KRK vs YAMAHA

Reaction score
0
Καλησπέρα σας.εχω ψάξει αρκετά (όσο μπορώ κ εγώ) κ εχω καταλήξει σ αυτά τα 2 μοντέλα ηχείων KRK ROKΙT RP8 KAI YAMAHA HS80M. Θέλω τη γνώμη σας για το τι θα ήταν πιο κατάλληλο για ένα δωμάτιο 2,50x2,50 το οποίο είναι επενδυμένο γύρω γύρω με μοκέτα, και κάτω και στους τοίχους.Είχα καταλήξει στα MACKIE MR8 αλλά ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ..............Εδώ τα έχουν από 80 ευρώ πιο ακριβά ΤΟ ΕΝΑ (σε σχέση με thomann) και πιστεύω ήταν πολύ καλή επιλογή.Έστειλα βέβαια mail κατευθείαν και σε 10 λεπτά! είχα απάντηση, αλλά αρνητική....
Εν κατακλείδι: KRK ROKΙT RP8 ή YAMAHA HS80M ??
Επαναλμβάνω σ ένα χώρο επενδυμένο με μοκέτα 2.50 x 2.50

Ευχαριστώ για τη προσοχή (που θα μου δώσετε) καθώς νέος στο forum...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: KRK vs YAMAHA

Με δεδομένο πως ο χώρος σου είναι πολύ μικρός, ενώ και τα δύο ηχεία τα οποία αναφέρεις αποτελούν σχεδιάσεις bass reflex, θα έδινα προβάδισμα στα KRK.
Κι αυτό επειδή τα KRK έχουν την οπή του bass reflex στο μπροστινό μέρος της καμπίνας ενώ τα Yamaha την έχουν στο πίσω (απ' όσο μπόρεσα να καταλάβω από τις φωτογραφίες που έχουν στο site τους).
Έτσι, με δεδομένο πως λόγω του μεγέθους του χώρου σου μάλλον θα αναγκαστείς να τοποθετήσεις τα ηχεία κοντά στον πίσω τοίχο, τα Yamaha είναι πολύ πιθανό να "μπουμάρουν".
Επιπλέον, τα KRK έχουν και είσοδο RCA οπότε δε χρειάζεται να προβείς στην αγορά direct box για τη μετατροπή RCA->XLR.
Πάντως, στη θέση σου θα εξέταζα και αυτά
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=30610
Επίσης, αν δε βαριέσαι, καλό θα ήταν να πας και μια βόλτα από την Athens Pro Audio να δεις με τα ματάκια σου τι υπάρχει διαθέσιμο και να ακούσεις και τι θα σε συμβουλέψουν οι ίδιοι.
Τονίζω εδώ ότι ούτε έχω επισκεφτεί ποτέ μου την Athens Pro Audio, ούτε γνωρίζω προσωπικά τους ανθρώπους της.
Απλά, τους συνάντησα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, και στο λίγο χρόνο που μιλήσαμε μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση τόσο για τις γνώσεις όσο και για τη νοοτροπία τους.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Καλή τύχη.

Reaction score
0
Απάντηση: KRK vs YAMAHA

Ευχαριστω πολυ.και μενα η ταση μου ηταν προς αυτα (τα παραγγειλα) για το λογο του χωρου, πρωτον, και δευτερον για το οτι ειναι καπως πιο "καινουρια¨σε τεχνολογια και θα ανταποκριθουν καλυτερα στις αναγκες μου.

Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη σου..ησουν κι ο μονος............χεχε

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos