Klipsch Rf-35 + (ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ???)

Μηνύματα
546
Reaction score
47
Εχω τα klipch rf-35 ως κυρια ηχεία συν τα υπόλοιπα για το home cinema και εναν yamaha rx-v 1500 + pioneer dv-575a το ερώτημα είναι τι θα προτείνατε για ενισχυτή ή οποιαδήποτε λύση να εξαντλήσω τις δυνατότητες των ηχείων (όσο μπορώ βεβαια>) και μέχρι 1500 euro ?? Σημειωτέον έχω ακούσει τον unico των 80w (τον υβριδικό class A) και μου αρεσε αρκετά
Ευχαριστώ προκαταβολικά
 

Μηνύματα
8.248
Reaction score
3.497
Να ακουσεις και τη νέα σειρά της Audiolab.

Επικοινώνησε με τον Αντώνη Χατζικωνσταντή στην Stepcom. Είδα ότι διαθέτει σε επίδειξη και την νέα σειρά ενισχυτών της Audiolab.
O Αντώνης γράφει και στο φόρουμ μας και θα σε εξυπηρετήσει.

Επίσης επικοινώνησε με την Ηχοέκφραση και συγκεκριμένα με τον Ανδρέα τον Καφάτο. Κι εκεί θα βρείς πολλά ενισχυτικά στην κατηγορία τιμής που θέλεις. Θα μπορούσες πιστεύω να πας εκεί και τα ηχεία σου για να τα ακουσεις με πολλούς διαφορετικούς ενισχυτές.
Και ο Ανδρέας Καφάτος γράφει στο φόρουμ μας Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου βρεί αυτό που θέλεις. Απλά πρόσεχε μην φύγεις και με κανέναν βιντεοπροβολέα αγκαλιά. Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί εκεί μέσα.
 

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
305
Αν σου άρεσε ο Unico (που είναι ένα απότα best buy της κατηγορίας) και με δεδομένη την ευαισθησία των ηχείων σου μπορείς να πειραματιστείς με λαμπάτους ενισχυτές.

Μια επίσκεψη στον Τσακιρίδη θα βοηθούσε...
 

Μηνύματα
1.527
Reaction score
1.379
Επειδη ειχα Klipsch, προτεινω τουλαχιστον υβριδικο. Λαμπατος ακομα καλυτερα. Για τα δικα μου γουστα τα Klipsch φωναζουν στην υψηλη περιοχη, οι λαμπες τα μαλακωνουν αρκετα.
 

Μηνύματα
8.248
Reaction score
3.497
Είναι μύθος ότι οι λάμπες μαλακώνουν τον ήχο. Εχω ακούσει λαμπάτους που φωνάζουν και είναι και σκληροί στα πρίμα.
Αρα παίζει ρόλο κάθε φορά ο σχεδιασμός του εκάστοτε ενισχυτή και όχι τόσο τα ενεργά υλικά του.
Απλά με τις λαμπάτες σχεδιάσεις έχεις περισσότερες ελπίδες να κατασκευάσεις έναν χρωματισμένο και μη αναλυτικό ενισχυτή.
Συνήθως, αν δεν τους πειράξεις, οι περισσότεροι λαμπάτοι της οικονομικής κατηγοριας τιμής ακούγονται χειρότερα από έναν φτηνό αλλά σύγχρονο ενισχυτή στερεάς κατάστασης .
 

Μηνύματα
8.248
Reaction score
3.497
Τα λαμπάτα του Τσακιρίδη είναι πολύ τίμια για τα χρήματά τους.
Η νέα σειρά Artemis με λάμπες 6550 είναι μία πολύ καλή επιλογή.
Τον ήχο της σχολής Τσακιρίδη τον γνωρίζω πολύ καλά.
Κι εγώ ακούω με ένα ζευγάρι Artemis της πρώτης γενιάς, τα υβριδικά.
Αυτά είχαν transistors RF types στα πρώτα στάδια και λάμπες μόνο στην έξοδο. Πιστεύω ότι αυτό το κύκλωμα ήταν λάθος τους που το εγκατέλειψαν. Τι να κάνουν όμως κι αυτά τα θαυμάσια παιδιά, αφού ο κόσμος ζητούσε να βλέπει πολλές λάμπες επάνω στα κουτιά ?

Παρεμπιπτόντως, όπως άλλωστε συνηθίζω, τα έχω πειράξει αρκετά τα δικά μου τα Artemis. Προς το παρόν δεν έχω ακούσει στον χώρο μου άλλον καλύτερο ενισχυτή, με τις χροιές που έχει ο δικός μου. Δίνω μεγαλύτερη σημασία στο τελικό αποτέλεσμα παρά σε συγκεκριμένα μηχανήματα. Είναι θέμα ταιριάσματος.
 

Μηνύματα
546
Reaction score
47
ευχαριστω για την βοήθεια σας, απλά θα ήθελα και κάτι ακόμα το παλιο cdplayer που έχω
technics sl-pg420a θα παίξει καλύτερα σε μουσική απο τον pioneer dv-575a ??? Ευχαριστώ και πάλι
Α και όσο αφορά για έπιπλο επέλεξα το axis 8028 της BDI καλή επιλογή?? (φυσικά απο τον αντρέα )
Ευχαριστώ θερμά
 

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
305
Αρχικά δοκίμασε με το Technics απλά να ξέρεις ότι θα χρειαστείς πολύ γρήγορα αναβάθμιση μιας που το Player θα "τραβάει" το υπόλοιπο σύστημα πίσω...

Τώρα αν μας πεις και το budget που μπορείς να διαθέσεις μπορούμε να σε βοηθήσουμε και για το player....
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Μηνύματα
3.032.839
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis
Top