Lcd και τηλεοπτικα καναλια!

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι εδω και ενα περιπου χρονο κατοχος μιας sharp 32gd8e.Εχω απολαυσει αυτη τη τηλεοραση τοσο σε gaming οντας κατοχος ps3 και xbox360 οσο και σε αναπαραγωγη blu ray και Hd απο υπολογιστη.
Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο την αποδοση της και σε τηλεοπτικα καναλια.
Εκει ειναι η "αντιδραση" στο πολλες φορες γραμμενο στο forum "αμα θες να βλεπεις τηλεοραση μη παρεις lcd"!!!
Γιατι οχι? Λιγες ειναι οι περιπτωσεις που πραγματι δεν μπορεις να απολαυσεις τηλεοραση η dvd (sd) σε lcd και με λιγο ψαξιμο στις ρυθμισεις ακομα λιγοτερες.Μηπως μεχρι ενος σημειου το εχουμε κανει καραμελα?

Reaction score
0
Έχεις δίκιο, προσωπικά εννοώ ότι μια lcd δεν δείχνει σαν καλή crt, όταν παίζει ελληνικό τηλεοπτικό σήμα, και δεν εννοώ ότι σε όλους δεν αρέσει, λέω ότι σε εμένα δεν αρέσει, ούτε η ακρίβεια των χρωμάτων, ούτε η πιστότητα της κίνησης, ούτε οι χρωματικές διαβαθμίσεις, ούτε τίποτε απολύτως. Δεν λέω για το 16:9 που βλέπουν πολλοί, ας πούμε ότι βλέπεις σε 4:3 για να είναι η σύγκριση σωστή.

Όσο για τις πλάσμα, κάποιες είναι πολύ καλύτερες, όμως και πάλι δεν φτάνουν τις crt, για το προσωπικό μου γούστο πάντα.

Όμως μέχρι σήμερα δεν έχω δει καμία lcd που η εικόνα της να μου αρέσει σε ελληνικό τηλεοπτικό σήμα, και το ξαναλέω τις συγκρίνω με καλές crt, όχι με crt παλιές, σχεδόν χαλασμένες, που δεν βλέπονται, που έχει πέσει η οθόνη εντελώς κτλ.

Καθένας βέβαια έχει τις προτιμήσεις του και αυτές είναι σεβαστές ειδικά τη στιγμή που πληρώνει ο ίδιος για αυτές.

Reaction score
0
Απάντηση: Lcd και τηλεοπτικα καναλια!

Καθένας βέβαια έχει τις προτιμήσεις του και αυτές είναι σεβαστές ειδικά τη στιγμή που πληρώνει ο ίδιος για αυτές.......
Συμφωνω απολυτα με τον aa144 αν και απο αυτο εδω το βημα εχω μιλησει με αρκετα σκληρα λογια για τις lcd και το τηλεοπτικο σημα το διαταυτα ειναι οτι αυτος που πληρωνει εχει και τον τελευταιο λογο,και οτι και να πουμε εμεις ειναι ανευ ουσιας.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Lcd και τηλεοπτικα καναλια!

Για τηλεοπτικο προγραμμα η εικονα μιας CRT ειναι πολυ ανωτερη (κρινοντας απο την Philips 32'' ) που εχω (τελεια). Αλλα βεβαια λογω αναλυσης δεν τα βγαζει περα με τις νεες οθονες οταν παιζει dvd- ωστοσο ομως με κανει παρα πολυ διστακτικο να την αλλαξω, γιατι εχοντας δει τιβι σε lcd, (ακομη και στην οθονη του pc- Samsung 22'' wide) χμ χμ χμ....

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.633
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7