Last Night E.P.

Reaction score
5
Αγαπητοί,

Στα πλαίσια ενός album που ετοιμάζουμε και ελπίζουμε να κάνουμε κάτι σοβαρό με αυτό, κυκλοφορήσαμε στο Jamendo ένα EP με 4 Beta κομμάτια.

Θα είναι χαρά μας να το ακούσετε και τιμή μας αν μπορείτε να κάνετε ένα small review.

Πατήστε εδώ http://www.jamendo.com/en/album/3838/

Ευχαριστούμε πολύ.

Reaction score
5
Δεν εχω ηχεία στην δουλειά γαμώτο :( Θα σας ακούσω μόλις πάω σπίτι! Οπως και να έχει καλη επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε!!!

Reaction score
8
Παιδια ειναι σουπερ μου αρεσει η μινιμαλ μελανγχολικη
ατμοσφαιρα του κοματιου !!!

Reaction score
5
leonmix σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Το Jamendo εντωμεταξύ είναι ένα τεράστιο μέρος για free distribution μουσικής και προς το παρόν είμαστε οι μοναδικοί Έλληνες !!!!

Δεδομένου ότι δεν βγάζουμε κάτι από όλο αυτό, απλά μας αρέσει να ακούγεται αυτό που γράφουμε, αν μπορείς, θες και έχεις χρόνο γράψε ένα Mini review, θετικό ή αρνητικό, για να καταλάβουν ότι "ακουγόμαστε".

1000 thanx !

Reaction score
1.380
Δεδομένου ότι δεν βγάζουμε κάτι από όλο αυτό, απλά μας αρέσει να ακούγεται αυτό που γράφουμε...
Σωστη η σταση σας και ωραια τα κομματια σας.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.997
Απάντηση: Re: Last Night E.P.

Δεδομένου ότι δεν βγάζουμε κάτι από όλο αυτό,
1000 thanx !
Επειδή η δουλειά σας είναι πολύ καλή, μην αρκεστείτε στη δωρεάν διανομή και μόνο. Ψαχτείτε ταυτόχρονα και για επίσημη κυκλοφορία, περισσότερο στο εξωτερικό, γιατί εδώ τα πράγματα είναι μαύρα κι άραχνα από δισκογραφικής πλευράς. ;-)

Reaction score
5
Βασικά σκεφτόμαστε ότι επειδή έχουμε αποφασίσει ότι δεν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι (αντιθέτως θα πληρώσουμε κιόλας) και επειδή είναι εδώ και χρόνια το όνειρο μας, θα κοιτάξουμε στο εξωτερικό μήπως χρησιμοποιήσουν την μουσική μας σε cult movies.

Πρόσφατα λάβαμε Mail ότι θα χρησιμοποιήσουν κομμάτια από το δεύτερο album μας (Happens in a city, επίσης στο Jamendo) σε ένα documentary. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό θα έχω σε λίγες μέρες.

Άλλωστε και cd να βγάλουμε ποιός θα το πάρει ? Το Internet είναι open source και πιστεύω ότι έχει πιο πολλές ακροάσεις από ένα πλαστικό κουτάκι πίσω πίσω στα ράφια των metropolis ;)

Παιδιά πραγματικά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Reaction score
5
Τι να σου πω βρε Γιώτα, δεν ξέρω, όλα αυτά μου φαίνονται κορεάτικα :p

Εγώ το systran χρησιμοποίησα ;)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μπραβο Στελιο!
Για οσους δεν γνωριζουν, ο Στελιος περα απο συντονιστης ειναι κοινος αγωνιστης τα τελευταια επτα χρονια.

Περιμενω να δω λοιπον μεγαλυτερο ενθουσιασμο...;-)

Reaction score
0
Πολυ καλο το ep.Ακουσα και τις αλλες σας δουλειες,αλλα για τα γουστα μου ξεχωριζει το ep.Καλη συνεχεια παιδια και συνεχιστε να κανετε αυτο που σας αρεσει.....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Last Night E.P.

το κατέβασα και το άκουσα ήδη 2 φορές
ξεχώρισα το Νο 01 (Last Night) το οποίο στέκεται πολύ καλά
η όλη δουλειά πάντως ακούγεται ευχάριστα συγχαρητήρια

ΥΓ είχατε επιρροή από Jarre (το Last Night λ.χ μου θύμισε σε κάποια σημεία ορισμένα "φευγάτα" από Jarre).
μπράβο και πάλι!

Reaction score
5
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ακρόαση και τα σχόλια σου....

Γενικά παίζει πολύ επιρροή από Jarre ;)

Ειδικά στο sountrack που γράψαμε για ένα ντοκιμαντέρ (είναι διαθέσιμο στο Jamendo http://www.jamendo.com/en/album/4059/) παίζει ακόμα πιο πολύ ;)

Reaction score
7
Λεπόν...Το κατέβασα το Last Night...Και το άκουσα...Αν μπορούσα να κρίνω επιρροές θα έλεγα Depeche Mode,Stereo Nova όπως έχω ξαναπεί (και εδώ φαίνεται αρκετά νομίζω),και οριακά Tricky με Massive Attack...Jarre πέρα από τα κλασσικά τώρα το ψάχνω οπότε δεν μπορώ να πω...

Tο Closing Times μου άρεσε πολύ.Έχω μια συμπάθεια σε αυτό το στύλ με κομμάτια ομιλίας...Επίσης πιστεύω οτι θα έπρεπε να είναι 2ο στο track list αφού είναι πιο συγγενές με το Last Night..

Το Last Night για εισαγωγικό ήταν καλό.

Το Oblivion ήταν το πιο Stereo Novικό κομμάτι του άλμπουμ. Όπως και με τους Στέρεο Νόβα είναι αναλόγως την ψυχοσύνθεσή σου εκείνη τη στιγμή...

To Τhis morning έχει πολύ διαφορετικό ύφος...Στα όρια του Trance...Προσωπικά μου αρέσει γιατί είναι πολύ μπιτάτο...

Αυτή είναι η γνώμη μου βεβαίως βεβαίως και ελπίζω να μην παρεξηγήσετε...:)

Τώρα κατεβάζω και το Soundtrack...

Reaction score
5
Μάριε,

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε ευχαριστώ......

Να σε παρεξηγήσουμε αποκλείεται διότι μακάρι να υπήρχαν και άλλες κριτικές σαν τις δικές σου.... να καταλαβαίνουμε δηλαδή τι κάνουμε.... Χώσε αλύπητα !! Αυτό θέλουμε και τα κακά και τα καλά.

Κάποια σχόλια:

1) Νομίζω πως στο συγκεκριμένο EP, το ύφος των Στέρεο Νοβα διατηρείται τυχαία. Μάλλον πλέον είναι έμφυτο και υποσυνείδητο καθώς οι επιρροές προέρχονταν από αλλού (όσον αφορά στο συγκεκριμένο ΕΡ)
2) Το This Morning ναι είναι πιο διαφορετικό και πιο beatάτο επίτηδες.... για να μην στιγματιζόμαστε από πεσιμιστική μουσική και να μην κουράζεται ο "ακροατής" με τα ίδια. Άλλωστε το albumάκι που ετοιμάζουμε θα είναι 50downbeat/50upbeat, δεμένο όμως όσο καλύτερα γίνεται.
3) Αν έχεις χρόνο και όρεξη, κααααααάποια στιγμή (οποτεδήποτε) κατέβασε και τα 2 amateur album μας που είναι στο Jamendo (Πλέον του ΕΡ & OST) ώστε να σχηματίσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και τα σχόλια σου

http://www.jamendo.com/en/artist/strangezero/

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521