Kimber pk 10 & Palladian

Reaction score
17
Καλησπέρα σε όλους! Ένα καλό καλώδιο ρεύματος kimber Palladian παει στον προ η στον τελικό; Λαμπατοι κ οι 2! Είμαι έτοιμος για αγορά 2 καλωδίων ρεύματος της kimber ένα Palladian k ένα pk10 gold... Προ η τελικός να πάρει το ακριβό κ καλύτερο καλώδιο;;; Ευχαριστώ κ χρόνια πολλα σε όλους εμάς με την τρέλα που δεν τελειώνει...

Reaction score
462
Απάντηση: Kimber pk 10 & Palladian

Καλησπέρα σε όλους! Ένα καλό καλώδιο ρεύματος kimber Palladian παει στον προ η στον τελικό; Λαμπατοι κ οι 2! Είμαι έτοιμος για αγορά 2 καλωδίων ρεύματος της kimber ένα Palladian k ένα pk10 gold... Προ η τελικός να πάρει το ακριβό κ καλύτερο καλώδιο;;; Ευχαριστώ κ χρόνια πολλα σε όλους εμάς με την τρέλα που δεν τελειώνει...
Καλησπερα,ειμαι κατοχος των παραπανω καλωδιων που αναφερεις και τα διαθετω προς πωληση.
Εαν ενδιαφερεσαι στειλε μου πμ.
Ευχαριστω πολυ και σορυ για την παρεμβαση.

Reaction score
9

Νομίζω το καλύτερο καλώδιο συνήθως πάει στην πρίζα του τοίχου και μετά το δεύτερο καλύτερο στον προ, αλλά πρέπει να πειραματιστείς. Αυτά τα πράγματα δεν δουλεύουν πάντα με την λογική "ποιο είναι καλύτερο". Πάιζει ρόλο η συνέργεια με τα εκάστοτε μηχανήματα.

Reaction score
372

Νομίζω το καλύτερο καλώδιο συνήθως πάει στην πρίζα του τοίχου και μετά το δεύτερο καλύτερο στον προ, αλλά πρέπει να πειραματιστείς. Αυτά τα πράγματα δεν δουλεύουν πάντα με την λογική "ποιο είναι καλύτερο". Πάιζει ρόλο η συνέργεια με τα εκάστοτε μηχανήματα.
Είναι σωστό ότι το καλύτερο καλώδιο συνήθως πάει στην πρίζα του τοίχου.

Αλλά και η δική μου εμπειρία είναι ότι κάποιες φορές τα πράγματα δεν δουλεύουν πάντα με την λογική "ποιο είναι καλύτερο" και η συνέργεια με τα εκάστοτε μηχανήματα είναι πολύ σημαντική.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.488
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid