LCD για PS3 - Philips PFL469704 vs Samsung UE46B8000 vs Sony Bravia KDLZ5500

Reaction score
0
Θελω να παρω ενα μονιτορ με κυρια εμφαση σε PS3 αλλα και καλο Upscaling σε αρχεια standad definition.

Οι υποψηφιες οθονες που εχω κατα νου ειναι αυτες που αναφερονται και στον τιτλο

Philips PFL469704
Samsung UE46B8000
Sony Bravia KDLZ5500

Ποια απο ολες να διαλεξω?

Συγκεκριμενα ειμαι μεταξυ των 2 πρωτων μιας και απο οσα διαβαζω ειναι οι καλυτερες, αλλα εβαλα και την bravia στο παιχνιδια μιας και λογω ps3 εχω επισης διαβασει οτι συνεργαζεται καλυτερα με αυτο. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο το τελευταιο αυτο σχολιο ισχυει πραγματικα.

Εσεις τι εχετε να μου προτεινεται και για πουος λογους?

Περα απο την καλυτερη gaming εμπειρια, οπως αναφερα θα ηθελα να αναπαργω αρχεια standard definition Κατεβασμενα απο Net, με την καλυτερη δυνατη ποιοτητα.

Συμπληρωματικα χαρακτηριστικα τυπου σαλτσας mp3 playback usb support card slots ποιοτητα ηχειων και αλλα τετοια δεν με ενδιαφερουν, και δεν προκειται να βασισω την τπιλογη μου σε αυτα ή να δικαιλογησω μια αυξημενη τιμη αγορας.

Reaction score
0
Απάντηση: LCD για PS3 - Philips PFL469704 vs Samsung UE46B8000 vs Sony Bravia KDLZ550

Που διαβαζεις οτι ειναι οι καλυτερες ?
Για ποια 9704 μιλαμε ? Για τη σουπερ καταπληκτικη τηλεοραση που δυστυχως δεν θα τη δουμε να παραλαμβανεται γιατι εξαντληθηκε λογω της αυξημενης ζητησης???
:114:
Τωρα το οτι υπαρχουν καποιοι μετρημενοι στα δαχτυλα που την αγορασαν και πειθουν τον εαυτο τους οτι αξιζε τα λεφτα της , οκ , ειναι κατανοητο .
Οσον αφορα την 8000 , τα φαινομενα ανομοιομορφιας του φωτισμου της λογω side led ειναι δεδομενο και στις πολλες ιντσες απαραδεκτο για τηλεοραση γενικοτερα , ποσο μαλλον οταν μιλαμε και για τετοια κατηγορια τιμης !
Η Ζ5500 , εχει επισης θεματα clouding ...
Επι της ουσιας τωρα , για PS3 και γενικοτερα για παιχνιδια , οσο λιγοτερη επεξεργασια κανει η τηλεοραση τοσο καλυτερα. Γι'αυτο το λογο αλλωστε εχουν τα game modes .
Πιστευω οτι εχεις ξεκινησει και ψαχνεις λαθος και καλο θα ηταν για την τσεπη σου και την χρηση σου να μην βιαστεις και την πατησεις..
Η Sony ηδη εχει ανακοινωσει την αναβαθμιση του PS3 σε 3D μεσω software στο πολυ αμεσο μελλον και την υποστηριξη τετοιων παιχνιδιων . Αν σε ενδιαφερει λοιπον κατι τετοιο , περιμενε λιγο , μιας και στην CES αυτες τις μερες παρουσιαζονται αρκετες 3D ready τηλεορασεις , που πιστεψε με , δεν θα απεχουν ιδιαιτερα σε τιμη απο την 9704 .Η philips φυσικα δεν υπαρχει στην εκθεση μιας και εχει αποσυρθει απο την Αμερικανικη αγορα (οχι οτι ειχε και τιποτα να δειξει βεβαια).
Για το SD σημα τωρα , καλυτερη στις λεπτομερειες ειναι η samsung απο τις σειρες Β650 και εδω... Ο crystal engine επεξεργαστης εκανε διαφορα σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα της , αλλα πολυ κοντα στεκεται τοσο η sony , οσο και η panasonic ...
Κατα τη γνωμη μου , καλυτερη επιλογη συνολικα , απο τα τωρινα μοντελα , θα ηταν μια 46G10 , αλλα αν επιμενεις σε LCD η 46Β650 , η 46W5500 και η 47LH9000 αν προτιμας LED , θα σου κανουν αψογα τη δουλεια σου με αρκετα λιγοτερα χρηματα...
Προσεχε , παντως και φιλτραρε τις οποιες "κουταμαρες" διαβαζεις , η σου λεει ο οποιοσδηποτε (καλη ωρα εγω ας πουμε) για να παρεις κατι που πραγματικα θα αξιζει...
:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos