Laptop και "πακέτο" home cinema

n-k

Reaction score
0
Προκειμένου να απαντήσω σε ερώτηση φίλου, μιας κι έχω αμφιβολίες, θέτω το εξής ερώτημα:
μπορεί ένα laptop να συνδεθεί μέσω usb σε ένα φτηνό "όλα σ' ένα" πακέτο home cinema (όπως π.χ. αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1140760) και να παίζει τα αποθηκευμένα σε αυτό mp3 αλλά και αρχεία AVCHD; Ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να "δει" και να αναπαραγάγει τέτοια αρχεία από το σκληρό του laptop ή να διαχειριστεί σήμα εικόνας και ήχου προερχόμενο από κάποιο player στο laptop; :118:

Timaras

Reaction score
2.181
Xωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω ότι στην θύρα USB μπορείς να κοτσάρεις εξωτερικούς σκληρούς και USB sticks μόνο και όχι υπολογιστή.Αυτό που μπορεί να κάνει ο φίλος σου είναι να συνδέσει με HDMI τις δύο συσκευές (εάν έχει βέβαια το laptop) και τον ήχο με coaxial και έτσι θα παίζει οτιδήποτε θέλει από το laptop και θα ακούει στο Sony

n-k

Reaction score
0
Φίλε Timaras ευχαριστώ για την απάντηση.
Βλέπω όμως στα χαρακτηριστικά του sony home cinema, που χρησιμοποίησα ως παράδειγμα, ότι δεν υπάρχει είσοδος HDMI. Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει γενικότερα στην κατηγορία του.
Σημειώνω επίσης την προσωπική μου εμπειρία με τον audio ενισχυτή ακουστικών που διαθέτω: αναγνωρίζει το λάπτοπ ουσιαστικά ως κάρτα ήχου και παραλαμβάνει από τη θύρα usb τον ήχο που προέρχεται από το media player. Θα μπορούσε να συμβεί κάτι αντίστοιχο με εικόνα και ήχο σε ένα "όλα σ' ένα" σύστημα home cinema;

Timaras

Reaction score
2.181
Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα αυτό αλλά σίγουρα θα έχει μια είσοδο εικόνας που θα μπορεί να συνδεθεί το laptop αλλά και γιατί να την στείλει στο σύστημα και να μην την στείλει στην τηλεόραση απ'ευθείας και τον ήχο να τον στείλει στο σύστημα?Όυτως ή αλλιώς για τον ήχο δεν το θέλει το σύστημα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.575
Members
38.718
Νεότερο μέλος
Nickk