LEGO: Indiana Jones

Reaction score
0
Μόλις εχτες ξεκινήσαμε να παιζουμε το LEGO: Indiana Jones.
Σαν πρώτη εντύπωση έχω να σας πω ότι είναι καταπληκτικό, πολύ γρήγοροι ρυθμοί, πάιζεται με 2 παιχτες (δεν ξέρω αν παιζεται και μονό αλλα δεν νομίζω), είναι αστείο, διασκεδαστικό, ενδιαφέρον, και ενδείκνυται για ζευγάρια (Δημήτρη και Λάμπρο για σας χτυπάει η καμπάνα:414:), μεγάλο κόλλημα!!!

Ο ένας κραταει πολεμώντας μακρυά τους κακούς ο άλλος σχηματίζει γεφυρες με LEGO για να περάσουν απέναντι τον ποταμό, μετα ο ένας σκάβει να βρει τον θησαυρό, ενώ ο άλλος λύνει κάποιο παζλ. Γενικά είναι πολύ ωραίο που ο καθένας βοηθάει με τα δικά του εργαλεία και έχει τον ρόλο του στην ιστορία του παιχνιδιού!!!

Ενα άλλο πολύ καλό στοιχείο είναι ότι (αν καταλαβα καλα) δεν πεθαίνεις ποτε (σημαντικό για μένα που πάντα αγχώνομαι μην πεθάνω στα παιχνίδια), αν πέσεις σε κανένα γκρεμό ή σε σκοτωσουν οι κακοι βγαίνεις ακριβώς στο ίδιο σημείο πολύ αμέσως και συνεχίζεις.

Παίζει σε κονσόλες XBOX360, WII, NINTENDO DS, PS2.

Reaction score
1
Απο μια μικρη επαφη μπορω να επιβεβαιωσω:

1. Οτι παιζει και μονό, ο δευτερος καθοδηγειται απο το μηχανημα και οποτε θες κανεις εναλλαγη και ελεγχεις τον δευτερο σε περιπτωση που χρειαστεις το...εργαλειο του. :138:

2. Το διασπαρτο χιουμορ που συνηθιζει η Lucasarts (πχ. ενω γινεται σφαγη και σε βαρανε καμποσοι με ακοντια και βελη, ο Ιndy κανει κεφαλοκλειδωμα σε αντιπαλο και τον εξοντωνει απλα τριβοντας του το κεφαλι). :142:

Για τα λοιπα επιφυλασσομαι...επ αοριστον. :p

Reaction score
0
Επίσης νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιχνίδι έχει βγει και για PS3 και για PSP..!!!!

Reaction score
4
Καταπληκτικο παιχνιδακι για δυο ατομα.
Πολυ γελιο και καλοστημενο!!

Reaction score
62
χμμμμ...θα το τσιμπήσω για να σταματήσει και η γυναίκα να βλέπει μαμακίες στην τηλεόραση!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale