Laptop για HTPC

Reaction score
0
Για βοηθήστε βρε παιδια κανει αυτο για χρήση htpc?

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=113079

NB FUJITSU AMILO Pi1556

Xαρακτηριστικά

Κωδικός 0150009

Κατασκευαστής FUJITSU

Εγγύηση (Έτη) 1

Τεχνολογία Επεξεργαστή Intel Centrino Core Duo Technology

Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Core Duo T2500

Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή 2.0GHz,2MB L2 cache,533MHz FSB

Οθόνη 15.4'' WXGA Crystal View

Μνήμη 2GB

Σκληρός Δίσκος 120GB SATA

Κάρτα Γραφικών NVIDIA GeFORCE 7600 256MB DDR2

Μαγνητικό Μέσο

Οπτικά Μέσα DVD+-RW

Modem 56k/v.92

Κάρτα Δικτύου 10/100/1000

Κάρτα Ήχου 7.1 sound via SPDIF

Ειδικές Υποδοχές Wireless 802.11a/b/g Intel Pro Wireless 3945

Θύρες Σύνδεσης

Θύρες Εισόδου 3 X USB 2.0 , FIREWIRE , CARDREADER 4 in 1

Θύρες Εξόδου DVI-I , VGA , SVIDEO OUT , EXPRESS CARD

Λειτουργικό Windows XP Home GR

Μπαταρία Li-ion

Βάρος (Kgr)

Διαστάσεις

Reaction score
0
εχει ολα τα σημαντικα : 7600 256, DVI, SPDIF, καλο επεξεργαστη και 2gb μνημη. Το μονο που με χαλαει ειναι που δεν ειναι core 2 duo ενω θα μπορουσε με μικρη χρηματικη διαφορα, και οτι ειναι fujiju-siemens οποτε αθλιο service. Μια χαρα ειναι παντως για HTPC.

Reaction score
0
με τα ιδια λεφτα βρηκα με core2duo αλλα χωρίς να είναι η 7600 σε module mxmιι (δηλαδή να την αλλάξεις αργότερα με μια που να μπορει να παιξει τα bluray κ.λ.π) Τι να προτιμήσω?Πάντως ο 2 δεν δίνει και τιποτα παραπάνω από την υποστήριξη των 64 ΒΙΤ δηλ ζησε μαη μου να φας τρυφιλι.Τι λές να χτυπησω αυτόν η να παρω τον 2?
Ευχαριστώ που απαντησες

Reaction score
0
αναμεσα στα 2 μοντελα που λες θα επαιρνα αυτο με την 7600. Οχι για το MXM II κλπ γιατι πολλα εχουμε ακουσει για αναβαθμισημες καρτες στα laptops τα τελευταια 3 χρονια και λιγα εχουμε δει. Απλα επειδη να πας στο αλλο μονο και μονο για τον core 2 δεν αξιζει αμα θυσιαζεις την καρτα. Αυτο που εννοουσα εγω ειναι οτι ο Core 2 σε σχεση με τον Core εχουν μικρη διαφορα στις τιμες, δηλαδη για ιδια συχνοτητα σε αυτο το επιπεδο μιλαμε για 30 ευρω ξερωγω, οποτε αν τυχον υπαρχει αλλο μοντελο με ιδιο "σασι" αρα ιδια καρτα κλπ και εχει τον core 2 θα ειναι λιγακι ακριβοτερο και θα ηταν η επιλογη μου.

Γενικα εχω μπει και εγω στο τριπακι του laptop αλλα οσο προς το παρον δεν παιζει υποστηριξη HDCP και δεν εχει blueray/hd-dvd παρα μονο σε 2-3 πανακριβα μοντελα, το αναβαλω.

Ονειρο μου ειναι η στιγμη που θα μπορω με μεχρι 1500 ευρω να παρω laptop με Core 2 duo, 2gb ram, καρτα μεσαιας/μικρης κατηγοριας 256mb με υποστηριξη DX10, drive hd-dvd/blurray combo, dvi+HDCP/hdmi out. Ενα τετοιο μηχανημα, και με λιγο overclocking μεσω clockgen ειναι μηχανημα που θα κραταγε 5αετια!
Δυστυχως πρεπει να περιμενω μεχρι τον Ιανουαριο για να βγουν οι καρτες DX10, και μετα μεχρι το καλοκαιρι+ για να βγει προσιτο blurray/hd-dvd combo drive, τα αλλα υπαρχουν.

Reaction score
0
τον πηρα και παει αέρα .Τα αρχεια hd τα παίζει απίστευτα με ομαλότατη κίνηση αλλά δεν εχει skystar :((.Ξέρεις αν υπάρχει καμια δορυφορική σε express card(με υποστήριξη :)) να μην πάω σε λύση skystar usb που δεν εχω ακούσει καλά λόγια?Αλήθεια αυτή η skystar usb δουλεύει με όλα τα καλούδια της skystar 2? Αλλη λυση που σκέφτομαι ειναι ενας dream box και ξεμπερδεύω ε? τι λές ? Αλλα ποιον απο όλους δεν εχω παρακολουθήσει το θέμα και έχω μπερδευτεί. :shock:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.650
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale