Kharma ωτων και οφθαλμων

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Και πού θες να ξέρω ρε συ, δεν την έβγαλα εγώ τη φωτό.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

... αυτή εδωνά είναι ιδίας... τραβήξεως, αλλά δεν είναι από οπερέττα, αλλά από πιρουέτα στο Photoshop, για να της δώσω λίγη φώτιση.

Attachments

Reaction score
14

Reaction score
7
Αυτά πίσω απο την ορχήστρα τι είναι; chaos treatment;
Πάντως το σύστημα είναι μια κλασσικότατη εφαρμογή του μαρκετινγκ, εγώ χαριεντίζοντας το ονομάζω macho Mark!!! Φτιάξε κάτι εντυπωσιακό, και οπωσδήποτε προκλητικό οικονομικά και τεχνολογικά, να προκαλεί όμως και να μην ξεχνιέται, άμα παίζει κιόλας αξιοπρεοπώς (δεν είναι πρωτεύων) τότε ακόμα καλλίτερα. Ετσι έχεις εδραιωθεί στην αγορά και μπορείς να πουλάς ότι θέλεις όσο θέλεις. Αφού ξέρεις τι κάνεις το αξίζεις. Κλασσικός τρόπος να δημιουργείς οπαδούς και να μπαίνεις σε ακριβά σαλόνια, όπου το κόστος δεν μετράει, αλλά έχει κέρδος. Οικονομικά σωστή άποψη. Ηχητικά όσοι το άκουσαν ας μας πούν.

Reaction score
3.580
Με το θέμα της σημειακής ηχητικής πηγής εδώ τι γίνεται ? πάει περίπατο ?

Reaction score
877
Παιδιά υπάρχουν δυο εκδοχές του ' Όσα δε φθάνει η αλεπού...'
Η μια είναι
Όσα δε φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
και η άλλη
Όσα δε φθάνει η αλεπού...πηδάει και τα φθάνει...
Εδώ τα περισσότερα posts εδώ και γενικά σ' αυτό (και σε συγγενές) φόρουμ πάνε με τη 1_η version...
Τι θέλω να πω...Αν είχε κάποιος ένα τέτοιο σπίτι, έναν τέτοιο χώρο, μπόλικα εκατομμύρια στην άκρη, αντίστοιχο εισόδημα και του άρεσε το σπορ, δεν θα το σκεφτόταν να αποκτήσει κάτι τέτοιο... (Παρ' όλον που και εγώ το βρίσκω ακραίο)
Όμως κάποιος που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αποκτήσει κάτι τέτοιο όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα, μπορεί στ' αλήθεια να κρίνει αυτό το κάτι ???
Ας αγοράσει κάποιος τα NAUTILUS τα GRANDE UTOPIA ή τα AVANT GARDE, να τα ζήσει, να τ'ακούσει αρκετά στο χώρο του, και μετά ας έρθει να μου πεί αν 'ακούγονται' το ίδιο με τις μπουρούχες του 1000_άρικου...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Kharma ωτων και οφθαλμων

Παιδιά υπάρχουν δυο εκδοχές του ' Όσα δε φθάνει η αλεπού...'
Η μια είναι
και η άλλη
Εδώ τα περισσότερα posts εδώ και γενικά σ' αυτό (και σε συγγενές) φόρουμ πάνε με τη 1_η version...
Τι θέλω να πω...Αν είχε κάποιος ένα τέτοιο σπίτι, έναν τέτοιο χώρο, μπόλικα εκατομμύρια στην άκρη, αντίστοιχο εισόδημα και του άρεσε το σπορ, δεν θα το σκεφτόταν να αποκτήσει κάτι τέτοιο... (Παρ' όλον που και εγώ το βρίσκω ακραίο)
Όμως κάποιος που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αποκτήσει κάτι τέτοιο όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα, μπορεί στ' αλήθεια να κρίνει αυτό το κάτι ???
Ας αγοράσει κάποιος τα NAUTILUS τα GRANDE UTOPIA ή τα AVANT GARDE, να τα ζήσει, να τ'ακούσει αρκετά στο χώρο του, και μετά ας έρθει να μου πεί αν 'ακούγονται' το ίδιο με τις μπουρούχες του 1000_άρικου...
Φίλε SUDOKU, κανείς δε τα ισοπεδώνει όλα - εκτός απο αυτούς θίγονται απο κάποια σχόλια ανθρώπων που θέλουν να ξέρουν τι πληρώνουν και δεν τους αρκεί το hi-end hype για να τα σκάσουν χοντρά.

Δε θυμάμαι να είπε κανείς, σε αυτό το forum τουλάχιστον, ότι τα Nautilus ή τα Grande Utopia παίζουν το ίδιο με τα ηχεία του χιλιάρικου.

Μάλλον μερικοί έχουν την τάση, μόλις ακούσουν οποιαδήποτε "επιφύλαξη" ή έστω "διερευνητικό" ερώτημα για κάποια High-End συσκευή να το μεταφράζουν ως ολοκληρωτική ισοπέδωση γιατί έτσι είναι ευκολότερο να το προσπεράσουν ως παράλογο ή/και γραφικό και να μην ασχοληθούν με την ουσία του πράγματος, που είναι πως το "ό,τι πληρώσεις παίρνεις" ΔΕΝ ισχύει πάντα στο hobby μας γιατί δυστυχώς δραστηριοποιούνται και πολλά λαμόγια/φιδέμποροι που μυρίστηκαν χρήμα και σου λέει "εδώ είμαστε"...

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν μόνο τα:
και
αλλά υπάρχουν και πολλά κρεμαστάρια στο χώρο που όχι μόνο δεν αξίζει να πηδήξεις για να τα πιάσεις, αλλά ούτε απο κάτω δεν αξίζει να σκύψεις να τα μαζέψεις. Αν είναι να πηδάμε σαν τρελοί τουλάχιστον να έχουμε ως στόχο τα σταφύλια, όχι τα κρεμαστάρια.

Τώρα αν εσύ, ως φίλος που ασχολείται σοβαρά με το hobby, πιστεύεις ότι το παραπάνω μνημείο στην Ηi-Εndάδικη υπερβολή αξίζει 1 εκατομμύριο δολλάρια, τι να πω, πάσο. Εγώ αν είχα 1 εκατομμύριο δολλάρια για να φτιάξω το σύστημά μου θα πήγαινα σε πιο...ορθόδοξες επιλογές.
Επίσης, έχω την αίσθηση πως αν τα δείξεις στους μηχανικούς της Β&W και της JM Lab, ας πούμε, θα βάλουν τα γέλια.

Reaction score
7
1. Πόσους εργαζόμενους απασχολεί η Kharma;
2. Τι μηχανολογικό εξοπλισμό διαθέτει η Kharma;
3. Πόσα κεφάλαια έχει δεσμεύσει η Kharma;
4. Tι τήμα R & D διαθέτει η Kharma;
5. Tι προιόν αιχμής κατασκευάζει η Kharma και τιμολογεί την μονάδα 1.000.000$
6. Τι Α και Β Υλες χρησμοποιεί και κοστολογεί τόσο;
7. Πόσες πατέντες διαθέτει;
Παραληλείστε λίγο με την αυτοκινητοβιομηχανία, που απασχολεί λαό και λαό, επιστήμες, πιθανώς απασχολεί τα περισσότερα κεφάλαια, χρησιμοποιεί και ανακαλύπτει υλικά προηγμένα. Πόσο έπρεπε να τιμολογεί δηλαδή τις ναυαρχίδες;

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Re: Kharma ωτων και οφθαλμων

Μάλλον μερικοί έχουν την τάση, μόλις ακούσουν οποιαδήποτε "επιφύλαξη" ή έστω "διερευνητικό" ερώτημα για κάποια High-End συσκευή να το μεταφράζουν ως ολοκληρωτική ισοπέδωση γιατί έτσι είναι ευκολότερο να το προσπεράσουν ως παράλογο ή/και γραφικό και να μην ασχοληθούν με την ουσία του πράγματος, που είναι πως το "ό,τι πληρώσεις παίρνεις" ΔΕΝ ισχύει πάντα στο hobby μας γιατί δυστυχώς δραστηριοποιούνται και πολλά λαμόγια/φιδέμποροι που μυρίστηκαν χρήμα και σου λέει "εδώ είμαστε"...
...............................................................................................
Τώρα αν εσύ, ως φίλος που ασχολείται σοβαρά με το hobby, πιστεύεις ότι το παραπάνω μνημείο στην Ηi-Εndάδικη υπερβολή αξίζει 1 εκατομμύριο δολλάρια, τι να πω, πάσο. Εγώ αν είχα 1 εκατομμύριο δολλάρια για να φτιάξω το σύστημά μου θα πήγαινα σε πιο...ορθόδοξες επιλογές.
Επίσης, έχω την αίσθηση πως αν τα δείξεις στους μηχανικούς της Β&W και της JM Lab, ας πούμε, θα βάλουν τα γέλια.
Φίλε και συντοπίτη Κώστα(Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο) βασικά δε διαφωνούμε και πολύ... Εγώ ο ίδιος ανέφερα ότι είναι υπερβολή...
Για τους 'φιδέμπορους' που αναφέρεις σίγουρα υπάρχουν, όμως υπάρχει και το ρητό...'Εγώ στραβώνω και πουλώ, εσύ βλεπε κι αγόραζε'... Δεν είμαστε και αμερικανάκια...
Η βασική μου όμως διαφωνία είναι ότι σε ένα(μάλλον σε δύο) φόρουμ με τίτλο 'hi-end' βγαίνουν άνθρωποι όντας ενίοτε και συντονιστές, που τα ισοπεδώνουν όλα 'κράζοντας' αυτούς που επέλεξαν να ακούνε μουσική από 'καλά' μηχανήματα... Μάλιστα τολμούν να κρίνουν μηχανήματα που ουδέποτε έχουν ακούσει και ζήσει, γνωρίζοντάς τα μόνο από την φωτό και την τιμή τους, και τα συγκρίνουν με τις φθηνιάρικες μπουρούχες τους...
Για τα πάντα στη ζωή, ομοίως και στο hi-end, υπάρχει και ο μέσος όρος βρε αφερφέ... Δε θεωρώ εξωφρενικό για κάποιον που σπαταλά 30.000 και 70.000 για αυτοκίνητο ή τζίπ ή οικοπεδάκι, ή τα χώνει για κουρτίνες και χαλιά στο σπίτι του να αποκτήσει ένα αξιοπρεπές σύστημα των 10.000 ή των 15.000 ευρώ... Τα παιδιά τους τα αγαπάνε και τα στέλνουν σε ιδιωτικά, τις γυναίκες τους τις αγαπάνε και τους παίρνουν σαλονάκια 'διά χειρός' και κουρτίνες gucci, τα αυτοκίνητά τους τα θέλουν top και τα πουσάρουν με ζαντολάστιχα... για τη γαμ_μένη τη μουσική που υποτίθεται 'αγαπάνε' τίποτα?????????

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Kharma ωτων και οφθαλμων

H ισοπέδωση δε βοηθάει, είτε προέρχεται από τη μία πλευρά είτε από την άλλη.
Η ισοπέδωση οδηγεί σε πόλωση και η πόλωση προκαλεί εντάσεις και άκρη δε βγάζουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αν οδηγώ μία μέρα αμάξι των 70 χιλιάδων, θα έχω δώσει τουλάχιστον τόσα και στο hifi μου.
Το θέμα είναι να το ψάχνουμε λίγο για να μην πέφτουμε θύματα των φιδέμπορων και γενικώς να αποφεύγουμε τα λάθη ή τα όποια λάθη να γίνονται συνειδητά.

