LCD ή LED γύρω στις 50''

Reaction score
39
Γεια σας παίδες :116:

Ο πατέρας μου θέλει να πάρει μία τηλεόραση +-50'' (47-55 θα έλεγα ίσως και 46'' αν είναι κάτι εξαιρετικό) και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Αποκλείονται οι πλάσμα γιατί θα παίζει για πολλές ώρες μέσα στη μέρα εικόνα από κάμερες... Επίσης επειδή θα μπει σε γυψοσανίδα, θεωρείτε ότι με μία σταθερή βάση θα έχει πρόβλημα; Μήπως και λόγω βάρους θα ήταν καλύτερη επιλογή μία led;

Σόρρυ αλλά για lcd-led δεν έχω ιδέα. Τώρα ξεκίνησα να ψάχνω στο ίντερνετ. Όποιος έχει καμιά καλή ιδέα τη ρίχνει.

Οι απαιτήσεις του δεν είναι τεράστιες. Φυσικά δε μας ενδιάφέρει το 3D.

Κατηγορία των 1.000 ευρώ πάνω κάτω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: LCD ή LED γύρω στις 50''

Νομίζω ότι αυτή έχει ο MadPax.
Για περίμενε να μας πεί 2 λόγια παραπάνω.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: LCD ή LED γύρω στις 50''

Νομίζω ότι αυτή έχει ο MadPax.
Για περίμενε να μας πεί 2 λόγια παραπάνω.
Πρέπει να χεις δίκιο. και από ότι θυμάμαι είναι πολύ ευχαριστημένος...

Για να δούμε τι θα πει και ο Νίκος...

Καμία άλλη, κάποιος άλλος; :114:

Reaction score
1

Παιδιά έχω την 650 αλλά οι διαφορές τους είναι ελάχιστες, όπως πχ η 750 είναι 200Ηz και η 650 100Hz, η 750 έχει pixel responce time 2 msec και η 650 2.4 msec, η δυναμική αντίθεση είναι 80000:1 στην 750 και 70000:1 στην 650...αυτές είναι οι διαφορές τους μόνο.Ουσιαστικά η ίδια TV είναι.Πολύ ωραία τηλεόραση δεν έχει βγάλει κιχ και έχει παίξει ατελείωτες ώρες ενώ clouding δεν έχω δεί ακόμα και flicker μόνο σε μερικές εξαιρετικά δύσκολες σκηνές.Και στο τηλεοπτικό σήμα είναι εξαιρετική ενώ υποστηρίζει όλα τα καλούδια.Αναγνωρίζει NTFS σκληρούς στον ενσωματωμένο player και παίζει και δύσκολες ματρόσκες, υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους, αν υποστήριζε και DTS όπως οι Samsung θα ήταν τέλεια...
Είναι εξαιρετικά τίμια αγορά για τα λεφτά της κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Reaction score
39
Παιδιά έχω την 650 αλλά οι διαφορές τους είναι ελάχιστες, όπως πχ η 750 είναι 200Ηz και η 650 100Hz, η 750 έχει pixel responce time 2 msec και η 650 2.4 msec, η δυναμική αντίθεση είναι 80000:1 στην 750 και 70000:1 στην 650...αυτές είναι οι διαφορές τους μόνο.Ουσιαστικά η ίδια TV είναι.Πολύ ωραία τηλεόραση δεν έχει βγάλει κιχ και έχει παίξει ατελείωτες ώρες ενώ clouding δεν έχω δεί ακόμα και flicker μόνο σε μερικές εξαιρετικά δύσκολες σκηνές.Και στο τηλεοπτικό σήμα είναι εξαιρετική ενώ υποστηρίζει όλα τα καλούδια.Αναγνωρίζει NTFS σκληρούς στον ενσωματωμένο player και παίζει και δύσκολες ματρόσκες, υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους, αν υποστήριζε και DTS όπως οι Samsung θα ήταν τέλεια...
Είναι εξαιρετικά τίμια αγορά για τα λεφτά της κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ευχαριστω Νικο!

Θετει μεγαλη υποψηφιοτητα. Aν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 20 κιλα. Θα εχει προβλημα να κρεμαστει στον τοιχο;

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Reaction score
1

Εχει τη βάση για τον τοίχο έτοιμη μέσα στη συσκευασία Μάνο αλλά δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ.Για κιλά δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ελαφριά, άνετα τη σηκώνει κάποιος μόνος του.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: LCD ή LED γύρω στις 50''

Εχει τη βάση για τον τοίχο έτοιμη μέσα στη συσκευασία Μάνο αλλά δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ.Για κιλά δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ελαφριά, άνετα τη σηκώνει κάποιος μόνος του.
Βάση τοίχου στη συσκευασία;;;;:428: Πολύ μπροστά η LG!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: LCD ή LED γύρω στις 50''

Βάση τοίχου στη συσκευασία;;;;:428: Πολύ μπροστά η LG!!!!
Ναι, μη φανταστείς βέβαια καμιά κατασκευή που υπάρχει στο εμπόριο, μιά απλή πλαστική βάση έχει μέσα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas