KODA AV-1399T Receiver

Reaction score
0
Ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον παραπανω ενισχυτη.
βρηκα τα specifications του ενισχυτη αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποσα watt μπορει να βγαλει.
να σημειωσω επισης οτι τον εχω ηδη στην κατοχη μου και τον εχω συνδεσει με κατι ψωροηχειακια απο δω κι απο κει που βρηκα και βαζω μουσικη μεσω aux-in και καρφι 3,5mm στην καρτα ηχου του υπολογιστη.
επισης, εχω 2 ηχεια SONY SS-V17 με maximum input power 70W.
τα εν λοφω ηχεια θελω να τα χρησιμοποησω ως κεντρικο/α ηχεια σε 5.1 καναλι που θελω να στησω.
επισης, εχω ενα subwoofer αυτοενισχυζομενο με διακοπτες BASS και ECO.
αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι να αγορασω επιπλεον 4 ηχεια JBL τα οποια θα βαλω στις 4 γωνιες του δωματιου μου και τα οποια θα χρησιμοποιηθουν τα 2 ως μπροστινα και τα αλλα ως 2 πισω και απο τον ενισχυτη θα φυγουν καλωδια τα οποια θα καταληγουν σε 3 καρφια 3,5mm αντιστοιχα τα οποια θα μπουν στην 5.1 καρτα ηχου του υπολογιστη.

επιπλεον, θελω, ΑΝ ειναι αυτο εφικτο, να παραμεινει ετσι ακριβως οπως τα περιεγραψα παραπανω και επειδη εχω κι ενα laptop, χωρις να χρειαστει να βγαλω απο την καρτα ηχου του υπολογιστη τα 3 προαναφερθεντα καλωδια, να χρησιμοποιησω μια εξωτερικη (ισως επαγγελματικη) καρτα ηχου με USB και να συνδεω οποτε θελω το laptop με τον ενισχυτη (τραβωντας νεα καλωδια απο τον ενισχυτη?)

για να βοηθησω, οσο μπορω την κατασταση, σας παραθετω το link με τα specifications του ενισχυτη μου. Specifications

δεν ειμαι του αθληματος γενικα οποτε μην πυροβολησετε...:107: και επισης να ζητησω συγνωμη αν το εβαλα σε λαθος section. (ειχα το διλημμα αν ηταν δικαναλος ή πολυκαναλος :p)

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Reaction score
0
Απάντηση: KODA AV-1399T Receiver

Ή έστω ένα project για δωμάτιο 12 τετραγωνικών μέτρων με ενισχυτή, 2 ηχεία, (αν χρειαστεί sub-woofer) και την κάρτα ήχου που έχω MAYA 44 USB

Όλα αυτά με το ελάχιστο δυνατό budget. Προτιμάω τα ηχεία JBL, απλά πείτε μου μοντέλο ηχείων και έναν ενισχυτή που να τα σηκώνει όλα αυτά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.626
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger