LED TV 37

nsk

Reaction score
12
Απάντηση: LED TV 37

Προσωπικά έχω την LG 37LE7500
http://www.skroutz.gr/s/291294/LG-37LE7500-37%27%27.html

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μοντέλο της LG εχει πολύ ζωντανά χρώματα, καλή αντίθεση για την κατηγορία της μιας και εχει local diming, παίζει πληθώρα αρχείων μέσω usb ή DLNA με ποιότητα έως 1080p, 100Ηz και πολλά άλλα.

Reaction score
0

Καλησπέρα! Έχω την 37SL8000 και επειδή την έχω βαρεθεί και θέλω καλύτερη εικόνα, σκέφτομαι πάλι 37άρα και LED. Με αυτή την τηλεόραση είσαι ικανοποιημένος από άποψης εικόνας για ταινίες και παιχνίδια?
Στη κίνηση σπάει καθόλου η εικόνα της? Το λέω γιατί η SL σε αυτό με απογοήτευσε λίγο σε σχέση με αυτά που άκουγα.
Σε ταινίες αποδίδει ρεαλιστική εικόνα χωρίς cloudings?

Σκέφτομαι και της Samsung σειρά 6000...έχω μπερδευτεί :/

nsk

Reaction score
12

Καλησπέρα! Έχω την 37SL8000 και επειδή την έχω βαρεθεί και θέλω καλύτερη εικόνα, σκέφτομαι πάλι 37άρα και LED. Με αυτή την τηλεόραση είσαι ικανοποιημένος από άποψης εικόνας για ταινίες και παιχνίδια?
Στη κίνηση σπάει καθόλου η εικόνα της? Το λέω γιατί η SL σε αυτό με απογοήτευσε λίγο σε σχέση με αυτά που άκουγα.
Σε ταινίες αποδίδει ρεαλιστική εικόνα χωρίς cloudings?

Σκέφτομαι και της Samsung σειρά 6000...έχω μπερδευτεί :/
Την τηλεόραση σου δεν την έχω δει απο κοντά αλλά από τα χαρακτηριστικά της βλέπω ότι έχει refresh rate 200hz αντι 100hz που έχει η δικία μου, σαν ουσιαστική διαφορά που θα έλεγα είναι το local diming που έχει η σειρα 7500
http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-led-tv-37LE7500.jsp.
Την σειρά 6000 της Samsung την έχω δει επίσης και με απογοήτευσε το τεράστιο φωτοστέφανο που έχει περιμετρικά του πλαισίου, εξαιτίας της απουσίας ελέγχου τοπικά της φωτεινότητας.
Προσωπικά θα ανέβαινα κατηγορία αν δεν θες να πάρεις κάτι παρόμοιο.:126:

Reaction score
0

έχεις δίκιο...ίσως να περιμένω την ονειρική TV χωρίς cloudings με ωραία χρώματα και κίνηση.Μάλλον πρέπει να προσγειωθώ :p

όταν λες θα ανέβαινες κατηγορία....διαφώτισε με :D

nsk

Reaction score
12

έχεις δίκιο...ίσως να περιμένω την ονειρική TV χωρίς cloudings με ωραία χρώματα και κίνηση.Μάλλον πρέπει να προσγειωθώ :p

όταν λες θα ανέβαινες κατηγορία....διαφώτισε με :D

Plasma και 3D, τεράστα διαφορά στην αντιθεση και την κίνηση. Αλλά όχι για gaming αποψη μου!
Κοίτα κάποια Samsung προσωπικά μαρέσει η κίνησή τους.

Reaction score
0

Samsung LED ή LCD?

έχω μια Panasonic P42G10 στο σαλόνι και μόνο θετικά έχω να αναφέρω γι'αυτήν. Γιαυτό η LG με απογοήτευσε :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.152
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound