klipsch sw115 χαλασε

Reaction score
1.042
Χθες το βραδυ σταματησε να λειτουργει το ενα απο τα δυο
με την εναρξη της ταινιας δεν αναψε το λαμπακι ουτε ηχο εβγαζε
εβγαλα την ασφαλεια και ηταν καμενη
εβαλα καινουργια πριν λιγο τρεμοσβησε το λαμπακι και ξανακαηκε ,δοκιμαζω μια αλλη κανει τσαφ και δεν καηκε η ασφαλεια
περνω τηλ τον east electronics μου λεει δεν μπορω να τον επισκευασω λογω του οτι ειναι ψηφιακος και θελει νεα πλακετα εκτος αν ειναι θεμα τροφοδοσιας
καμμια ιδεα?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.404
I was fixing many Klipsch subs for many years, the problem in the 95% of the units are the two IRF 740 mosfets in the power supply. I hear some technicians to say "the power supply can't be fixed"

Reaction score
1.042
Χθες το βραδυ σταματησε να λειτουργει το ενα απο τα δυο
με την εναρξη της ταινιας δεν αναψε το λαμπακι ουτε ηχο εβγαζε
εβγαλα την ασφαλεια και ηταν καμενη
εβαλα καινουργια πριν λιγο τρεμοσβησε το λαμπακι και ξανακαηκε ,δοκιμαζω μια αλλη κανει τσαφ και δεν καηκε η ασφαλεια
περνω τηλ τον east electronics μου λεει δεν μπορω να τον επισκευασω λογω του οτι ειναι ψηφιακος και θελει νεα πλακετα εκτος αν ειναι θεμα τροφοδοσιας
καμμια ιδεα?
[DOUBLEPOST=1500054586][/DOUBLEPOST]Αρα αν του το παω προφανως θα το φτιαξει

Attachments

Reaction score
1.183
Ο ηλεκτρολυτικος φιλτρου που εσκασε δειχνει αστοχια υλικού (ασυμμετρία μεταξύ των δυο 470μ/200ν). Αποτέλεσμα πτωση τάσης φίλτρου. Ακολούθησαν παλμοί υψηλής έντασης (για να αντισταθμιστεί η χαμηλή τάση φίλτρου).
Πιθανές βλάβες εκτος των δυο πυκνωτων, γεφυρα ανορθωσης, τρανζιστορ ισχύος και οι οδηγοί τους.

Ανεβασε φωτογραφία απο την καμμένη ασφάλεια (θα φαίνεται το αν η υπέρβαση ρεύματος ήταν μικρή ή μεγάλη).

Reaction score
1.042
IMG_20170715_164757.jpg
Ο ηλεκτρολυτικος φιλτρου που εσκασε δειχνει αστοχια υλικού (ασυμμετρία μεταξύ των δυο 470μ/200ν). Αποτέλεσμα πτωση τάσης φίλτρου. Ακολούθησαν παλμοί υψηλής έντασης (για να αντισταθμιστεί η χαμηλή τάση φίλτρου).
Πιθανές βλάβες εκτος των δυο πυκνωτων, γεφυρα ανορθωσης, τρανζιστορ ισχύος και οι οδηγοί τους.

Ανεβασε φωτογραφία απο την καμμένη ασφάλεια (θα φαίνεται το αν η υπέρβαση ρεύματος ήταν μικρή ή μεγάλη).

Reaction score
1.042
Η επανω ειναι η εργοστασιακη
Η κατω η δευτερη η αγοραστη,η τριτη δεν καηκε απλα ακουστηκε το τσαφ,η βλακεία μου ηταν οτι λεω κινεζικη ασφαλεια θα ειναι ας ξαναδοκιμασω κ την πατησα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
......βαλε κανα πυκνωτη της προκοπης μετα......(και οχι μονο)....

Reaction score
1.042
Mιλησα το πρωι μαζι του να το δει την Δευτερα !! Ελπιζω να φτιαχτεί γιατι μου ειπε αν εχει καψει ταλαντωτη δυσκολα βρισκεις!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale