klipsch με τον vsx-820

Reaction score
0
Kαλημερίζω!
Αγόρασα πρόσφατα τον πιονεράκο και τώρα ετοιμάζομαι για ηχεία.
Θα πάω οσονούπω να ακούσω κάποια πράγματα, αλλά είπα να μπω και εδώ πέρα να ρωτήσω καμιά γνώμη..
Χώρος : πολύ ψηλοτάβανος, με διαστάσεις περίπου 6x5 - 7x5, κάπου εκεί..
Μουσική : Το πρώτο πράμα που θα μπει να δοκιμαστεί όταν στηθούν τα ηχεία είναι το live at Donignton των AC/DC, στο καπάκι Nightwish και μετά Metallica. Οκ θα βάλω και Motorhead, το παραδέχομαι. Αργότερα θα παίξει και κανας Wagner με καναν Rodrigo για κλείσιμο αλλα τεσπα
Ταινίες : Βαράτε βιολιτζήδες. Βία,αίμα, συκωταριές ιπτάμενες, διαόλοι-τριβόλοι και ο Άρχοντας κάθε τρείς και λίγο. Άμα έβλεπα κομεντί τί να τα κάνω τα ηχεία θα μου πεις, και δίκιο θα χεις κιόλας..

Μια και η κρίση μας έχει απαυτώσει, τα ηχεία θα αγοραστούν τμηματικώς. Πρώτα τα μπροστά (ίσως μαζί με το κεντρικό, δεν ξέρω) μετά σαμπ και μετά δορυφόροι..
Για πρώτη δόση έχω υπολογίσει γύρω στο 550αρικο, με το ψυχολογικό φράγμα τον 650 ευρώ τελείως άσπαστο. 651 ευρώ ηχεία, ΔΕΝ παίρνω.

Ο προσανατολισμός που έγκειται σε Klipsch λόγω κόρνας και μουσικής που ακούω. Μου αρέσουν και τα Dali 6 βέβαια..
Έχω ομως μια βασική απορία : (μη βαράτε λέμε, ε;)
H γενική ιδέα είναι ότι μπορεί να κάνουμε περισσότερη ζημιά στα ηχεία άμα τους δίνουμε λίγο ρεύμα παρά πολύ, σωστά; Οκ η ισχύς δεν είναι γραμμική και μπλα μπλα και στα 8 ohm ο ενισχυτής μου θα βγάζει x watt, αλλά ρε παιδιά, πχ αν πάρω τα rf-42, είναι 75 w και ο πιονιέρος δίνει καμιά 100άρα. Δεν είναι λίγο μεγάλη η διαφορά, ή όχι;;;
Εννοώ, οκ μήπως υπάρχουν και κάποια όρια στο πόσο πιο ισχυρός είναι ο ενισχυτής από τα ηχεία και από κάποια διαφορά και πάνω, κινδυνεύουμε να τα ξεροψήσουμε άμα τσιτώσουμε λίγο την ένταση;

Εκτός αυτού, μεταξύ των rf-10, rf-42 ii και rf-62 (που είναι εντός προϋπολογισμού, αν και μόνο τα rf-10 μπορώ να πάρω απο Ελλάδα..) έχουμε καμιά προτίμηση ή κλασσικά "άκου τα και αποφάσισε";
Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.921
Περίμενε, όπου νάναι σου 'ρχονται οι Κλιπσάδες

Έχουμε κάνα-δυό από δαύτους εδωπέρα

Αν και με τόσο μεγάλο χώρο, ο μόνος τρόπος που θα σου βρουν για να μην ξεπεράσεις το ψυχολογικό σου όριο των 650 ευρώ, είναι με ψυχοφάρμακα...

Όσο για τον ενισχυτή σου, μην ανησυχείς, δεν θα τά κάψει λόγω πολλών βατ. Μπορεί λόγω λίγων....

ΥΓ. Γμτ δεν μπαίνουν τα smilies...

Reaction score
5.731
RB-81 χρειάζεσαι, στα 612 ευρώ τιμή skroutz.

Θα παίξουν απροβλημάτιστα στις εντάσεις που θέλεις.

Reaction score
0
Απάντηση: klipsch με τον vsx-820

Kαλημερίζω!
Αγόρασα πρόσφατα τον πιονεράκο και τώρα ετοιμάζομαι για ηχεία.
Θα πάω οσονούπω να ακούσω κάποια πράγματα, αλλά είπα να μπω και εδώ πέρα να ρωτήσω καμιά γνώμη..
Χώρος : πολύ ψηλοτάβανος, με διαστάσεις περίπου 6x5 - 7x5, κάπου εκεί..
Μουσική : Το πρώτο πράμα που θα μπει να δοκιμαστεί όταν στηθούν τα ηχεία είναι το live at Donignton των AC/DC, στο καπάκι Nightwish και μετά Metallica. Οκ θα βάλω και Motorhead, το παραδέχομαι. Αργότερα θα παίξει και κανας Wagner με καναν Rodrigo για κλείσιμο αλλα τεσπα
Ταινίες : Βαράτε βιολιτζήδες. Βία,αίμα, συκωταριές ιπτάμενες, διαόλοι-τριβόλοι και ο Άρχοντας κάθε τρείς και λίγο. Άμα έβλεπα κομεντί τί να τα κάνω τα ηχεία θα μου πεις, και δίκιο θα χεις κιόλας..

Μια και η κρίση μας έχει απαυτώσει, τα ηχεία θα αγοραστούν τμηματικώς. Πρώτα τα μπροστά (ίσως μαζί με το κεντρικό, δεν ξέρω) μετά σαμπ και μετά δορυφόροι..
Για πρώτη δόση έχω υπολογίσει γύρω στο 550αρικο, με το ψυχολογικό φράγμα τον 650 ευρώ τελείως άσπαστο. 651 ευρώ ηχεία, ΔΕΝ παίρνω.

Ο προσανατολισμός που έγκειται σε Klipsch λόγω κόρνας και μουσικής που ακούω. Μου αρέσουν και τα Dali 6 βέβαια..
Έχω ομως μια βασική απορία : (μη βαράτε λέμε, ε;)
H γενική ιδέα είναι ότι μπορεί να κάνουμε περισσότερη ζημιά στα ηχεία άμα τους δίνουμε λίγο ρεύμα παρά πολύ, σωστά; Οκ η ισχύς δεν είναι γραμμική και μπλα μπλα και στα 8 ohm ο ενισχυτής μου θα βγάζει x watt, αλλά ρε παιδιά, πχ αν πάρω τα rf-42, είναι 75 w και ο πιονιέρος δίνει καμιά 100άρα. Δεν είναι λίγο μεγάλη η διαφορά, ή όχι;;;
Εννοώ, οκ μήπως υπάρχουν και κάποια όρια στο πόσο πιο ισχυρός είναι ο ενισχυτής από τα ηχεία και από κάποια διαφορά και πάνω, κινδυνεύουμε να τα ξεροψήσουμε άμα τσιτώσουμε λίγο την ένταση;

Εκτός αυτού, μεταξύ των rf-10, rf-42 ii και rf-62 (που είναι εντός προϋπολογισμού, αν και μόνο τα rf-10 μπορώ να πάρω απο Ελλάδα..) έχουμε καμιά προτίμηση ή κλασσικά "άκου τα και αποφάσισε";
Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση
Σε παω...Αν ακουσεις το End of en era σε klipsch θα ανατριχιασεις....................:126:

Reaction score
1

Μ' αρέσεις :137: καλορίζικος να είναι...

Reaction score
0

Σε παω...Αν ακουσεις το End of en era σε klipsch θα ανατριχιασεις....................:126:
Το έχω το έχω :D θα παίξει τσίτα τα γκάζια στα εγκαίνια των ηχείων..

γμτ πρέπει να κανονίσω καμιά ακρόαση μέσα στην εβδομάδα..

Προς πελάτες schlauershoppen : Τα χουν εκεί σχεδόν στη μισή τιμή από Ελλάδα και ψήνομαι, από μεταφορικά έχουμε καμιά ιδέα;;;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Οι τιμές που βλέπεις είναι ανα τεμάχιο ή ανα ζεύγος;

Eπίσης σε κάθε προϊόν που θα επιλέξεις αναφέρει και τα μεταφορικά προς Ελλάδα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αμα ξερεις που να ψαξεις , τα βρισκεις και στην ελλαδα φτηνα

Reaction score
0

Οι τιμές που βλέπεις είναι ανα τεμάχιο ή ανα ζεύγος;

Eπίσης σε κάθε προϊόν που θα επιλέξεις αναφέρει και τα μεταφορικά προς Ελλάδα.
To τσέκαρα και είναι ανα ζεύγος.. α γκαβομάρα, είδα και τα μεταφορικά από κάτω :S

Argi μωρέ συμφωνώ ότι άμα ξέρεις που να ψάξεις, βρίσκεις και στην Ελλάδα, αλλά εγώ γνωστούς στο χώρο δεν έχω, οπότε ψάχνω μόνο μέσω νετ, και τα RF-82 με 630 ευρώ το ζεύγάρι, δεν κατάφερα να τα βρω.. αν ξέρεις κάτι, τι να πω, μίλα :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.386
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier