LCD TV 19''-20'' - Ελέησον!

Reaction score
0
Καταρχάς θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που ανακάλυψα το avsite εγκαίρως, καθότι βρίσκομαι σε αναζήτηση 19-20 ιντσών LCD τηλεόρασης. Πρόκειται σύντομα να μετακομίσω σε άλλη πόλη και άμεσα πρέπει να καταλήξω στην αγορά μίας τέτοιας τηλεόρασης, για να καλύψει τις όποιες ανάγκες παρουσιαστούν.

Θα χρειαστώ πραγματικά τις προτάσεις σας από την προσωπική (ή και μη) σας πείρα, μια και οι συγκεκριμένες ίντσες δεν είναι κι ό,τι πιο δημοφιλές στο χώρο και δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να αντλήσω συγκεκριμένες πληροφορίες για τα υπέρ και τα κατά διαφόρων μοντέλων. Αναζητώ τη χρυσή τομή μεταξύ τιμής και ποιότητας απεικόνισης και μέχρι τώρα επικεντρώθηκα σε 1-2 μοντέλα LG και Samsung, χωρίς να έχω καταλήξει σε κάτι ιδιαίτερο.

Σε περίπτωση που το θέμα έχει καλυφθεί σε άλλο thread, θα ήμουν ευγνώμων αν με παρέπεμπε κάποιος, μια και η αναζήτηση δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς (προφανώς από δική μου άγνοια).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια συμβουλή!

Reaction score
0
Κανένας βρε παιδιά!? :-|

Να προσθέσω άλλη μια παράμετρο/ερώτημα σε περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει. Αξίζει τον κόπο να στραφώ κατευθείαν σε ένα μοντέλο LCD στις 26'' (αν υπάρχει και τίποτα αξιόλογο που να μην ξεφεύγει πολύ από τα 500€) ή να εγκαταλείψω εντελώς την ιδέα της LCD και να στραφώ στα CRT (μέχρι πάντα τις 26''), που όλο και κάτι ποιοτικό θα βρεθεί σε αυτά τα χρηματικά επίπεδα;

Παρακαλώ μια γνώμη/κατεύθυνση θα ήταν παραπάνω από χρήσιμη τη δεδομένη στιγμή. :)

Reaction score
7.089
H απολυτη επιλογη στις 20" ειιναι η KDL-20S2000 SONY,16:9,ψηφιακος δεκτης,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης αλλα και εικονα,τιμη περιπου 500 και κατι σε δικτυακα καταστηματα.
Βεβαια ειναι αληθεια οτι με τοσα αγοραζεις 26" τηλεοραση χωρις ομως ψηφιακο δεκτη.Προσωπικα θα πηγαινα σε 26αρα αν επαιρνα widescreen.

Reaction score
0
Να 'στε καλά παιδιά. Θα τα κοιτάξω ενδελεχώς τα συγκεκριμένα μοντέλα...χρειαζόμουν ένα πρώτο ερέθισμα, για να ξεκινήσω από κάτι πιο σίγουρο.

Μια ακόμα ερώτηση, ως προσωπική άποψη: αν θεωρήσουμε πως δεν υπάρχουν φράγκα για τις 26'' κι η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται κυρίως για τηλεοπτικό σήμα, θα προτιμούσατε να στραφείτε σε ένα καλό μοντέλο CRT (πιθανότατα >20'') ή θα επιμένατε στην LCD των 20''; Γέρνει η πλάστιγγα υπέρ της νεότερης τεχνολογίας εις βάρος των ιντσών και με δεδομένο πως μιλάμε κυρίως για σήμα τηλεόρασης ή όχι;

Ευχαριστώ και πάλι αμφότερους! :bravo:

Reaction score
7
Αν υπάρχει έστω και η ελάχιστη περίπτωση να στείλεις σήμα HD στην τηλεόραση μέσω του υπολογιστή τότε LCD...Θα σε αποζημιώσει...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis