KLIPSCH RB81 RC62

Reaction score
0
APOFASISA NA ANTIKATASTISO TA AUDIO SPECTRUM ESTIA KAI STUDIO 2 ME TA PARAPANO KLIPSCH AXIZEI LETE???O LOGOS EINAI OTI THELO PERISSOTERA DB!! TA SINODEVA ME TON DENON 3802. SAN PIOTHTA IXOY KORIFI ALLA STO HOME CINEMA THELO PERISSOTERO GAZI TI LETE ??????

Reaction score
50
Συνονόματε για πες μας καταρχήν τι ακριβώς εννοείς περισσότερα db; Εννοείς μεγαλύτερη ένταση; Πάρε τελικό! Εννοείς άλλο χαρακτήρα ηχείων, πιο "εντυπωσιακό"; Καλά κάνεις και ψάχνεις για άλλα ηχεία (αν έχει εξαντλήσει άλλες επιλογές, πχ. να παίξεις λίγο με παραμέτρους ενισχυτή κτλ. αν και δε νομίζω να βοηθήσει πολύ). Τώρα δεν ξέρω τα ηχεία που είχες (εννοώ δεν ξέρω τη χροιά τους) αλλά τα Klipsch είναι σίγουρα εντυπωσιακά! Τι χώρο έχει όμως, δε μας είπες; Γιατί σε μεγάλο χώρο ηχεία βάσης δεν ξέρω πόσο θα τον γεμίσουν. Πάντως δε νομίζω ο 3802 να έχει πρόβλημα να τα οδηγήσει, είναι και ευαίσθητα ηχεία... Μπορεί όμως να χάσεις σε μουσική απόδοση (εντελώς υποθετικό το τελευταίο καθώς δεν έχω συγκρίνει τα Studio 2 με αυτά που θες ν' αγοράσεις). Άσε που ίσως δε σε πολυενδιαφέρει κιόλας, αφού μάλλον για home cinema fan δείχνεις.

Reaction score
0
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΗΧΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙ.ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ?

Reaction score
50
Μάνο καταρχήν αφού σε ικανοποιούν τα υπάρχοντα και το πρόβλημά σου είναι το ρεύμα στο κεντρικό δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνεις τελικό. Έτσι έχεις και τη σίγουρη λύση αφού ξέρεις ότι σ' αρέσουν άσε που μπορεί και να ξοδευτείς λιγότερο απ' το να πάρεις άλλα ηχεία.

Τώρα τα Klipsch έχουν τη φήμη (και αλήθεια είναι) πως αποτελούν "εντυπωσιακά" ηχεία. Δεν ξέρω όμως αν αυτό τα κάνει τόσο μουσικά. Αν με ρώταγες θα σου έλεγα ότι δεν είναι τόσο μουσικά, απ' την άποψη ότι ας πούμε για κλασσική μουσική θα επέλεγα κάποια άλλα. Αλλά επειδή ο όρος "μουσικό ηχείο" είναι πολύ σχετικός και διαφορετικός για τον καθένα θα πρότεινα να τ' ακούσεις ο ίδιος για να'σαι σίγουρος.

Α κάτι άλλο που σκέφτηκα, αφού το κεντρικό είναι που σου δημιουργεί πρόβλημα γιατί δεν αλλάζεις το κεντρικό μόνο; Υπάρχει μικρότερο απ' την Audio Spectrum (δε λέω να πας σε άλλη εταιρία για λόγους ομοιομορφίας). Δε θυμάμαι πώς λέγεται, αλλά υπάρχει σίγουρα και φαντάζομαι θα ζητά και λιγότερο ρεύμα. Έτσι κι αλλιώς ο χώρος σου μια χαρά θα καλύπτεται και απ' το μικρότερο. Εγώ πάντως θα έπαιρνα τελικό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas