KIMBER 12TC - 8TC (ζήτηση - ανταλλαγή)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
188
ΚΑΛΏΔΙΑ ηχείων KIMBER KABLE 8TC, μήκους (2x2,50)m τερματισμένα με μπανάνες της εταιρείας και αγορασμένα από την ελληνική αντιπροσωπεία, σε άψογη κατάσταση τιμή 250,00€

Attachments

Reaction score
188
Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία. Ευχαριστώ το avsite για τη φιλοξενία.
Καλές ακροάσεις Βασίλη!

Reaction score
188
Ζητείται Kimber Kable 12TC μήκους (2χ2.30 έως 2.50)μ.
Διαθέτω το Kimber 8TC (μπλε-μαύρο) μήκους (2χ2.50)μ. με ακροδέκτες Kimber αγορασμένο από την ελληνική αντιπροσωπεία σε άψογη κατάσταση καθώς και λογική διαφορά που θα προκύψει.
Επικοινωνία με π.μ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Βάλτε τιμή για το καλώδιό σας. Είναι το ίδιο με προηγούμενη αγγελία;

Reaction score
188
Βάλτε τιμή για το καλώδιό σας. Είναι το ίδιο με προηγούμενη αγγελία;
Το καλώδιο είναι το ίδιο της προηγούμενης αγγελιας και η αξία του διαμορφώνεται σύμφωνα με τον κανονισμό στα 225,00 ευρώ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Οι διπλές αγγελίες απαγορεύονται.
Αγγελίες ζήτησης με ανταλλαγή προϊόν άλλης αγγελίας απαγορεύονται και θεωρούνται διπλές, up και αιτία αποκλεισμού απο τις αγγελίες.

Ζητάτε πάντα να ξεκλειδωθεί η προηγούμενη!

Reaction score
188
Οκ. Προφανώς υπήρξε εσφαλμένη ερμηνεία από μέρους μου. Παρακαλώ διαγράψτε τις αγγελίες που έρχονται σε αντίθεση με τον κανονισμό. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μου κάτι τέτοιο.

Reaction score
188
Οκ. Προφανώς υπήρξε εσφαλμένη ερμηνεία από μέρους μου. Παρακαλώ διαγράψτε τις αγγελίες που έρχονται σε αντίθεση με τον κανονισμό. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μου κάτι τέτοιο.
Επίσης, διευκρινίζεται ότι:
- Υπήρξε παύση της αγγελίας δεδομένου ότι είχε συμφωνηθεί πώληση - ανταλλαγή με καλώδια αγγελίας (εκτός site) η οποία τελικά δεν ολοκληρώθηκε.
- Τα καλώδια διατίθενται μόνο ως ανταλλαγή (εφόσον κάτι τέτοιο δεν αντιβαίνει τον κανονισμό).

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