LCD τηλεόραση με ικανότητα wifi

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,

είναι το πρώτο μου post στο forum, το οποίο παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό...

Η ερώτησή μου είναι η εξής: έψαξα εδώ να βρω πληροφορίες για το επόμενο επιχείρημα μου: μια τηλεόραση που θα έχει ενσωματωμένο δέκτη wifi, ώστε να συνδεθεί στο pc μου (που βρίσκεται 2 δωμάτια μακρυά) για προβολή πάσης φύσης περιεχομένου.

Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Ή έχει ήδη φτιάξει κανείς ανάλογο setup;

Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
2
Δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο υπάρχει αλλά ακόμα και να υπάρχει δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο.

Κανένα hd player θα σε χάλαγε πχ?Ή κανένα HTPC?Γιατί αυτές οι λύσεις και σίγουρες είναι και σίγουρα ποιό οικονομικές.

Reaction score
164
Απάντηση: LCD τηλεόραση με ικανότητα wifi

Καλωσήλθες στην παρέα μας. :107:
Δεν γνωρίζω για τέτοια συσκευή. Αλλά είναι πολύ πιο ευέλικτο και, πιθανότατα, οικονομικό, να αγοράσεις μια εξωτερική συσκευή να κάνεις τη δουλειά σου.
Και δεν θα δεσμευτείς στα 1-2 μοντέλα που ίσως υπάρχουν.
Και θα έχεις τη δυνατότητα αναβάθμισης.
Και θα μπορείς να παίξεις τα πάντα (ανάλογα με το δίκτυό σου).

Reaction score
0

Θέλω να κρεμάσω την τηλεόραση στον τοίχο (ήδη πίσω της θα κρύβεται το ρεύμα και η κεραία), και δεν θέλω να χαλάσω την εικόνα με έστω και ένα καλώδιο.

Φυσικά ένα htpc, ή ένα laptop είναι μια πιο ευέλικτη λύση...

Reaction score
164

Ψάξε τότε καλύτερα το θέμα της βάσης (που να μπορεί να κρύβει καλώδια) ή ένα όμορφο κανάλι. Έτσι και αλλιώς τα δύο καλώδια δεν τα αποφεύγεις, και θα πρέπει να τα κρύψεις. Τι δύο, τι τρία.
Η Vogels πχ έχει βάσεις που έχουν θέσεις για καλώδια.

Reaction score
0

Με κανάλια δεν θέλω με τίποτα να μπλέξω. Ήδη έχω μεταφέρει τις πρίζες του ρεύματος και της κεραίας πίσω από τη θέση που θα μπει....

Θα δω, ευχαριστώ πάντως για όλες τις προτάσεις και τις ιδέες, θα επανέρθω!

Reaction score
0
Samsung 40A756R....εχει θυρα λαν απο πισω που αγοραζεις εξτρα το wifi σε στικακι της Samsung (σου το δειχνει και στο μανιουαλ πως και τι) και κανεις δουλεια σου...απλα στο λεω γιατι απλα την εχω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LCD τηλεόραση με ικανότητα wifi

Samsung 40A756R....εχει θυρα λαν απο πισω που αγοραζεις εξτρα το wifi σε στικακι της Samsung (σου το δειχνει και στο μανιουαλ πως και τι) και κανεις δουλεια σου...απλα στο λεω γιατι απλα την εχω.
:126:

Ευχαριστώ, θα ψάξω να δω τι μπορεί να κάνει....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss