- Reaction score
- 129
θα πάρω τα ηχεία τίτλου αξίζουν και μάλλον θα τα βάψω γιατί τα θέλω μαύρα
Για πες τίποτα παραπάνω!τα εντυσα με μαυρη δερματινη.Χωρις κολλες, καρφωματα κλπ κλπ που θα τα δεσμευαν σε περιπτωση μεταπωλησης
μικρός σχετικά χώρος5m x10m... με έναν denon 2200..Τα ηχεια αξιζουν και ειναι απο τα καλα klipsch.Άφησαν ονομα.
Αλλα θελουν ζουμι οπως ειπε και ο φιλος Γιαννης πιο πάνω.
200watt στα 8 και επανω για να τα κουνησεις.
Αν δεν τα ταισεις καλα θα ξυνουν και πιθανον να μην σου αρεσουν.
Με τι ενισχυτή θα τα παιξεις?
Και το πιο βασικο σε τι χωρο θα τα βαλεις?
Τετραγωνικα,αποσταση ακρόασης?
Θελουν αερα τα συγκεκριμένα περα απο το φαι
σε ευχαριστώ για την γνώμη σου και τον χρόνο σου καλέ μου φίλε σε κάθε περίπτωση τα κρατάω όλα στο μυαλό μου θέλω να δω 100 την εβδομάδα που θα τα κολλάω πρώτα αΔεν τον λες και μικρο τον χωρο σου.Με ενισχυτη τον DENON που εχεις, τα "κατεστρεψες" για μενα.Ειχα επανω τους εναν βαρβατο σε ρευματα πολυκαναλο onkyo tx-nr 906 και τωρα τον yamaha rx-a 2050.Παρ΄ολα αυτα επιβεβαιωθηκε πανηγυρικα, οτι οι πολυκαναλοι ht οσο και να θελουν, απο δυναμη δεν.Κι ας λενε οτι εχουν και 9χ200w στα 8ω κλπ κλπ.Μονο με προσθηκη τουλαχιστον καποιου καλου και δυνατου τελικου (αν σου δινει την δυνατοτητα ο πολυκαναλος και στην περιπτωση σου νομιζω οτι δεν σου την δινει), θα ακουσεις τα αναμενομενα, τουλαχιστον απο τα συγκεκριμενα ηχεια.Τα υπολοιπα, οπως στα ειπε και ο πολυ καλος μου φιλος παραπανω και θα στα πουν κι αλλοι φιλοι στην πορεια.Σαν κατοχος τους, πιστευω πως εχω σχηματισει μια ιδεα τοσο καιρο και γι αυτο και οι συμβουλες.Οσο για την επενδυση, οπως ειπα, την εκανα με μαυρη δερματινη.Δεν μου στοιχισε πολυ.Την εκανα με την βοηθεια ενος φιλου, λογω βαρους και εγινε οπως ακριβως διπλωνεις το αμπαλαζ σε ενα κουτι.Επειδη ομως για να στο περιγραψω ειναι κομματακι δυσκολο, μετα χαρας, αν εισαι Αττικη, να ερθεις να τα δεις και να στο εξηγησω απο κοντα.Με ενα μηνυματακι, το κανονιζουμε.