Lcd 32"

Reaction score
0
Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum και ελπίζω στην βοήθεια σας.
Έχει φτάσει η στιγμή που το μόνο που απομένει για το σπίτι μου είναι η τηλεόραση η οποία θα είναι λόγω χώρου θα είναι lcd 32” με ότι καλό και κακό συνεπάγεται.
Η επικρατέστερη είναι η Samsung LE32R71B την οποία βρίσκουμε πλέον στα 1.000€ χωρίς να είναι αυτό δεσμευτικό, δέχομαι λοιπόν και προτάσεις κοντά στο budget (ειδικά αν ενσωματώνουν ψηφιακό δέκτη).
Το κακό είναι όχι ο κατακλυσμός των εμπορικών μας επιλογών αλλά το αβέβαιο μέλλον της τεχνολογίας. Όντας άσχετος με το θέμα άρχισα να σας διαβάζω και έμαθα για Lcd Led Panels, για επερχόμενη τεχνολογία Toshiba Seb (χωρίς να ξέρω τι σημαίνει) και πολλά μέλη να συμφωνούν ότι είμαστε σε μεταβατική περίοδο για τα display.
Τι Να Κάνω ??? :cry:
Υπομένω εδώ και σχεδόν ένα χρόνο με μια Crt 21” και δεν μου βγήκε σε κακό γιατί ωστόσο οι τιμές έχουν πέσει στα 2/3.
Αξίζει να περιμένει κανείς κανένα 6μηνο ακόμα (αν και έτσι δεν θα αγοράσω ποτέ τίποτα) ????
Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλά πείτε το κατάθεση άγχους – θυμού για την εσωτερική μου αβεβαιότητα.

Reaction score
0
LE-32S71B 900 euro
Δεν ξέρω αν πρέπει να βιαστείς ή να περιμένεις. Την προηγούμενη βδομάδα το ίδιο κατάστημα την είχε 859 ευρώ. Είναι κάτι σαν το χρηματιστήριο. Δεν ξέρεις πότε είναι καλύτερα να αγοράσεις

Reaction score
0
θα ήθελα την γνώμη για την Sony BRAVIA KDL - 32U2000 η οποία κατά το shop21 μόλις κυκλοφόρησε.
Ποιας εταιρίας και τι γενιά panel φοράει και τι χάνει σε σχέση με την ακριβότερη KDL - 32S2010 ???
Αξίζει ???
Μήπως το ψάχνω πολύ, να πάω απλά στην φθηνότερη αφού έτσι και αλλιώς σε λίγο θα κλαίω τα λεφτά μου και θα είναι τεχνολογικά ξεπερασμένες ???

Reaction score
0
kostanen said:
Μήπως το ψάχνω πολύ, να πάω απλά στην φθηνότερη αφού έτσι και αλλιώς σε λίγο θα κλαίω τα λεφτά μου και θα είναι τεχνολογικά ξεπερασμένες ???
Το εχεις πιασει το νοημα φιλε μου ;)
Αυτη τη στγμη αν δεν κανω λαθος οι φτηνοτερες 32" παιζουν στα 800 ευρω, και θα σου προτεινα να μη δωσεις πανω απο ενα 10% εξτρα κοστος για να παρεις καποια καλυτερη.
Δηλαδη μεχρι 100 ευρω παραπανω δωστα αν σε καποια αλλη σου αρεσει πιο πολυ η εικονα, το design, κλπ αλλα μη δωσεις 1100 ευρω για κατι που οπως λες σε λιγο θα ξεπεραστει.
Παντα βεβαια εξαρταται και απο τις οικονομικες σου δυνατοτητες, εγω βαζω οριο το +10% , εσυ μπορει να βαζεις παραπανω, απλα βλεπω απο τα λεγομενα σου οτι σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο... Και νομιζω η Samsung που προτεινε και ο Αρης πιο πανω, ειναι καλη περιπτωση κοντα στα 900 αλλα δε ξερω αν υπαρχουν και αλλες παρομοιες "καλες περιπτωσεις"...

Reaction score
0
kostanen said:
θα ήθελα την γνώμη για την Sony BRAVIA KDL - 32U2000 η οποία κατά το shop21 μόλις κυκλοφόρησε.
Ποιας εταιρίας και τι γενιά panel φοράει και τι χάνει σε σχέση με την ακριβότερη KDL - 32S2010 ???
Αξίζει ???
Για την
Sony KDL-32U2000 (980 euro) δεν έχω ακούσει καλά λόγια και το γεγονός ότι το όνομα μοιάζει πάρα πολύ με το καλό μοντέλο
Sony KDL-32V2000 (1390 euro) μου φαίνεται ύποπτο.
Αν επιμένεις για Sony κοντά στα χρήματα που διαθέτεις καλύτερη είναι η
Sony KDL-32S2010 (1080 euro)
Καλά κάνεις και το ψάχνεις. Θα την έχεις κάθε μέρα μπροστά σου για μερικά χρονάκια ...

Reaction score
0
Αυτή τη στιγμή αναμένονται πολλά νέα μοντέλα με φημολογούμενη ποιότητα εικόνας πολύ καλύτερη από τα υπάρχοντα.
Αναφέρω μόνο την Philips 32PF9631D/10 με PixelPlus2HD, Clear LCD & ψηφιακό δέκτη η οποία σε online μαγαζιά της Γαλλίας κάνει μόνο 1350EURO!!! Θυμίζω ότι ανάλογο set (χωρίς clear LCD αλλά με ambilight) πριν από 1 χρόνο κόστιζε παραπάνω από τα διπλά!
Δεν ξέρω πόσο θα κάνει εδώ (ποια η πολιτική της Philips Ελλάδος) αλλά δε νομίζω ότι θα κοστίζει πολύ περισσότερα.
Ίσως πρέπει να περιμένεις κανα μήνα να δεις τι παίζει με τα καινούργια μοντέλα γιατί πραγματικά η διαφορά στην ποιότητα εικόνας είναι εντυπωσιακή!!
!

Reaction score
0
θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας, το κακό είναι ότι βρίσκομαι ακόμα σε σύγχιση μιας και προστέθηκε και η Panasonic Viera TX32LX60F με τιμή 950€ στην λίστα. Φοβάμαι να εμπιστευτώ την entry-level 32U2000 (πολλά αντιφατικά σχόλια), και αν κάνω την οικονομική υπέρβαση πάω για την samsung 32R71 αλλιώς για την panasonic που προανέφερα.
Μάλλον θα περιμένω κανα μήνα.

Reaction score
0
Για να σου πω και εγώ τη γνώμη μου αν είναι να περιμένεις ένα μήνα και τότε σίγουρα να αγοράσεις έχει καλώς. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να έχεις και τότε την ίδια σύγχυση, γιατί κάποιες εταιρίες θα έχουν ανανεώσει τα μοντέλα τους και κάποιες άλλες να τον κανουν τον επόμενο μήνα ή το μεθεπόμενο. Είναι φαύλος κύκλος.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l