Lamm M2.2 Monoblock Hybrid (Tube/Solid State) Power Amplifier

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Για οσους βαριουνται να διαβασουν ολοκληρο to review του τελικου της Lamm θα τους ελεγα να ξεκινησουν απο το τελος:

I don't know if the Lamm M2.2 is the best power amplifier in the world, because I have not heard all the power amplifiers out there. But, I can say that it is one of the best audio products I have ever heard, period. It is priced like a Maserati, has conservative looks as does a Maserati, and performs at a level like a Maserati. I simply can't imagine anything sounding better than this.

Μπορειτε να τα "δειτε" ολα εδω:
http://www.hometheaterhifi.com/volume_13_2/lamm-m22-power-amplifier-5-2006-part-1.html

Reaction score
2
γνωστα πραγματα.....χρονια τωρα στις εκθεσεις στην Αμερικη εχουν απο τους καλυτερους ηχους.....η kharma παντα παρουσιαζετα ηχεια της με αυτους τους ενισχυτες εκτος απο τα δυο τελευταια χρονια που εχει τους δικους της......

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
φυσικά υπάρχει καλύτερος ενισχυτής από τον Lamm M2.2 είναι ML2 με τα 18βαττ και σύντομα και o ML3 με τα 36 βατ, επίσης καλύτερος του είναι και ο Cary 1610 και αρκετοί άλλοι, χωρίς να σημαίνει ότι αυτός δεν είναι απλά από τους best there is , φυσικά αν γνώριζε ο reviewer αυτός ο αδελφός του ο 1.2 με τα λιγότερα βατ είναι επίσης καλύτερος και προτιμάται περισσότερο απλά ο 2.2 είναι εξέλιξη του 1.2 για περισσότερα βατ σε μίξη τάξης Α&ΑΒ (~220 βατ) ενώ ο 1.2 είναι μόνο Α (~110 βατ) !!!!

Αν τιμολογούσε και λίγο χαμηλότερα θα είμασταν όλοι και πιο ευτυχισμένοι.

Reaction score
1.380
Γ. ΚΟΨ. said:
Αν τιμολογούσε και λίγο χαμηλότερα θα είμασταν όλοι και πιο ευτυχισμένοι.
ΠΟΛΥ χαμηλοτερα θα ελεγα εγω...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.056
Ρε παιδιά, αν τιμολογηθεί χαμηλότερα δεν θα παίζει καλά. Μια συσκευή που είναι δυνατόν να αγοράσουν πολλοί άλλοι, δεν είναι δυνατόν να παίζει καλά. Όλοι ίσα κι όμοια θα είμαστε; Για, σας παρακαλώ… :mrgreen:

Reaction score
3
Εάν υπάρχει κάποιος που πιστεύει στον ήχο της εταιρείας και ΔΕΝ είναι λίγοι αυτοί,τότε ασχέτως τιμής θα τον αγοράσει και μακάρι να ήμουν και εγώ μέσα σε αυτούς. :D
Βλέπετε δεν είναι όλοι σαν και "εμάς έξυπνοι" για να ξεπερνάνε τις κακοτοπιές... :) :lol: :lol:

Reaction score
1.380
Τα μονα ακουσματα που εχω απο Lamm ειναι απο τις εκθεσεις, θετικες εντυπωσεις εχω, αλλα εχω ακουσει συνδιασμους μηχανηματων που στα αυτια μου ειναι μιλια μπροστα απο Lamm + Verity. Οπως και με αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ μηχανηματα (και προιοντα γενικως), δεν θα τα αγοραζα ακομα και αν ειχα τα χρηματα.

Reaction score
3
Κώστα,απο την έκθεση και μόνον δεν μπορείς να βγάλεις τα ασφαλέστερα συμπεράσματα,αν και το δωμάτιο του Φουάση,τα δύο τελευταία χρόνια είχε έναν απο τους καλύτερους ήχους στην έκθεση.

Reaction score
1.380
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Κώστα,απο την έκθεση και μόνον δεν μπορείς να βγάλεις τα ασφαλέστερα συμπεράσματα,αν και το δωμάτιο του Φουάση,τα δύο τελευταία χρόνια είχε έναν απο τους καλύτερους ήχους στην έκθεση.
Το γνωριζω γι αυτο το ανεφερα. Ακομα ομως και αν ακουσεις κατι σε ενα demo room τι συμπερασμα μπορεις να βγαλεις; Αν δεν εχεις ενα συστημα στο χωρο σου για μισο χρονο τουλαχιστον, ασφαλη συμπερασματα δεν βγαινουν.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm