LED TV 40UB6000 samsung!! Eρωτηση!!

Reaction score
0
Για σας παιδια..πριν λιγες μερες εγινα κατοχος της πιο πανω τηλεορασης..το προβλημα ειναι οτι τα ελληνικα καναλια τα παιζει παρα πολυ φωτεινα και τα προσωπα αθλια και γιαλιζουν..με τα καναλια novasinema 1,2,3 ταινιες τις παιζει αψογα..εκανα οτι ρυθμισεις μπορουσα αλλα χωρις αποτεσεσμα..μου ερχετε να την πεταξω, θα ηθελα την γνωμη σας!!!

Reaction score
0
Απάντηση: LED TV 40UB6000 samsung!! Eρωτηση!!

τελικα βρηκα λυση στο προβλημα..και τωρα ξεδιπλωσε το μεγαλειο της...Να ειστε καλα..Αν θελετε ας κλεισετε εδω το θεμα!!

Reaction score
0
φιλε μου συγνωμη,αλλα τι παει ναπει βρηκα την λυση,κλειστε το θεμα..σε φορουμ εισαι,πες μας τι ανακαλυψες...

Reaction score
0

συγνωνη βρε παιδια δεν ηξερα...Το προβλημα ητανε οτι στην συσκευασια της ΤV ειχε ενα SCART το οποιο ητανε προβληματικο και δεν μετεδιδε σωστα το σημα απο τον δορυφορικο δεκτη στην ΤV...οποτε το αλαξα και λυθηκε το θεμα!!! Και ο .....κας εψαχνα στις ρυθμισεις της εικονας.Και να φανταστητε οτι ειχανε μονο προβλημα τα ελληνικα καναλια της νοβα..Η παροιμια λεει οσο ζεις μαθαινεις!!!

Reaction score
73

H ερωτηση

Για σας παιδια..πριν λιγες μερες εγινα κατοχος της πιο πανω τηλεορασης..το προβλημα ειναι οτι τα ελληνικα καναλια τα παιζει παρα πολυ φωτεινα και τα προσωπα αθλια και γιαλιζουν..με τα καναλια novasinema 1,2,3 ταινιες τις παιζει αψογα..εκανα οτι ρυθμισεις μπορουσα αλλα χωρις αποτεσεσμα..μου ερχετε να την πεταξω, θα ηθελα την γνωμη σας!!!
Μια απο τις απαντησεις

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις

Παιδια ολα τα φορουμ εχουν σα σκοπό την αλληλοβοήθεια σε πληροφορίες πριν την αγορά
ενός αγαθού και στη λύση προβλημάτων δια της αλληλοκατανοησης και αλληλοβοήθειας μετα την αγορά
ενός αγαθού,

Κατα την ταπεινή μου γνωμη συνφορουμιτη anny αντί να βοηθησεις εναν στενοχωρημενο
και σε πιεση συνφορουμιτη σου φροντισες να τον περιγελάσεις κιόλας. Νομιζω οτι ηταν εκτός
πνευματος του φορουμ αυτο το ποστ σου.

Φιλικα παντα και με γνωμονα την καλη λειτουργια του φορουμ ώστε να μην επικρατησει η λογική
"Δεν ρωτάω γιατι θα γινω περιγελος του φορουμ".....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας