Keyboard Support For Nintendo Wii

Reaction score
5
Είναι γεγονός (επιτέλους δηλαδή...). Με το τελευταίο (σημερινό αν δεν κανω λάθος) update μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενα οποιοδήποτε USB Πληκτρολόγιο με το Nintendo Wii

:cool_1::cool_1::cool_1::cool_1:

Reaction score
4
Εχει βγει και το gaychuck που καθεσαι πανω (ξερεις που) και χοροπηδας και ποιος θα κανει τις περισσοτερες.

Τρελο παιχνιδι :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
7
Εχει βγει και το gaychuck που καθεσαι πανω (ξερεις που) και χοροπηδας και ποιος θα κανει τις περισσοτερες.

Τρελο παιχνιδι :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Ναι! ...για νέο του το είπες....λες και δεν το ξέρει....

Reaction score
1
θα βγει και update που θα προτρεπει την αγορα σοβαρης κονσολας για σοβαρα παιχνιδια ακουσα!

Reaction score
14
θα βγει και update που θα προτρεπει την αγορα σοβαρης κονσολας για σοβαρα παιχνιδια ακουσα!
καλόοοοο!!!!:cool_4:

βρέ μάστορα Ρεγκούνα και πές ότι εβαλες το πληκτρολόγιο τι θα το κάνεις θα αρχίσεις τα εμαιλ μέσω wiiiii??

Reaction score
5
καλόοοοο!!!!:cool_4:

βρέ μάστορα Ρεγκούνα και πές ότι εβαλες το πληκτρολόγιο τι θα το κάνεις θα αρχίσεις τα εμαιλ μέσω wiiiii??
Γιατί; το PS3 που έχει ειναι καλύτερο;
μην ξεχνάμε οτι το Wii, όπως και οι άλλες κονσόλεςμ υποστηρίζει messaging & web browsing και όσο να'ναι ήταν δύσκολα τα πράγματα με το Wiimote :crazy_1:

Reaction score
0
Γιατί; το PS3 που έχει ειναι καλύτερο;
μην ξεχνάμε οτι το Wii, όπως και οι άλλες κονσόλεςμ υποστηρίζει messaging & web browsing και όσο να'ναι ήταν δύσκολα τα πράγματα με το Wiimote :crazy_1:
Πρόσεχε το messaging στο Wii μη σε πάνε μέσα για καμιά αποπλάνηση ανηλίκου :cool_11:

GTX

Reaction score
39
Είναι γεγονός (επιτέλους δηλαδή...). Με το τελευταίο (σημερινό αν δεν κανω λάθος) update μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενα οποιοδήποτε USB Πληκτρολόγιο με το Nintendo Wii

:cool_1::cool_1::cool_1::cool_1:
Καλά ρε φίλε τί φοβερά νέα είναι αυτά???
Μιλάμε με σώνεις...το χρειαζόμουν για τη δουλειά μου :cool_11::cool_11::cool_11:

Πάρε μερικές κι από μένα για να΄χεις )()()()()(

Reaction score
0
Μην το γελάτε. Ξέρετε πόσο θα μου λύσει τα χέρια; Θα αφήνω τους άλλους να surfaroun στο Wii και θα έχω prive το PC να κάνω την δουλειά μου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa