LCD LG 47LG6000 ή Sony 46W4000

Reaction score
0
Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για τις παραπάνω τηλεοράσεις. Αρχικά είχα και την 42PX80 στο μυαλό μου αλλά ανέβηκα ίντσες!

Δεν θέλω plasma σε Full HD λόγω κατανάλωσης / θερμότητας / θορύβου από ανεμιστηράκια αν έχει η όποια τηλεόραση.

Η χρήση της θα έχει να κάνει με αναλογικό σήμα από κανάλια, Nova,
PS3, DVD και ταινίες HD που κατεβάζω.

Περισσότερο πάντως από ολα θα παίζει το τηλεοπτικό σήμα για να μην λέω ψέμματα ο καψερός! Ένα 65% περίπου θα έλεγα και το υπόλοιπο σε όλα τα άλλα. Το σκ θα έχει εννοείται κάψιμο βέβαια σε PS3:121::121:

Παρακολουθώ πολύ αθλητικά και MotoGP. Αξίζει να κατευθυνθώ προς την LG για τα 100Hz ή να πάω προς τη Sony.

Έχω διαβάσει για την Samsung Α656 αλλά είμαι ήδη στο ανώτατο όριό μου οικονομικά!!!

Επίσης ένας άλλος λόγος που δεν θέλω plasma, είναι ότι έχω ξεχασιάρα γυναίκα και θα παρατάει καννά PS στο κυρίως μενού για καννά τρίωρο, οπότε δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να την πετάξω από το παράθυρο αν δω κάννα burn-in στην τηλεόραση!!

Καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν όπως λένε!

ευχαριστώ προκαταβολικά!:121:

Reaction score
0
Απάντηση: LCD LG 47LG6000 ή Sony 46W4000

Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για τις παραπάνω τηλεοράσεις. Αρχικά είχα και την 42PX80 στο μυαλό μου αλλά ανέβηκα ίντσες!

Δεν θέλω plasma σε Full HD λόγω κατανάλωσης / θερμότητας / θορύβου από ανεμιστηράκια αν έχει η όποια τηλεόραση.

Η χρήση της θα έχει να κάνει με αναλογικό σήμα από κανάλια, Nova,
PS3, DVD και ταινίες HD που κατεβάζω.

Περισσότερο πάντως από ολα θα παίζει το τηλεοπτικό σήμα για να μην λέω ψέμματα ο καψερός! Ένα 65% περίπου θα έλεγα και το υπόλοιπο σε όλα τα άλλα. Το σκ θα έχει εννοείται κάψιμο βέβαια σε PS3:121::121:

Παρακολουθώ πολύ αθλητικά και MotoGP. Αξίζει να κατευθυνθώ προς την LG για τα 100Hz ή να πάω προς τη Sony.

Έχω διαβάσει για την Samsung Α656 αλλά είμαι ήδη στο ανώτατο όριό μου οικονομικά!!!

Επίσης ένας άλλος λόγος που δεν θέλω plasma, είναι ότι έχω ξεχασιάρα γυναίκα και θα παρατάει καννά PS στο κυρίως μενού για καννά τρίωρο, οπότε δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να την πετάξω από το παράθυρο αν δω κάννα burn-in στην τηλεόραση!!

Καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν όπως λένε!

ευχαριστώ προκαταβολικά!:121:
1. Αξίζει τα χρήματα της μεχρι τελευταιο σεντ!....

2. Αμα την δεις κιολας, θα καταλαβεις γιατί εχεις ακουσει τοσο καλα λογια γι' αυτήν... αλλα αφου μπαινει το οικονομικό στη μεση... το 1.

Reaction score
0
Έγινε ρε γείτονα (Famar μεριά!:119:), μάλλον θα πάω προς την LG αν την βρω και πουθενά βέβαια να την δω γιατί δεν την είδα ούτε στο MM ούτε στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα!:110:

Την Sony την είδα, και το HD της μου άρεσε πάρα πολύ. Δυστυχώς σε αναλογικά δεν μπόρεσα να την δω μιας ούτε αυτή την είχε το MM που τις έχει όλες να παίζουν αναλογικά κανάλια.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LCD LG 47LG6000 ή Sony 46W4000

Έγινε ρε γείτονα (Famar μεριά!), μάλλον θα πάω προς την LG αν την βρω και πουθενά βέβαια να την δω γιατί δεν την είδα ούτε στο MM ούτε στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα!:110:

Την Sony την είδα, και το HD της μου άρεσε πάρα πολύ. Δυστυχώς σε αναλογικά δεν μπόρεσα να την δω μιας ούτε αυτή την είχε το MM που τις έχει όλες να παίζουν αναλογικά κανάλια.
Εγω, πιο ψηλα (παλαιο Τερμα, δωδεκανησου):119:

Εγω τις ειχα δει στο ΜΜ το δικο μας (Αλιμου) ...πηγες εκει;;

Reaction score
0
Φιλε μου πριν μια βδομαδα ο κουμπαρος μου πηρε την Samsung LE46A656A1F απλα ΤΕΛΕΙΑ και εγω ειμαι σε διλλημα αναμεσα σε αυτην και την LG

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LCD LG 47LG6000 ή Sony 46W4000

Φιλε μου πριν μια βδομαδα ο κουμπαρος μου πηρε την Samsung LE46A656A1F απλα ΤΕΛΕΙΑ και εγω ειμαι σε διλλημα αναμεσα σε αυτην και την LG
Αυτα ειναι "ευχαριστα" διλλήματα....:144:

Παντως, αν εχεις την οικονομικη ευχερεια, δεν το εχεις (το δίλλημα εννοώ)...:137:

Reaction score
0
Σημερα πηγα και ειδα και την LG πολυ καλη δεν μπορω να πω ,εμαθα οτι η LG εχει πολυ καλο ψηφιακο σημα τηλεορασης σε σχεση με την Samsung η διαφορα τους ειναι 200Ε που δεν με νοιαζει φτανει αυτη που θα παρω να ειναι πολυ καλη.
Βεβαια η LG εχει τρομερο design σε σχεση με την αλλη ,σε τεστ παντως που εκαναν στη Samsung εδωσαν για το Black της αριστα.

Reaction score
1.815
H LG ειναι μακραν καλυτερη απο τη Samsung και ιδιαιτερα το μοντελο 42LG6000 ή to 42LG6100 (νεο μοντελο SCARLET οπως η 6000 αλλα 4 cm βαθος αντι για 8!!!). Ο λογος ο βασικοτερος της υπεροχης της ειναι οτι αυτην τη στιγμη στην αγορα ειναι η μονη TV που διαθετει ρυθμιση κατα ISF. Επισης ειναι η μονη που διαθετει νεας τελευταιας γενιας panel με την καλυτερη χρωματικη αποδοση και μακραν το καλυτερο λευκο ολων... Και κατι ακομα.. Για χτυπηστε (ελαφρα) το panel της οθονης μιας Samsung και μιας LG... Θα εκπλαγειτε με το αποτελεσμα!!!

Reaction score
0
Απάντηση: LCD LG 47LG6000 ή Sony 46W4000

Βρε παιδια ωραια τα λετε αλλα μια ερωτηση!Γιατι το multirama αναφερει την lg 42lg6100 ως την μοναδικη με πιστοποιηση ψηφιακης τηλεορασης (τι εννοει με αυτο ΔΕΝ ξερω) και οχι τις αλλες δυο? (lg 42 ,47 lg6000 kai samsung)
Μπορει καποιος να μου εξηγησει?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης