 ομοίως βάζουμε στον foobar το foo wasapi out. Πρέπει να εγκαταστήσουμε κι εδώ κάτι αντίστοιχο για να "δει" το plugin; :118:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Kernel Streaming & Wasapi

Κατάλαβα... Οπότε αν ξεχάσουμε προσωρινά το Asio και ασχοληθούμε με το Wasapi στα 7 έχω την εξής απορία:

Στα XP βάζουμε το foo asio out plugin στον foobar και εγκαθιστούμε το Asio4All (ή κάποιον άλλον asio driver) έτσι ώστε να το "δει" το plugin

Στα 7 ομοίως βάζουμε στον foobar το foo wasapi out. Πρέπει να εγκαταστήσουμε κι εδώ κάτι αντίστοιχο για να "δει" το plugin; :118:
Το asio δουλευει κανονικα στα 7 και σε foo και jriver.
Οσο για το wasapi απλα το πετας μεσα στα components του foo και εισαι οκ thats all.

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Απάντηση: Kernel Streaming & Wasapi

Οσο για το wasapi απλα το πετας μεσα στα components του foo και εισαι οκ thats all.
Α, μάλιστα... Δεν θέλει καμμία ιδιαίτερη ρύθμιση;

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Kernel Streaming & Wasapi

Α, μάλιστα... Δεν θέλει καμμία ιδιαίτερη ρύθμιση;
η μονη ρυθμιση αν θεωρειται ετσι ειναι sto outpout sta device οπου βαζεις την συσκευη σου το dac σου ή τα speakers σου δεν ξερω τι εχεις με το wasapi μπροστα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.627
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7