KILL BILL 1 & 2

Reaction score
49
Tα εχετε δει?
Πως σας φανηκαν?
Άντε μπράβο ρε Γιώργο......
Περίμενα καιρό να βγάλει κάποιος το θέμα αυτό............ :roll:

Εγώ ΔΕΝ έχω δει το Vol. 2.....
Γιατί είδα το Vol. 1 μέχρι το πρώτο 20λεπτο!!
Φαντάζεσαι γιατί? :wink:

Πως σου φάνηκαν Γιώργο?
Θα γράψω και άλλα αλλά βιάζομαι να πάω για δουλειά.....Το βράδυ η συνέχεια (V2)

Reaction score
5
Το 1 βλεπόταν σε γενικές γραμμές ....... για dvd είναι ότι πρέπει........
Το 2 είναι μια αηδία σε φάση που κούναγα νευρικά το πόδι στο σινεμά για το πότε θα τελειώσει....

Reaction score
2
Είναι ωραίο να βλέπεις πόσο μπορεί να διαφέρουν οι απόψεις για μια ταινία (αυτή είναι και η μαγεία του κινηματογράφου).

Προσωπικά θεωρώ αυτές τις δυο ταινίες αριστουργήματα! 8)

Reaction score
5
Μα αυτή είναι η μαγεία σε όλα ..........

Περί ορέξεως ......

Αν συμφωνούσαμε σε όλα θα είχαμε καταστραφεί!!!!

Προσωπικά πάντως από ταραντίνο θεωρώ αριστούργημα το Pulp Fiction όπου το έχω δει πάνω από 20 φορές...... μοναδικές ατάκες ..... ερμηνείες...... και κάθε φορά βρίσκω και κάτι νέο που θέλει να μας πει ο "ποιητής".

Reaction score
0
Συμφωνώ απόλυτα με τον stelios το pulp fiction ειναι φοβερό και απο ατάκες και απο σασπένς.Οσο για τα kill bill εμένα μου άρεσαν και τα δύο και τα έχω στην συλλογή μου.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Έχω δει μόνο το πρώτο Kill Bill. Μου άρεσε πολύ. Δεν είναι επιπέδου Pulp Fiction βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι Tarantino!

Reaction score
0
μπορω να φανταστω τον Ταραντινο να μεγαλωνει γυρω απο την Ομονοια στους σινεμαδες με δυο εργα,δροσια ψυξη καρατε και τσοντες.Ασχημος αντρας δεν πρεπει να πολυγ... τον καιρο που επρεπε και ολα αυτα βγαινουν σιγα σιγα.
Αγαπαει υπερβολικα την βια, την ωμη χασαπικη βια και το πρωτο kill bill ειναι πνιγμενο στο αιμα και στον σαδισμο.Υποθετω οτι ειναι ερωτευμενος με την Ουμα και επειδη δεν.. την περναει απο τη μηχανη του κιμα.
το πρωτο εργο ειναι οτι πιο σιχαμενο,ηλιθιο και ανευλογου εργο που ειδα τα δυσκολα τελευταια χρονια.Μια ψυχωτικη γυναικα με ενα μπλοκακι βαφει την ταινια κοκκινη σκοτωνει πανω απο εκατο ατομα καποια με ιδιαιτερα σαδιστικο τροπο και ...αυτα .Το εργο τελειωνει.Ωραιες γυναικες που αντι να μας δειχνουν τα καλλη τους μας δειχνουν το μισο κεφαλι τους και λιγο πιο κει το αλλο μισο.Μπλιαχ
το δυο ειναι αλλη υποθεση.Υπαρχουν διαλογοι υπαρχουν "φατσες" υπαρχει ενας θιασος απο μυστηριους τυπους που μενουν για καιρο στη μνημη και υπαρχει το διοτι στα τοσα ερωτηματα (λεμε τωρα ) του πρωτου εργου.Θα προτεινα να δειτε μονο το δευτερο εργο Ειναι δεκα κλασεις πανω απο το πρωτο και δεν ειναι τοσο αρρωστο.(Βεβαια δεν λειπει και η βλακεια με τον δασκαλο του κουνγκ φου και το θαψιμο της ουμα αλλα τα παραβλεπεις γιατι το εργο αξιζει)
Υπεροχη μουσικη
Αγαπημενη μου ταινεια του Ταραντινο ειναι η Τζακυ Μπραουν

Reaction score
7
Μου λεει ο φιλος-συναδελφος-συναδελφος-ΑVSite..ίτης Παναγιωτης οτι τα ειχε....
Αντιγραμμενα, αλλα δεν παιζει ρολο...απλα για να τα δω...

Λοιπον εχω δει το 1ο ως τωρα...

Σαν ιδεα και ιστορια πολυ καλο (αν ηταν σκηνοθετημενο made in Hollywood θα ειχε γινει πιο...χολυγουντιανο και θα βλεποταν απο ολους). Σκηνοθετημενα καλα....αν κρινει κανεις σε σχεση με το ''απο το σουρουπο στην αυγη''... Με χαλασαν αφανταστα τα σιντριβανια απο αιμα (πολυ αιμα ομως) συνοδεια ''φφσσσσσσσςςςς'' οταν γινοταν ο τεμαχισμος. Αν ελειπε αυτο θα μπορουσα να πω οτι ειναι πολυ καλο...
Επισης ειχαν πλακα οι ιαπωνοκουβεντες... δεν καταλαβαινα τιποτα και μου φαινονται και αστεια...
Πολυ καλο soundtrack (εξαιρουνται τα ιαπωνεζικα, για τον ιδιο λογο με τον ανωτερω)

Το 2ο το ψιλο ειδα, αλλα δεν εχω αποψη αν δεν το δω ολοκληρωμενο....

(ασε που νομιζα μεχρι χθες οτι εχει βγει και 3ο)

@ Γιαννη Δ, που ειδε μονο το πρωτο 20λεπτο....
εχασες... μετα εχει το πολυ αιμα. Γαλονια. Γινε εθελοντης αιμοδοτης. Αλλά αποκτας σε καποια φαση μια απαθεια, οπου συλλαμβανεις τον εαυτο σου να παρακολουθεις την ταινια, αλλα στραβοκοιτωντας την οθονη με τα φρυδια σηκωμενα σα να λες ''που θα καταληξει αυτο..."

Δεν ειναι και για πεταμα (αν κρατησεις στο μυαλο σου την υποθεση και οχι τη σκηνοθεσια)

Reaction score
2
Έχω την εντύπωση οτι πολλοί δεν έχουν καταλάβει τι σκηνοθέτης είναι ο Tarantino. Όταν πάτε να δείτε ταινία του Tarantino να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι θα δείτε ΒΙΑ! Και όχι βία όπως στην πλειοψηφία των ταινιών του Hollywood, αλλά ΩΜΗ βία (άσχετα αν πολλές φορές είναι υπο χιουμοριστικη γωνία). Είναι σαν να πηγαίνεις να δεις Αγγελόπουλο και να περιμένεις γρήγορους ρυθμούς! Αυτές οι ταινίες του αρέσουν και αυτές τις ταινίες κάνει. Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε για αυτό. Αν δεν σας αρέσουν οι βίαιες ταινίες τότε πολύ απλά δεν βλέπετε ταινίες του Tarantino. As simple as that.

Και μια μικρή διόρθωση για ένα λάθος που το κάνουν πολλοί. Το From Dusk Till Dawn ΔΕΝ είναι σκηνοθετημένο απο τον Tarantino αλλά απο τον Robert Rodriguez (El Mariachi, Desperado, Spy Kids). O Tarantino έχει γράψει το σενάριο. :wink:

Reaction score
49
@ Γιαννη Δ, που ειδε μονο το πρωτο 20λεπτο....
εχασες... μετα εχει το πολυ αιμα. Γαλονια. Γινε εθελοντης αιμοδοτης. Αλλά αποκτας σε καποια φαση μια απαθεια, οπου συλλαμβανεις τον εαυτο σου να παρακολουθεις την ταινια, αλλα στραβοκοιτωντας την οθονη με τα φρυδια σηκωμενα σα να λες ''που θα καταληξει αυτο..."

Δεν ειναι και για πεταμα (αν κρατησεις στο μυαλο σου την υποθεση και οχι τη σκηνοθεσια)

Λοιπόν έχουμε και λέμε!!
Είμαι εθελοντής αιμοδότης Γιώργο.....οπότε ΔΕΝ με προβληματίζει η ποσότητα! :roll:

Αυτό που με ενόχλησε στο KILL BILL 1 ήταν η καρτουνίστικη οπτική διάθεση που είχε και γι αυτό και άντεξα μέχρι το πρώτο 20λεπτο.
Μέχρι περίπου την στιγμή που άρχισαν τα κανονικά κινούμενα σχέδια!
Εκεί ήταν που πάτησα stop, eject και μπήκε το δισκάκι στο κουτί του!
Το ίδιο βράδυ (μιλάμε για 1:30 το βράδυ) είχα στο ντουλάπι και δεύτερη επιλογή εκτός του Kill 1....το "The last samurai" και ειλικρινά ΔΕΝ δίστασα καθόλου να το δω (παρόλο που το είχα δει ήδη μια φορά.....)

Παιδιά το επώνυμο του σκηνοθέτη-σεναριογράφου ΔΕΝ με "φτιάχνει" από μόνο του!
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ένιωσα ότι η ταινία που (δεν) έβλεπα ήταν πολύ-πολύ-πολύ υποδεέστερη των
PULP FICTION (1994) ,

RESERVOIR DOGS (1992)

& JACKIE BROWN (1997) !!(με σειρά από αυτήν που μου άρεσε περισσότερο)

Και ο M. Night Shyamalan μου άρεσε πολύ στο "6th SENCE" αλλά και στο "UNBREAKABLE" και όταν είδα το "SIGNS" κόντεψα να......ξεράσω! (παρεπιπτόντως το "VILLAGE" με εξέπληξε θετικά!!)

Γενικά, όταν έχουμε το κορυφαίο δείγμα ενός ηθοποιού/ σεναριογράφου/ σκηνοθέτη δεν είναι άσχημη η εντύπωση/γεύση που προκαλεί οτιδήποτε λιγότερο???

Reaction score
2
Γενικά, όταν έχουμε το κορυφαίο δείγμα ενός ηθοποιού/ σεναριογράφου/ σκηνοθέτη δεν είναι άσχημη η εντύπωση/γεύση που προκαλεί οτιδήποτε λιγότερο???
Ναι είναι αν και δεν θα έπρεπε. Κάθε ταινία πρέπει να κρίνεται σαν ξεχωριστή και όχι βάση τον προηγουμένων ταινιών. Δεν μπορεί ένας σκηνοθέτης/ηθοποιός/κτλ να γυρίζει μόνο αριστουργήματα. Θα κάνει και απλώς καλές ταινίες, θα κάνει και μέτριες θα κάνει και κακές. Πρέπει εμείς να έχουμε την νυφαλιότητα (κάτι που δεν είναι εύκολο) να του αναγνωρίσουμε τα καλά σε κάθε ταινία και να μην την απορίπτουμε αμέσως επειδή η τάδε του ταινία ήταν καλύτερη.

Reaction score
49
Και μια μικρή διόρθωση για ένα λάθος που το κάνουν πολλοί. Το From Dusk Till Dawn ΔΕΝ είναι σκηνοθετημένο απο τον Tarantino αλλά απο τον Robert Rodriguez (El Mariachi, Desperado, Spy Kids). O Tarantino έχει γράψει το σενάριο.  :wink:
Σωστός Χρυσόστομε!

Το "From Dusk Till Dawn" (1996) ήταν σκηνοθετημένο από τον Robert Rodriguez και έπαιζαν οι George Clooney, Quentin Tarantino, Harvey Keitel & Juliette Lewis

Το σενάριο ήταν των Robert Kurtzman & Quentin Tarantino

Γενικά......πολύ αίμα και κατά τα υπόλοιπα............χμμμμμμ!!!

Ακολούθησαν άλλα 2 με τον ίδιο τίτλο

"From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money" (1999)

και έπαιζαν οι: Robert Patrick, Tiffani Thiessen, Bruce Campbell, Duane Whitaker, Bo Hopkins
ενώ σκηνοθέτης ήταν ο Scott Spiegel
Στο σενάριο εμφανίζονταν οι: Duane Whitaker & Scott Spiegel αλλά και οι Quentin Tarantino & Boaz Yakin

&
"From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter" (2000)

και έπαιζαν: Michael Parks, Marco Leonardi, Rebecca Gayheart, Ara Celi, Sonia Braga
ενώ σκηνοθέτης ήταν ο P. J. Pesce

Εδώ το σενάριο ήταν από τους: Robert Rodriguez & Alvaro Rodriguez
και ΠΑΛΙ στους producers: Lawrence Bender, Meir Teper, Gianni Nunnari, Michael S. Murphey & Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Lawrence Bender

Κοινά στοιχεία ΟΛΩΝ ο Gianni Nunnari (πάντα σαν producer) και το όνομα του Quentin Tarantino (σε διαφορετικό πόστο κάθε φορά!!...............)

Reaction score
49
Ναι είναι αν και δεν θα έπρεπε. Κάθε ταινία πρέπει να κρίνεται σαν ξεχωριστή και όχι βάση τον προηγουμένων ταινιών. Δεν μπορεί ένας σκηνοθέτης/ηθοποιός/κτλ να γυρίζει μόνο αριστουργήματα. Θα κάνει και απλώς καλές ταινίες, θα κάνει και μέτριες θα κάνει και κακές. Πρέπει εμείς να έχουμε την νυφαλιότητα (κάτι που δεν είναι εύκολο) να του αναγνωρίσουμε τα καλά σε κάθε ταινία και να μην την απορίπτουμε αμέσως επειδή η τάδε του ταινία ήταν καλύτερη.
Σαφέστατα και ΔΕΝ την απορρίπτω!
Απλά την στιγμή που την είδα & με την διάθεση που είχα απλά ΔΕΝ μου άρεσε!
Πάντα δίνω 2η ευκαιρία σε ταινίες που θέλω να έχω άποψη ολοκληρωμένη και κάποια στιγμή θα την δω ολόκληρη.........
Σίγουρα πάντως ΔΕΝ θα με κερδίσει όσο οι προηγούμενες 3 που ανέφερα!

Το θέμα απόρριψης πάντως ΔΕΝ ισχύει. Κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός της ταινίας ''JACKIE BROWN" που ενώ ΔΕΝ εφθανε το επίπεδο του "PULP FICTION" εμένα μου άρεσε (γιαυτό είναι και μέσα στην λίστα)

Reaction score
5
Αγαπημενη μου ταινεια του Ταραντινο ειναι η Τζακυ Μπραουν
τι απίστευτη μουσικάρα είχε αυτή η ταινία ............. Απίστευτη......

Reaction score
0
Προσφατα είδα το Νο1 και μου άρεσε πολύ.
Ναι, με ενόχλησαν οι σκηνές βίας. Τις περίμενα όμως έτσι.
Ηταν κάτι σαν παρατεταμένο βιντεοκλίπ με τρομερή μουσική και ατμόσφαιρα.
Ναι το Pulp Fiction ήταν καλύτερο, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα.
Να θυμίσω επίσης και μια ταινία (μια και στην ουσία μιλάμε για Ταραντίνο και όχι για μια ταινία) την εξαιρετική Natural Born Killers που είχε κάνει το σενάριο (δεν θυμάμαι πολυ καλά, πάντως την είχε γράψει αυτός την ιστορία και σκηνοθεσία ο Στόουν).
Ανυπομονώ να δω το Νο2.

Reaction score
86
ως Fun του ταραντινο φυσικο ηταν να μου αρεσε το 1. το 2 δεν το εχω δει ακομη, αλλα απο φιλοπου το ειδε το ειδε μου ειπε οτι ειναι καλυτερο απο το 1. θα δειξει συντομα, αυτες τις μερες θα το αγορασω.

Reaction score
7
Μολις ειδα το 2...
Καμια σχεση με το πρωτο.
Πιο... ''μη ιαπωνικο'', ''ανθρωπινο''
Χωρις πολλους σκοτωμους και αυτους χωρις αιμα.
Μου αρεσε πιο πολυ απο το 1ο (οχι ομως για την ελλειψη σκηνων βιας, δεν εχω προβλημα, αλλα μαλλον...) επειδη του ελειπε η υπερμετρη υπερβολη...

Αν δεν το εχετε δει σας το προτεινω ακομα και αν δε σας αρεσε το 1ο.
Τελικα το 2ο ισως να ειναι ο λογος για αγορασετε (me too) το KILL BILL COLLECTION... Αν και τα 2 DVD ξεχωριστα ερχονται πιο φτηνα...

Παντως οσοι ξετρελαθηκαν με το 1ο, μαλλον απογοητευτηκαν λιγο με το 2ο.

Reaction score
49
Τελικα το 2ο ισως να ειναι ο λογος για αγορασετε (me too) το KILL BILL COLLECTION... Αν και τα 2 DVD ξεχωριστα ερχονται πιο φτηνα...
Τσ,τσ,τσ........
Αμάν αυτό το παιδί!
ΜΗΝ ακούσει για συλλογή.......... :D
Με γειά Γιώργο...!!! :roll:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera