LCD TV FOR PC MONITOR

Reaction score
0
θα ήθελα σε αυτό το θέμα να γράψουμε όλοι εμείς που έχουμε lcd τηλεοράσεις ποιες από αυτές λειτουργούν σαν pc monitor 1:1.
Εγώ έχω την Sharp 37" XD1E και λειτουργεί τέλεια 1:1 1920*1080 μέσω θύρας HDMI. Αλλά ενδιαφέρομαι και για αγορά 32" και 46" οπως και πολλοί εδώ μέσα και θα ήταν καλό να ξέρουμε όλοι μας ποιες από τις LCD μπορούν να συνδεθούν και να δουλέψουν χωρίς under-overscan.
Περιμένω νέα ιδιαίτερα από φίλους με SONY (γλυκοκοιτάζω την 46w)

Reaction score
3
Μπορείς να μας πεις για ποια χρήσει θες αυτό το σύστημα. Για θέαση ταινιών, για εργασίες γραφείου, για…
Προσωπικά πάντως και χωρίς να γνωρίζω για τι το θες δεν το βρήσκω καλή ιδέα, κυρίως επειδή θεωρώ πολύ χαμηλή της ανάλυση, ακόμα και μιας HD τηλεόρασης στις 40+ ίντσες για χρήση monitor.

Reaction score
0
Μπορείς να μας πεις για ποια χρήσει θες αυτό το σύστημα. Για θέαση ταινιών, για εργασίες γραφείου, για…
Προσωπικά πάντως και χωρίς να γνωρίζω για τι το θες δεν το βρήσκω καλή ιδέα, κυρίως επειδή θεωρώ πολύ χαμηλή της ανάλυση, ακόμα και μιας HD τηλεόρασης στις 40+ ίντσες για χρήση monitor.
Την έχω ηδη την τηλεόραση και την χρησιμοποιώ κυρίως για ταινίες και games.
Αυτό που με ενδιαφέρει εδώ είναι ΠΟΙΕΣ τηλεοράσεις παίζουν 1:1 σε ανάλυση 1920*1080. Ωστε να ξέρει ο καταναλωτής αν θέλει να πάρει μια τηλεόραση 1500-3000€ αν μπορεί να συνδέσει το pc του. Γιατί αν την πάρεις τελείωσε δεν αλλάζει.Ο Regunus έφτιαξε μόνος του καλώδιο και τελικά κατάφερε να το κάνει και στην Samsung που έχει.

Reaction score
5
Και πάλι δεν το συστήνω όμως. Η Samsung που είχα (γιατί τώρα που ήρθε το προβόλι έγινε δώρο στους γονεις μου ωστε να εξασφαλίσουν την ψυχικη μου ηρεμια) δεν παίζει και πολύ καλά δυστυχως σε 1:1 απο αλλες πηγες περαν του PC (εμφανίζει πρασινη ριγα αριστερα στην οθονη).

Γενικά πάντως πέρα απο τις κλασσικές λύσεις (sharp-amoi) δεν εχω ακουσει για αλλες δοκιμασμένες σε 1:1 απο PC και αναλυση 1920x1080...

Reaction score
0
Και πάλι δεν το συστήνω όμως. Η Samsung που είχα (γιατί τώρα που ήρθε το προβόλι έγινε δώρο στους γονεις μου ωστε να εξασφαλίσουν την ψυχικη μου ηρεμια) δεν παίζει και πολύ καλά δυστυχως σε 1:1 απο αλλες πηγες περαν του PC (εμφανίζει πρασινη ριγα αριστερα στην οθονη).

Γενικά πάντως πέρα απο τις κλασσικές λύσεις (sharp-amoi) δεν εχω ακουσει για αλλες δοκιμασμένες σε 1:1 απο PC και αναλυση 1920x1080...
Στο PS3 δεν έκανε 1:1 ?

Reaction score
5
Εκανε 1:1. και απο PS3 Και απο το Toshiba (hd-xe1)...

Αλλα μου εβγαζε τις 3 πρώτες καθετες σειρες πιξελ πράσινες...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss