King Kong Trilogy !!!!!!

Reaction score
59
KAI OMOS EINAI ALITHIA :D

IDI GIRIZONTAI TA 2 SEQUELS TOU KING KONG ME HMEROMINIES EKSODOU STA CINEMAS

1 KING KONG - SON OF KONG ( JUNE 2006 )
2 KING KONG - INTO THE WOLF'S LAIR ( DECEMBER 2006 )

KAI FISIKA KAI PALI APO TON PETER JACKSON.

ANAFETETAI EKTENOS STO DVD POY KIKLOFOREI KAI LEGETE KING KONG PRODUCTION DIARIES KAI EXEI OLA TA STADIA THS PARAGOGIS TOY KING KONG. EXEI KAI YPOTITLOYS ELLHNIKOYS

EPISIS EXEI TON TROPO POY GIRISTIKE I SKINI ME TON KING KONG KAI TOYS 3 DEINOSAYROYS STO GKREMO KAI EXEI KAI THN TELIKI AYTH SKHNH OPOS PROVLITHIKE STIN TENIA
:D :D

Reaction score
6
Θα ναι μεγαλο λαθος για τον PETER JACKSON αν νομίσει πως βρηκε το γοριλακι που αρμέγοντας του θα του κατεβάζει δολάρια.
Με τέτοιες επιλογές κινδυνεύει να χαντακωθεί απο μονος του.
Ελπίζω να αλλάξει γνώμη και προσανατολιστεί σε κατι αλλο

V

VIDEOMIX

Guest
Απ'ότι ξέρω, δεν υσχίει αυτά περι τριλογίας και θα το δείτε τις επόμενες μέρρες. Ελπίζω πάντως να διαψευστώ.

Reaction score
152
ΜΗ ΞΕΝΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΚ2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ '75 ΟΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΥΙΟ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΣΚΟΤΩΘΕΙ.....

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕ Ο ΤΖΑΚΣΟΝ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα βρε παιδιά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ακόμα το συζητάτε; Ακου εκεί καλοκαίρι 2006- Δεκέμβριος 2006. Τον έχετε τον τζάκσον για αρπακολατζή;
Εγώ οχι.

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Ομολογώ ότι δεν έχω ψάξει για νέα που κυκλοφορούν σχετικά, οπότε παραθέτω απλά τη γνώμη μου...
Στο LotR, είχες 3 πυκνογραμμένα βιβλία, κατά τεκμήριο από τα πιο σημαντικά λογοτεχνικά δημιουργήματα του περασμένου αιώνα. Κάναμε λοιπόν υπομονή στις 3 ώρες της κάθε ταινίας (και το λίγο παραπάνω των extended versions), δείχνοντας κατανόηση στη διάθεση του PJ να συμπεριλάβει όσο μπορεί περισσότερα.

Ε, πόσες ώρες γιγαντιαίων γοριλών μπορεί να αντέξει κανείς?! Εγώ νομίζω ότι έκανε απλά πλάκα για τη διάρκεια της πρώτης ταινίας και για να δει πόσοι θα τον πάρουν στα σοβαρά :mrgreen:

Reaction score
2
Το νέο για το Son Of Kong ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. ;)

Edit:

Από τα trivia του imdb:

"On April Fools Day 2005, Peter Jackson posted an elaborate practical joke, which he posted on a web diary at www.kongisking.net. He "revealed" that they were already starting production on "King Kong: Son Of Kong" and "King Kong: Into the Wolf's Lair". Both films, supposedly to be released in 2006, contained the principal characters riding Son of Kong, strapping machine guns to his back and fighting Hitler's genetically mutated creatures. The film was going to be produced under the banner of "Big Primate Productions". Peter Jackson has been known to pull pranks of this sort before; see Forgotten Silver (1995) (TV)"

Reaction score
152
Ομολογώ ότι δεν έχω ψάξει για νέα που κυκλοφορούν σχετικά, οπότε παραθέτω απλά τη γνώμη μου...
Στο LotR, είχες 3 πυκνογραμμένα βιβλία, κατά τεκμήριο από τα πιο σημαντικά λογοτεχνικά δημιουργήματα του περασμένου αιώνα. Κάναμε λοιπόν υπομονή στις 3 ώρες της κάθε ταινίας (και το λίγο παραπάνω των extended versions), δείχνοντας κατανόηση στη διάθεση του PJ να συμπεριλάβει όσο μπορεί περισσότερα.

Ε, πόσες ώρες γιγαντιαίων γοριλών μπορεί να αντέξει κανείς?! Εγώ νομίζω ότι έκανε απλά πλάκα για τη διάρκεια της πρώτης ταινίας και για να δει πόσοι θα τον πάρουν στα σοβαρά :mrgreen:
ΑΝ Ο ΚΟΝG ...ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΤΗΣ NOVA ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89