laptop lg σφραγισμενο

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
SAR2005, κατ' αρχήν θα ήθελα να σου επισημάνω ότι με βάση τους κανόνες του forum, που τους αποδεχόμαστε με την εγγραφή μας, δεν επιτρέπονται τα posts με κεφαλαία.

Ως προς το ερώτημά σου τώρα, αν ένα μέλος παραβαίνει ένα βασικό κανόνα όχι μόνο του forum, αλλά και της λογικής, που λέει ότι κανείς δεν επιτρέπεται να εμφανίζεται με δύο πρόσωπα, η διακοπή αυτής της συμπεριφοράς (για την οποία ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του) δεν μπορεί να εξαρτάται από το αν υπάρχει ή όχι κάποιος που επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί του. Αυτό άλλωστε δεν μπορεί να το γνωρίζει το forum εκ των προτέρων. Διαφορετικά, οποιαδήποτε παρέμβαση θα μπορούσε να παρακαμφθεί από χρήστες που θα άφηναν επίτηδες ανοικτές συνεννοήσεις για να μη μπορούν να banαριστούν...

Reaction score
0
Καταρχήν δεν αντιδικώ με κανένα...Απλα θεωρώ πως αυτή τη στιγμή χάνεται μια καλή ευκαρία για ένα μέλος του forum να αποκτήσει ένα καλό υπολογιστή. Αποψή μου είναι θα πρέπει να ολοκληρώνονται οι αγγελίες και στη συνέχεια να προχωρούμε σε τυχόν διαγραφές...Δεν κρίνω τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου μέλους, απλά καυτηριάζω το γεγονός πως δεν μπορώ να επωφεληθώ της αγγελίας. Τέλος αν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω με το πρώην μέλος παρακαλώ να μου τον παραθέσετε...Ευχαριστώ.

Reaction score
1.844
Απάντηση: laptop lg σφραγισμενο

Εμένα πάλι η λογική μου λέει πως, με τέτοια μέλη δεν κάνω καμμιά συνδιαλλαγή, γιατί δεν εμπιστεύομαι τον ίδιο και το προϊόν που πουλάει. :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: laptop lg σφραγισμενο

Αυτό δεν σημαίνει και ότι ισχύει...Στην τελική ας δινόταν η ευκαιρία να αξιολογήσουμε την αγγελία του από κοντά...Το να λέμε αμπελοσοφίες βασιζόμενες στη λογική του καθενός δεν νομίζω πως αποτελεί τη σωστή τακτική.

Reaction score
1.213

Αυτό δεν σημαίνει και ότι ισχύει...Στην τελική ας δινόταν η ευκαιρία να αξιολογήσουμε την αγγελία του από κοντά...Το να λέμε αμπελοσοφίες βασιζόμενες στη λογική του καθενός δεν νομίζω πως αποτελεί τη σωστή τακτική.
Mαλλον δεν καταλαβες .Δεν τεθηκε θεμα για την αξιοπιστια του χρηστη(σαν πωλητη ) η του προιοντος απαραιτητα αλλα για την χρηση δυο usernames.

Οποτε..τι να αξιολογησεις ? Εκτος αν καταλαβες βεβαια...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.219

Δεν πρόκειται για τη λογική του καθενός αλλά για κοινή λογική.
Ένα προϊόν που εθεάθη να πουλιέται στα 300 € και ένας το πουλάει 500 € δεν είναι κελεπούρι.
Ο δε τρόπος αντιμετώπισης με τέτοια αναίδεια και αυθάδεια δεν δείχνει μέλος που είναι να πάρεις σοβαρά την αγγελία του, την διπλοεγγραφή του και το κελεπούρι του.

Reaction score
1.844

Μη χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις, αμπελοφιλοσοφίες, είναι προσβλητικές.
Εξάλλου τα αμπέλια δεν τα φιλοσοφώ, τα πίνω, αν θες να ξέρεις. :119:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.219

Μη χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις, αμπελοφιλοσοφίες, είναι προσβλητικές.
Εξάλλου τα αμπέλια δεν τα φιλοσοφώ, τα πίνω, αν θες να ξέρεις. :119:
Σωστός ο παίχτης.

Reaction score
0

Δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν και πολύ δε περισσότερο συμφορίτες...Ζητάω συγνώμη από όποιον προσβήθηκε...Το προϊον αυτό που το είδατε στα 300€?

Reaction score
164

Δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν και πολύ δε περισσότερο συμφορίτες...Ζητάω συγνώμη από όποιον προσβήθηκε...Το προϊον αυτό που το είδατε στα 300€?
To συγκεκριμένο laptop προέρχεται από προσφορά του Saturn την πρώτη μέρα που άνοιξε. Οπότε μην νιώθεις και τόσο άσχημα. Θα έβγαζε ο πωλητής καλό χαρτζηλίκι, από το πουθενά.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: laptop lg σφραγισμενο

Δεν θίχτηκα καθόλου και αυτό έπρεπε να το καταλάβεις από αυτό :119:
Άρα η συγνώμη σου δεν γίνεται δεκτή. :414:
Στο τελευταίο απάντησε ο Βασίλης. :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: laptop lg σφραγισμενο

Thanks guys...Ξέρουμε αν η προσφορά αυτή εξακολυθεί να ισχύει?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike