kimber 8tc for power cable??

Reaction score
36
προσπαθω να βρω καποιον που να ξερει πως μπορουμε να κανουμε το κιμπερ 8tc καλωδιο ρευματος...
δλδ ποσους αγωγους βαζουμε σε φαση και ουδετερο αντιστοιχα και αν μπαινει γειωση απο το ιδιο ή ξεχωριστο καλωδιο.
κανεις που να ξερει παρακαλω? :140:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: kimber 8tc for power cable??

δεν λες που θες να το βαλεις , το κολπο ειναι παλιο και υπαρχουν πολλες λυσεις

Reaction score
36

δεν λες που θες να το βαλεις , το κολπο ειναι παλιο και υπαρχουν πολλες λυσεις

φιλε μου θελω να το φτιαξω με σουκο απο την μια μερια και ιες απο την αλλη ,δλδ ενα κλασικο καλωδιο ρευματος το οποιο θα βαλω στον τελικο ή στον προ (οπου κατσει καλυτερα ηχητικα).
τα φωτα σου παρακαλω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

o pro (δεν τον ξερω)
εχει πολυ πιθανο να εχει πολυ λιγοτερες απαιτησεις σε ρευμα.
Οποτε Αν θες για προ ενα , στο οποιο απλα βαζεις τους αγωγους δια 2 ,
κατι αναλογο κανεις και για τον τελικο, απλα εκει βαζεις ενα 8τισι μεσα σε ενα αλλο 8 τισι.
Αν καποια απο τις αλλες συσκευες σου εχει γειωση δεν χρειαζεται να εχεις σε ολα τα καλωδια ρευματος γειωση.
Οι συσκευες γειωνονται μεσω της γειωσης των ιντερκονεκτ.Δοκιμασμενη λυση πριν χρονια.Παιζει απιστευτα καλα για τα λεφτα του.

Reaction score
36

ο προ ειναι bryston bp26 kai power amp bryston 4bst
απο οτι καταλαβα εν θελω να βαλω και την γειωση ,απλα θα βαλω ενα πολυκλωνο 2,5 μαζι με το κιμβερ και ειναι μια χαρα.
αλλιως το αφηνω με 2 αγωγους ( να σου πω την αληθεια δεν το προτιμω)
-anyway thanks argi -

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αν πιασεις με τα δυο σου χερια ενα καλωδιο και το πιεσεις ανοιγει εσωτερικα, εκει βαλε αλλο ενα για χαι κιουρεντ καταστασεις.Αν θες γειωση βαλε αναμεσα ενα και μονο αγωγο απο οτι καλωδιο εχεις .Οποτε εισαι ΟΚ.Αλλιως βαλε μεσα σε ενα 8τισι αλλο ενα (για τον τελικο σου) και μονο

Reaction score
36

το εφτιαξα ηδη με την γειωση την οποια περασα μεσα απο το κιμπερ οπως περιγραφεις και εβαλα ενα πολυκλωνο απο νυλ 3χ2.5 το οποιο βεβαια χωρισα και πηρα τον πρασινο/κιτρινο αγωγο.
το κιμπερ δουλευει σαν καλτσα και οντως ειναι βολικο για πολλα κολπα
το σκεφτομαι και για να βαλω ενα μεσα σε αλλο αφου ειδα ποσο (σχετικα ) ευκολο ειναι , για να το βολεψω στον τελικο αργοτερα.
φιλε νασαι καλα για το respond
ευχαριστω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

νασαι καλα και εσυ.Αν ξαναχρειαστεις κατι εδω ειμαι

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.631
Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Από οτι καταλαβαίνω αυτή τη 'πατέντα' πουλάει με μεγάλη επιτυχία εδώ και ο πολλά χρόνια οι Russ Andrews με την σειρά καλωδίων ρεύματος που έχει με τη φίρμα του.

Λοιπόν, έχω ένα ζευγάρι 8tc (external) biwire που δεν το χρειάζομαι - τα κάθε κανάλι αποτελείται από 2 8tc - σύνολο 4. Αντίθετα χρειάζομαι 2 καλώδια ρεύματος για τους τελικούς. Η πιο έυκολη για μένα λύση είναι να φτιάξω αυτό που έφτιαξε και ο project 1971. Αν προσπαθήσω να φτιάξω το διπλό κόλπο, τι στο καλό ΙΕC και shuko θα πρέπει να βρώ που να χωράνε το θηρίο;Wattgate παίζει; Από που τα παίρνει κανείς; Υπάρχει μήπως κάποιος τεχνικός που να μπορεί να αναλάβει το project γιατί δεν έχω και τόσο εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

1 o αγγλος ασθενης ειναι απατεωνας ολκης
2 που μενεις μπας και στο φτιαξω ?

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.631
Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά Argi, μένω Αθήνα. Μετά από λίγο ψάξιμο έχω μπερδευτεί λιγάκι: Wattgate 350Ag IEC + 390Ag Shuko = 200 euro περίπου από internet-καταστήματα DIY ενώ Kimber PK10 1.5m με τους ίδιους Wattgate ακροδέκτες 250.13 euro από Ελληνικό κατάστημα με on-line παρουσία! Είναι δυνατόν; Αν είναι έτσι δε συμφέρει το DIY!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

iec βρισκεις φτηνο, ευκολα.Σουκο απο 40 περιπου και πανω, μιας και χοντροι αγωγοι δεν μπαινουν σε οποιοδηποτε σουκο.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.497
Members
38.707