LEPAI AMP

Reaction score
4
Απάντηση: LEPAI AMP

Εχω τον lepai περιπου κανενα εξαμηνο. Μια χαρα παιζει. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι ο θορυβος που κανει το ηχειο οταν ανοιγει. Μεχρι τωρα δεν εχουν παθει κατι τα ηχεια και ελπιζω να μην παθουν.

Reaction score
5.893

Εχω τον lepai περιπου κανενα εξαμηνο. Μια χαρα παιζει. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι ο θορυβος που κανει το ηχειο οταν ανοιγει. Μεχρι τωρα δεν εχουν παθει κατι τα ηχεια και ελπιζω να μην παθουν.
Mε τι ηχεια τον εχεις συνδεσει?

Reaction score
5.893

Kαλημερα!
Μολις παρελαβα το ενισχυτακι,και το συνδεσα με τον ραδιοφωνικο δεκτη για να το δοκιμασω.
Τα ηχεια ειναι 4ωμα 87db. Aυτο που ακουσα ειναι πολυ πανω απο αυτο που περιμενα!!!!:111:
Σε χωρο 30 τμ,στο σαλονι και εχω εντασεις ικανοποιητικες.
Οποτε για το δωματιο που το θελω ειναι υπερ αρκετο!:114:

Reaction score
0

καταρχήν χαιρετώ όλο τον κόσμο του φόρουμ μιας και γράφω πρώτη φορά.

Πάνω σε ένα lepai έπεσα και γω ψάχνοντας για φθηνή και απλή λύση για ήχο στο αυτοκίνητο.
Αυτό που θέλω είναι μια πηγή ήχου που να παίζει ράδιο και usb sticks. CD DVD ipod δεν με ενδιαφέρουν. Ψάξιμο στο ebay και απο τις πιο φθηνές λύσεις ήταν αυτή
http://cgi.ebay.com/MP3-Car-Home-Ra...ltDomain_0&hash=item2a0f6fbe8b#ht_7692wt_1139
Δεν υπάρχουν πολλές γνώμες για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Με απλά ηχεία αυτοκινήτου λέτε να καεί σε κανένα τσίτωμα?? Γενικά είδα καλές εντυπώσεις απο αυτούς που πήραν lepai. Έχετε να προτείνετε κάτι σχετικό ?

Reaction score
7

Απλα εχετε υποψιν πως οι συγκεκριμενοι δεν φορανε tripath.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67