Reaction score
0
Έχω έναν φίλο ο οποίος μια στο τόσο κάνει 1600 χλμ. για να πάει σέναν μπάρμπα που είναι ψαράς και να φάει ψάρι. Το ψάρι το πληρώνει παραπάνω απόσο θα έκανε το βάρος του σε χρυσό.
Ένας άλλος φίλος παίρνει άδεια και πάει στον Έβρο, κάθεται καμιά βδομάδα σε κάτι καλύβες και είναι όλη μέρα στο ποτάμι, μέχρι την μέση μπας και πιάσει να φάει καμιά πάπια (και χαλάει πάνω από 2000 €).
Έχω έναν τρίτο φίλο (που τα ξέρει όλα) και πάει και αγοράζει ψάρι από τα Lidl με 3.33 € το κιλό και αν θέλει να φάει πάπια, προτιμάει κοτόπουλο απ τα KFC

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Kharma ωτων και οφθαλμων

Έχω έναν φίλο ο οποίος μια στο τόσο κάνει 1600 χλμ. για να πάει σέναν μπάρμπα που είναι ψαράς και να φάει ψάρι. Το ψάρι το πληρώνει παραπάνω απόσο θα έκανε το βάρος του σε χρυσό.
Ένας άλλος φίλος παίρνει άδεια και πάει στον Έβρο, κάθεται καμιά βδομάδα σε κάτι καλύβες και είναι όλη μέρα στο ποτάμι, μέχρι την μέση μπας και πιάσει να φάει καμιά πάπια (και χαλάει πάνω από 2000 €).
Έχω έναν τρίτο φίλο (που τα ξέρει όλα) και πάει και αγοράζει ψάρι από τα Lidl με 3.33 € το κιλό και αν θέλει να φάει πάπια, προτιμάει κοτόπουλο απ τα KFC
Φαντάζομαι ο πρώτος φίλος γνωρίζει ότι το ψάρι το πληρώνει χρυσό και ο δεύτερος γνωρίζει ότι υπάρχουν και τα KFC.
Aν το γνωρίζουν, μιλάμε για συνειδητή επιλογή και πάμε στο "δε θα πεις στον άλλο πως θα ξοδέψει τα χρήματα του", οπότε ο τρίτος φίλος (που τα ξέρει όλα) δε μπορεί να πει τίποτα.
Αν δεν το γνωρίζουν, πάμε στο "δε θα πεις στον άλλο πως θα ξοδέψει τα χρήματα του, αλλά υπάρχουν κάτι τύποι-θύματα αδερφάκι μου που είναι εκτός τόπου και χρόνου", οπότε δίνουν πάτημα στον τρίτο φίλο να κράζει αβέρτα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

...
Η βασική μου όμως διαφωνία είναι ότι σε ένα(μάλλον σε δύο) φόρουμ με τίτλο 'hi-end' βγαίνουν άνθρωποι όντας ενίοτε και συντονιστές, που τα ισοπεδώνουν όλα 'κράζοντας' αυτούς που επέλεξαν να ακούνε μουσική από 'καλά' μηχανήματα... Μάλιστα τολμούν να κρίνουν μηχανήματα που ουδέποτε έχουν ακούσει και ζήσει, γνωρίζοντάς τα μόνο από την φωτό και την τιμή τους, και τα συγκρίνουν με τις φθηνιάρικες μπουρούχες τους...
...
...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
...Όμως κάποιος που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αποκτήσει κάτι τέτοιο όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα, μπορεί στ' αλήθεια να κρίνει αυτό το κάτι ???
...
Φυσικά! Δεν στο μάθανε αυτό στο σχολείο; Βέβαια, αυτό μπορεί να συμβεί μόνον υπό κάποιες προϋποθέσεις, με τις οποίες δεν δείχνεις να έχεις ούτε καλημέρα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Σταματήστε βρε σεις επιτέλους τη γκρίνια.
Φυσικά και καλά κάνει και κράζει όποιος του γουστάρει. Μήπως δεν έχει το δικαίωμα? Αμάν με αυτήν την κλάψα. Αν μπορείτε, πείτε την άποψή σας για να τον πείσετε για το αντίθετο αλλιώς καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Δηλαδή θα ήταν καλύτερα να λέγαμε όλη μέρα κοπλιμέντα ο ένας στον άλλον? Τι διάολο υπερήλικες για ΚΑΠΗ είμαστε? Άμα γίνουμε, δεν θα κάτσουμε εδώ. Θα την κάνουμε για κανένα hi end club, τον... φυσικό μας χώρο. :happy_9:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp