Konig AMP 6000

Reaction score
5.879
To πρωι πηρε φιλος τον ενισχυτη αυτον.
http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?products_id=8336&ref=bestprice.gr

To συνδεσε με την κονσολα αυτη.
http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=3846

To προβλημα που εμφανιστηκε ειναι οτι ενω παιζει κανονικα ο ενισχυτης σε αραια διαστηματα,αλλα τακτικα ακουγεται στο αριστερο καναλι,ενας θορυβος οπως κανει η βελονα του πικαπ οταν εχει τελειωσει ο δισκος.

Αυτη την στιγμη τον εχω στο σπιτι μου να τον δοκιμασω απο το απογευμα,και ενω παιζει εδω και 5 ωρες συνεχεια εμφανιζει το παραπανω προβλημα. Αλλαξα το δεξι με το αριστερο ηχειο,και το προβλημα μεταφερθηκε στο δεξι ηχειο.

Και το θεμα ειναι οτι πηγε και πεταξε την συσκευασια του.

Το τελευταιο μισαωρο δεν εχει κανει κιχ.
Τι μπορει να ειναι??

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Konig AMP 6000

Γιαννη, κοιταξτε για καποιον πυκνωτη ή ψυχρη κολληση.

Reaction score
5.879

Θα τον παω πισω για αλλαγη. Πιστευω να τον αλλαξουν,και να μην μου πουν λογω συσκευασιας οτι θα τον στειλουν για σερβις.

Reaction score
5.879

Μολις παραδοθηκε στο καταστημα και εγινε ελεγχος στον ενισχυτη. Το προβλημα εμφανιζεται μολις ζεσταθει ο ενισχυτης.
Αυριο θα γινει αντικατασταση.
Να πω φυσικα οτι στο καταστημα αγορας (Βενιερης στο Περιστερι) η εξυπηρετηση ηταν αψογη.Δοκιμασαν το ενισχυτη,ειδαν το προβλημα και κατευθειαν παραγγειλαν νεο για αντικατασταση.

Reaction score
23
Γιαννη, επειδη σκοπευω να παρω τον ιδιο ενισχυτη τι γνωμη εχεις για αυτον; Αξιζει η τσαμπα τα λεφτα που θα δωσω;

Reaction score
23
Αναλογα γιατι τον θελεις.
Για κανα παρτακι μωρε σε σπιτι...Δεν θελω να βαλω τον πολυκαναλο του home cinema πολλες ωρες και στην τσιτα... Βασικα εχω 2 ηχεια 4Ω και 150watt RMS...Αυτος λεει οτι βγαζει 2χ170 RMS στα 4Ω...Θα δινει γκαζια λες;

Reaction score
23
Θηριο ο KODA! Αλλα δεν ειναι λιγο υπερβολη για τα ηχεια που εχω; Πολυ φοβαμαι οτι θα τα παρω στο χερι με την πρωτη! :p

Reaction score
23
Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να συνδεσω τον Koda με τον ενισχυτη του home cinema... Γινεται αυτο η θα γινει κανα μπαμ;

Reaction score
5.879
Βαζεις τα ηχεια πανω στον τελικο,και συνδεεις το pre-out του AV με τον τελικο.
Βαζεις τα ρυθμιστικα εντασης του τελικου στο κεντρο,και παιζεις μετα με το volume του AV.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef