Knockin' on heavens door... again...

Reaction score
6
Μόνο εγώ είμαι τελικά που βρίσκω το Bob Dylan υπερτιμημένο;
Mαρία και Ανδρέα να είστε καλά!

Και εγώ υπερτιμημένο τον βρίσκω, αλλά δεν έγραψα τίποτα για να μη με κράξουν οι υποστηρικτές. :142:

Δε λέω έχει πει καναδυό τραγουδάκια καλά αλλά δεν θα αγόραζα δίσκο του. Φυσικά έχει την αξία του ο κος Βοb αφού τον θαυμάζουν και ακούν τόσοι άνθρωποι αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτούς.

Υ.Γ. Θερμή παράκληση στον ιδρυτή του θέματος να μη φάω φάσκελα!:143::143:

Reaction score
4.250
Απάντηση: Knockin' on heavens door... again...

Μυρτω καποια πραγματα πανε με το πνευμα των καιρων. Στα σημερινα χρονια ειναι λιγο δυσκολο να ακουσεις τον Ντυλαν. Τοτε αλλες εποχες. Τα τραγουδια τα συνεδεες με ενα σωρο καταστασεις. Ονειρευοσουν καποιο σπιτι στο βουνο και διπλα σε καποια λιμνη κι αφηνεις τον Ντυλαν η τον Νηλ Γιανκ να σε τραβαει στο ονειρο. Η εποχη των χιπις ηταν ενας τροπος ζωης. Τωρα λιμνες και βουνα με δενδρα σε παλιες φωτογραφιες. Οι τοτε μακρυμαληδες και σημερινοι φαλακροι εχουν κι αυτοι μπει σε συγχρονο εντονο τροπο ζωης που ειναι πολυ δυσκολο να αφεθεις και καταλαβεις αυτη την μουσικη. Πιθανο αν ημουν μικρωτερος και δεν ζουσα εκεινα τα χρονια (δεν τα αλλαζω με τιποτα) αποκλειεται να ακουγα αυτη την μουσικη. Αυτο που σε περιγραφω δεν συνεβαινε μονο στην μουσικη αλλα και στον κινηματογραφο. Αλλα θα ανοιξουμε πολυ μεγαλο θεμα και εκτος θεματος. Παντως δεν σε παρεξηγω που τον θεωρεις υπερτιμημενο. Για μας ομως τα τραγουδια του ειναι ποτισμενα μεσα μας και οταν τα ακουμε αναπολουμε καποια πραγματα που χαθηκαν και δεν θα ξαναρθουν ποτε.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Knockin' on heavens door... again...

Μυρτω καποια πραγματα πανε με το πνευμα των καιρων. Στα σημερινα χρονια ειναι λιγο δυσκολο να ακουσεις τον Ντυλαν. Τοτε αλλες εποχες. Τα τραγουδια τα συνεδεες με ενα σωρο καταστασεις. Ονειρευοσουν καποιο σπιτι στο βουνο και διπλα σε καποια λιμνη κι αφηνεις τον Ντυλαν η τον Νηλ Γιανκ να σε τραβαει στο ονειρο. Η εποχη των χιπις ηταν ενας τροπος ζωης. Τωρα λιμνες και βουνα με δενδρα σε παλιες φωτογραφιες. Οι τοτε μακρυμαληδες και σημερινοι φαλακροι εχουν κι αυτοι μπει σε συγχρονο εντονο τροπο ζωης που ειναι πολυ δυσκολο να αφεθεις και καταλαβεις αυτη την μουσικη. Πιθανο αν ημουν μικρωτερος και δεν ζουσα εκεινα τα χρονια (δεν τα αλλαζω με τιποτα) αποκλειεται να ακουγα αυτη την μουσικη. Αυτο που σε περιγραφω δεν συνεβαινε μονο στην μουσικη αλλα και στον κινηματογραφο. Αλλα θα ανοιξουμε πολυ μεγαλο θεμα και εκτος θεματος. Παντως δεν σε παρεξηγω που τον θεωρεις υπερτιμημενο. Για μας ομως τα τραγουδια του ειναι ποτισμενα μεσα μας και οταν τα ακουμε αναπολουμε καποια πραγματα που χαθηκαν και δεν θα ξαναρθουν ποτε.

Έτσι που θέτεις την άποψή σου έχεις απολύτο δίκιο και δεν μπορώ να πω κουβέντα.

Αυτά που γράφεις για τα τραγούδια και τις αναμνήσεις μου συμβαίνουν και εμένα. Βέβαια με διαφορετικά τραγούδια.

Ειλικρινά με άγγιξε η απάντησή σου γιατί φανερώνει ψυχική ευαισθησία, μελαγχολική νοσταλγία και ευγένεια.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis