km player ...............

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Καλημερουδια σας κυριοι αλλα και κυριες......
Θα ηθελα να ασχοληθουμε λιγο με τον αγαπητο σε πολλους ΚΜ player και τα τερτιπια του......
Παρακαλω οποιοι φιλοι τον χρησιμοποιουν και ξερουν καποια tips and tricks ας μας τα πουν!!!!!Πειτε μας ποιον Αudio -Video Decoder χρησιμοποιειτε,ποιον Audio- video Renderer επισης!Ποιος πιστευετε ειναι ο καλλιτερος συνδυασμος με τους external codecs?
Αν εχετε και καποιες ρυθμησεις και μπορειτε να τις ανεβασετε με photos θα μας ειναι καλοδεχουμενες------Ακομα και σεις εχθροι μας που χρησιμοποιειτε MPC αντε και σας σας θελουμε!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ??????????????????

Reaction score
4
Ναι ΝΑΙ! πέστε πέστε μας!

Απο τα λίγα που είδα, ο KM μπορεί να χρησιμοποιήσει και EVR renderer οπότε ίσως με τον Cyberlink decoder να μπορεί να έχει και Hardware acceleration με κάποια απο τις ανάλογες κάρτες, στα .mkv αρχεία.... σταVista εννοώ....
Καμμιά γνώμη κανείς?

Reaction score
2
Vista? Μπαααα :happy_9:

Xωρις ιδιαιτερο ψαξιμο (δεν εχω λογο αλλωστε, δεν σκοπευω να ψαχνω μικρολεπτομερειες στην 20" tft, οταν παρω προβολι βλεπουμε), CoreAVC + Haali's Video renderer + AC3Filter.

Reaction score
5
Καλημερα σας κυριε Ρεguna (σπασικλα)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να αναφέρω οτι, εκτός από mpc, χρησιμοποιώ Vista 32bit και το κουτί μου είναι σχεδόν αθόρυβο σε σχέση με κάποια κουτιά κάτι χαϊεντάδων που εχουν KMP :happy_8::happy_8::happy_8:

Reaction score
2
να αναφέρω οτι, εκτός από mpc, χρησιμοποιώ Vista 32bit και το κουτί μου είναι σχεδόν αθόρυβο σε σχέση με κάποια κουτιά κάτι χαϊεντάδων που εχουν KMP :happy_8::happy_8::happy_8:
Eχασες :happy_9:

Reaction score
2
Δηλαδη για να παραδεχεσαι οτι το htpc ειναι σχεδον αθορυβο, φανταστειτε πως ειναι το gaming :cool_11:

Reaction score
6
Απάντηση: km player ...............

Βλάση το βραδάκι θα σηκώσω μερικες φώτο από ρυθμίσεις του km

Λιγη υπομονή και προς θεού μην ακουμπήσεις το mpc ( ασε μας ρε Reguna με δαυτο)

Reaction score
4
Ρε σείς, θα τον δαγκώσω τον κοτσίδα που μαλώνει με τον ...Λάμπρο (είδες διακριτικότητα! να το θυμάσαι όταν θα κάνεις προσφορά σε Alphablock...)

ΡΕ ΜΑΛΛΙΑ! Τι πετάγεσε ΒΡΕ! ασε κανένα να πει!!!

Reaction score
5
Εγώ το έκανα με το εξης σκεπτικό :

MPC τα παίζει όλα και τα παίζει καλά. Γιατί να ψάχνομαι και να σταματήσει να δουλεύει;

Όταν κάτι δουλεύει, δεν το πειράζω (yeah, right...)

Reaction score
2
Oh, do you now? Να σου θυμισω την αποπειρα partition απο τα vista :cool_11:

Νικο, για πες τι παιζει με αυτο τον EVR renderer. Ειμαι στη φαση φορματ, και ειμαι ικανος να βαλω vista μονο και μονο για να το δοκιμασω. Μονο γι' αυτο ομως, μετα θα φανε σουτ :happy_9:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Εγώ το έκανα με το εξης σκεπτικό :

MPC τα παίζει όλα και τα παίζει καλά. Γιατί να ψάχνομαι και να σταματήσει να δουλεύει;

Εχω την εντυπωση κυριε Ρεγκουνιδη μου οτι ειστε δακτυλος αλλου διαδικτυακου φορουμ και εχετε ως κυριο σκοπο το μπουκοταζ αυτου του τοπικ.!!!!!!!!
ΑΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κυριε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
5
Εχω την εντυπωση κυριε Ρεγκουνιδη μου οτι ειστε δακτυλος αλλου διαδικτυακου φορουμ και εχετε ως κυριο σκοπο το μπουκοταζ αυτου του τοπικ.!!!!!!!!
ΑΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κυριε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν σε φέρει ο δρόμος από Νέα Φιλαδέλφεια, πέρνα μια βόλτα να δεις πόσο smooth δουλεουν vista και mpc :happy_6:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Re: Απάντηση: km player ...............

Βλάση το βραδάκι θα σηκώσω μερικες φώτο από ρυθμίσεις του km

Λιγη υπομονή και προς θεού μην ακουμπήσεις το mpc ( ασε μας ρε Reguna με δαυτο)
Σηκωστες Αντρικο'μ σηκωστες!!!!!!!!!!!!!Ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν,μπααααααα ενα πραμα!!!!!!!
Τα θελω ολα ,ετσι γιατρε μου?????Ποιον audio renderer χρησιμοποιεις?????
Πατωντας δεξι κλικ επανω στον ΚΜ και πηγαινοντας στο audio και επειτα στο audio renderer τι σου βγαζει????
ΡΙΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............

Reaction score
4
Νικο, για πες τι παιζει με αυτο τον EVR renderer. Ειμαι στη φαση φορματ, και ειμαι ικανος να βαλω vista μονο και μονο για να το δοκιμασω. Μονο γι' αυτο ομως, μετα θα φανε σουτ :happy_9:
Απο ότι έχω διαβάσει (όσο είχα την διάθεση να ασχολούμε) για να κάνεις HA στα Vista (στα XP δεν ξέρω καθόλου) πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον EVR σαν renderer. Αυτό σημαίνει πχ ότι το DVBViewer (που μέχρι πρότεινος ΔΕΝ υποστήριξε EVR, αλλά και στον MPC) ΔΕΝ μπορούσες να εκμεταλευτείς τις δυνατότητες της κάρτας ακόμα και αν χρησιμοποιούσες codec ΜΕ DXVA.

Να σε πω κάτι άλλο... μήπως έχεις τα φίλτρα του HD DVD essentials? τώρα που το προβόλι ξεπέρασε τις 500 ώρες μου φαίνετε ότι έχει χασει ΠΟΛΥ απο την φωτεινότητά του και θέλω να το ξαναρυθμίσω....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Αν σε φέρει ο δρόμος από Νέα Φιλαδέλφεια, πέρνα μια βόλτα να δεις πόσο smooth δουλεουν vista και mpc :happy_6:
Σας μερσω αγαπητε!!!!!!!!!
Περα της πλακας τωρα εχω δοκιμασει τον ΜPC ομως βλεποντας και τους δυο πιστευω οτι ο Κορεατης ειναι πιο καλος σε ρυθμησεις και μπορεις αν ξερεις φυσικα
να βελτιωσεις πολλα πραγματακια.Γιαυτο και τον ψαχνω εκτενεστερα φιλτατε Ρεγκουνακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
5
οι πολλές ρυθμισεις βλάπτουν την απόλαυση της ταινίας mate ;-)

θέλω Plug and Play πράγματα πια. όχι plug and pray...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale