Ladies and Gentlemen... The KING... Q-Box HD - High Definition H264/MPeg4

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Ladies and Gentlemen... The KING... Q-Box HD - High Definition H264/MPeg4

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Σε απ'ευθείας συννενόηση με την DUO-LABS, σε λίγες ημέρες θα έχω στα χέρια μου τον Q-BOX HD για ενα ΠΛΗΡΕΣ TEST σε "ΟΛΑ" τα επίπεδα.

Ο δέκτης θα περάσει απο πολλά και διαφορετικά τεστ απο εμένα τα οποία θα καταγράφονται και θα μεταφέρονται στο AVSite με κείμενα, φωτο και Video.

Ο δέκτης θα τεσταριστεί για όλα όσα υποστηρίζει ότι κάνει και θα χρησιμοποιηθεί και ως Multimedia player και με τις δυνατότητες streaming, PVR κλπ.

Ολα αυτά θα αποτυπωθούν στο σύστημα μου που είναι Full HD.
Λεπτομέρειες θα αναφέρω στην πορεία.
Επίσης θα συγκριθεί σε αρκετά επίπεδα και με τους δύο HD δέκτες που διαθέτω, τον HUMAX HDCI-2000 και τον NANOXX 9500 HD.

Eσείς θα μπορείτε να κάνετε ερωτήματα τα οποία θα απαντώνται απο εμένα ή απο την DUO-LABS.

To AVSite για ακόμη μια φορά σε ενα δυναμικό DEEP TEST.

Stay tuned...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Ladies and Gentlemen... The KING... Q-Box HD - High Definition H264/MPe

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Σε απ'ευθείας συννενόηση με την DUO-LABS, σε λίγες ημέρες θα έχω στα χέρια μου τον Q-BOX HD για ενα ΠΛΗΡΕΣ TEST σε "ΟΛΑ" τα επίπεδα.

Ο δέκτης θα περάσει απο πολλά και διαφορετικά τεστ απο εμένα τα οποία θα καταγράφονται και θα μεταφέρονται στο AVSite με κείμενα, φωτο και Video.

Ο δέκτης θα τεσταριστεί για όλα όσα υποστηρίζει ότι κάνει και θα χρησιμοποιηθεί και ως Multimedia player και με τις δυνατότητες streaming, PVR κλπ.

Ολα αυτά θα αποτυπωθούν στο σύστημα μου που είναι Full HD.
Λεπτομέρειες θα αναφέρω στην πορεία.
Επίσης θα συγκριθεί σε αρκετά επίπεδα και με τους δύο HD δέκτες που διαθέτω, τον HUMAX HDCI-2000 και τον NANOXX 9500 HD.

Eσείς θα μπορείτε να κάνετε ερωτήματα τα οποία θα απαντώνται απο εμένα ή απο την DUO-LABS.

To AVSite για ακόμη μια φορά σε ενα δυναμικό DEEP TEST.

Stay tuned...
Επιτέλους έρχεται!!!!!!!!!!

Reaction score
14
Απάντηση: Ladies and Gentlemen... The KING... Q-Box HD - High Definition H264/MPeg4

μπράβο Πάνο!!!

περιμένουμε με αγωνία τα τέστ σου!

Reaction score
6

Πωλείται Hivion HD-9090X Ultima με diablocam 2.3 δώρο.... :116::116::116:

Πλάκα κάνω... ας δούμε τι λέει ο νέος πρώτα....
Πάνο θα ήθελα να μπορείς να τσεκάρεις πως τα πάει και με diseqc 1.2 (Usals) μοτέρ (αν έχεις την δυνατότητα φυσικά...)

Reaction score
0
Πρώτα από όλα μπράβο φίλε Πάνο…
Στο test που όλοι περιμένουμε, σε παρακαλώ να αξιολογήσεις την ποιότητα εικόνας και με την Samsung LCD (δεν ξέρω αν ακόμη την έχεις την 32” LCD).
Ο λόγος είναι η ιδιαιτερότητα της εταιρείας Samsung να μην αποδίδει το 576i μέσω της HDMI αλλά μόνο μέσω του Scart, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι SAT Receivers (Kathrein 910 etc) να πρέπει να μετατρέπουν το interlaced σε progressive (576p, 720p or 1080i) ώστε να είναι αποδεκτό το σήμα από την Samsung. Με αυτή την μετατροπή, η ποιότητα της αρχικής εικόνας “χαλάει”. Σε παρακαλώ διόρθωσε με εάν κάνω λάθος.
Επειδή δεν είναι εύκολο να αλλάζουμε LCD’s σε παρακαλώ αξιολόγησε ενδελεχώς το upscaling του QΒοχ HD.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Φυσικα και θα τσεκαριστεί με diseqc 1.2 με μοτέρ.
Δεν έχω LCD 32'' Samsung, τα μόνα Samsung είναι δύο μονιτορ για PC , ενα 20'' wide και ενα 19'' μαζί με ΤV.

Αντίστοιχα έχω TV 55'' Hitachi HD Plasma, TV LG 42'' HD Plasma , TV 26'' LCD Philips. Επίσης σε λίγο καιρό θα έχω μια SONY LCD 42'' HD σε αντικατάσταση της LG.
Απο προβολικά εχω ενα BENQ 9000 HD και εναν EPSON.

Απο ενισχυτικά έχω ενα πολυκάναλο SONY 5200 ES 7.1 HD,
ενα στερεοφωνικο CAV A-10 2x160W, και ενα λαμπάτο OGM τον CST-80 2x40W.
Απο ηχεία μπροστά έχω ACOUSTIMASS υβριδικά, στο κεντρο και περιφερειακα SONY SA-VS700 μαζί με sub. Ξεχωριστά ενα sub koda.

Απο HTPC έχω αυτο...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=50411&highlight=HTPC

Επίσης PS3, Xbox 360 και συντόμως περιμένω και ενα Popcorn Hour A-110.

Απο κεραίες υπάρχει ενα παραβολικό τοροινταλ Wave Frontier 90 με 4 LNB Quad στραμμενα σε HOTBIRD,ASTRA, ASTRA2 και HELLAS-SAT, καθώς και ενα κινητό 1,20 πιατο Gibertini με μοτερ Diseqc.

Νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Πως φαινονται οι...ελευθεροι:135:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ελευθεροι ???? :109:
Εξαρτάται απο ποια οψη βλέπεις την ...ελευθερία...
Παντρεμένος εδω και 15 χρόνια και με ενα παιδί 14ων. Αυτο είναι ευτυχία. Ελευθερία όμως υπάρχει, κανονική και όχι η ...άλλη. :109:
Εχω τη συμπαράσταση και "συγκατάθεση" που χρειάζεται πάντα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

ελευθεροι ???? :109:
Εξαρτάται απο ποια οψη βλέπεις την ...ελευθερία...
Παντρεμένος εδω και 15 χρόνια και με ενα παιδί 14ων. Αυτο είναι ευτυχία. Ελευθερία όμως υπάρχει, κανονική και όχι η ...άλλη. :109:
Εχω τη συμπαράσταση και "συγκατάθεση" που χρειάζεται πάντα...
Ετσι την εννοω κι εγω - κι ετσι την εζησα (και την ζω ακομη). Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα σε μια κοινη διαβιωση απο το να νοιωθεις ελευθερος - παντα ομως μεσα στα λογικα πλαισια , με αλληλοκατανοηση και με..."συγκαταθεση":126:
Παντως (επι του θεματος) εισαι υπερεξοπλισμενος:107:

Κι εσυ...μικροπαντρευθηκες ε; αν κι εγω σε ξεπερασα!

Reaction score
84

ην τιμή δε βλέπω και με ανυσηχεί?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

όλα στην ώρα τους... :109: η επίσημη τιμή είναι στα 449 ευρώ και 24 ευρώ τα εξοδα μεταφοράς. Δεν περιλαμβάνει σκληρό δίσκο.

Τωρα το τι θα γίνει σε περίπτωση μαζικής αγορά θα το δούμε.
Πάντως σε πρώτη φάση περιμένω το δέκτη να έρθει απο Ιταλία , να κάνω τα τεστ που "πρέπει" να γίνουν κατ' εμέ και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε σε συννενόηση με την DUO-LABS.
Εαν κάποιοι θέλουν νωρίτερα τον δέκτη, αυτό είναι ευκολο... :109:
http://www.cellularcenter.it/2002/ing/index.jsp

Reaction score
4.305

Μια ερωτηση κι απο μενα. Εφοσον τρεχει σε linux πορει με καποιο τροπο να δει μουσικα αρχεια flac που τα εχουμε σε σκληρο δισκο κι απο κει συνδεμενος με καποιο dac να παιξει hd μουσικη? Ετσι θ αποφυγουμε την αγορα καποιου μηχανηματος τυπου e-great. Νομιζω οτι τα εχει σημασια απο το κατα ποσο ειναι ευκολο να του εγκαταστησεις ενα προγραμμα flac.

Reaction score
32

Να δοκιμάσεις σύνδεση με εξωτερικό Blu-ray μέσω usb και να μας ενημερώσεις.
Εάν δεν έχεις σου διαθέτω το δικό μου. (pm me)

Reaction score
4.305

εχω το Panasonic BD 50. Αλλα υποστηριζει flac? Και μετα τα BD δεν εχουν usb. Δεν ξερω για τα πολυ καινουρια. Για την ακριβεια το δικο μου εχει HDMI, ethernet, οπτικη και αναλογικα ηχου. Επομενως το usb του σκληρου δεν εχει πως να συνδεθει με το Blu ray. Νομιζω οτι καποια λυση θα υπαρχει για να εγκατασταθει ενα αρχειο flac στον δορυφορικο δεκτη

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Μια ερωτηση κι απο μενα. Εφοσον τρεχει σε linux πορει με καποιο τροπο να δει μουσικα αρχεια flac που τα εχουμε σε σκληρο δισκο κι απο κει συνδεμενος με καποιο dac να παιξει hd μουσικη? Ετσι θ αποφυγουμε την αγορα καποιου μηχανηματος τυπου e-great. Νομιζω οτι τα εχει σημασια απο το κατα ποσο ειναι ευκολο να του εγκαταστησεις ενα προγραμμα flac.
Δεν ξερω εαν παίζει flac αρχεία, αλλά εαν υπάρχει κάποιο plugin σε enigma2 που να παίζει flac, τοτε σίγουρα παίζει. Θα το δούμε στην πράξη.

GEORGETDM said:
Οταν αναφέρει εξωτερικό Blu-Ray εννοεί μονάδα απο PC, το οποίο θα είναι εγκατεστημένο σε κουτί εξωτερικό με USB σύνδεση και όχι αυτόνομη μονάδα.
κάτι τέτοιο δηλαδη, αφού όλα θα παίζουν μέσω του δέκτη.
Εγώ έχω Blu-Ray drive και για την ακρίβεια το LG BLU-RAY GGW-H20L με SATA σύνδεση, που είναι και εγγραφέας Blu-Ray, πέρα απο player αλλά και HD-DVD player σε external box μέσω USB και θα δοκιμαστεί.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop