Legend of Zorro

minas

Πισιά
Μηνύματα
3.928
Reaction score
3.732
Για τους φαν του πρώτου, δεν το συνιστώ...

Η απουσία του Άντονυ Χοπκινς είναι αισθητή. Είναι ένα από τα σίκουελς που γυρίστηκαν για τα λεφτά. Μη με παρεξηγήσετε, τα εφέ είναι διασκεδαστικά, η υπόθεση...μμμ...ας πούμε ότι υπάρχει, αλλά είναι μια ταινία του συρμού που μάλλον αδικεί την προκάτοχό της. Η προσθήκη του μπόμπιρα θυμίζει λίγο από Incredibles :)

Συνολικά: εύπεπτη περιπετειούλα, που όμως αδικεί το παρελθόν της...

Και λίγα για την πλοκή (ό,τι θυμάμαι δηλαδή):
[spoilers]
Η οικογένεια Ζορό ζει ευτυχισμένη στην Καλιφόρνια, που ετοιμάζεται να γίνει πλήρες μέλος των ΗΠΑ. Κάπου τα χαλάνε γιατί ο Ζορός δεν είναι τόσο καλός οικογενειάρχης όσο προστάτης των αδύναμων και κάπου εκεί μπαίνει στην ιστορία και η νέα κατάκτηση της Ζορίνας. Ανακαλύπτουμε ότι η νέα κατάκτηση δεν είναι πολύ καλός άνθρωπος και έχει ένα σκοτεινό σχέδιο για την Καλιφόρνια και τους ανθρώπους της. Κάπου εδώ μπαίνει στην πλοκή -ακροθιγώς- και ο Αμερικάνικος εμφύλιος
Ο Ζορός λοιπόν θα προσπαθήσει να ανακτήσει την τιμή του σαν σύζυγος και τιμωρός των κακών. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει και τιμωρός-junior.
[/spoilers]
 



Μηνύματα
1.494
Reaction score
0
Ο Μηνάς αναφέρεται σε ταινία όχι σε φρούτο...

Όπως έχουμε πει και αλλού, έχεις μπερδέψει το Uzi με το τζακούζι, τώρα και το καρπούζι.
 

Μηνύματα
5.115
Reaction score
7
Αυτό μου θυμήζει κάτι άλλο χαριτωμένο που σου ταιριάζει...Ο nick_greek είναι όργανο (του σατανά),ο μπαγλαμάς είναι όργανο (μουσικό) άρα ο nick_greek είναι μπαγλαμάς (γενικώς):)
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.345
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top