Γεια σας! :happy_4:
Καλώς σας βρήκα! Είμαι νέο μέλος!
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή μεταξύ των 2 LCD που ανέφερα
(LG 32LB2R ή Sony KDL 32S2010)
Είχα πάρει μια FUNAI 32'' (720 €) με διπλό δέκτη αλλά δεν με ικανοποίησε η γενική ποιότητα και θα την δώσω πίσω, οπότε στις επόμενες μέρες θα πάρω μιά εκ των δύο (LG ή Sony).
Βρήκα την LG γύρω στα 1.050 € και τη Sony γύρω στα 890 € με την έκπτωση.
Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω τη Sony λόγω τιμής και ποιότητας αλλά μάλλον θα καταλήξω στην LG, βασικά λόγω διπλού δέκτη (PIP, POP) κ.ά. χαρακτηριστικών. Επιμένω στο διπλό δέκτη γιατί προσωπικά το θεωρώ πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό!
Η Sony KDL 32S2010 διαθέτει αντίθεση 1300:1 και BRAVIA ENGINE, ενώ η LG 32LB2R αντίθεση 5000:1 (μάλλον dynamic) και XD ENGINE + DCDI by FAROUDJA.
Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη ποιοτικά γιατί δεν τις έχω δει να παίζουν μαζί!
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
:cool_4:
Καλώς σας βρήκα! Είμαι νέο μέλος!
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή μεταξύ των 2 LCD που ανέφερα
(LG 32LB2R ή Sony KDL 32S2010)
Είχα πάρει μια FUNAI 32'' (720 €) με διπλό δέκτη αλλά δεν με ικανοποίησε η γενική ποιότητα και θα την δώσω πίσω, οπότε στις επόμενες μέρες θα πάρω μιά εκ των δύο (LG ή Sony).
Βρήκα την LG γύρω στα 1.050 € και τη Sony γύρω στα 890 € με την έκπτωση.
Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω τη Sony λόγω τιμής και ποιότητας αλλά μάλλον θα καταλήξω στην LG, βασικά λόγω διπλού δέκτη (PIP, POP) κ.ά. χαρακτηριστικών. Επιμένω στο διπλό δέκτη γιατί προσωπικά το θεωρώ πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό!
Η Sony KDL 32S2010 διαθέτει αντίθεση 1300:1 και BRAVIA ENGINE, ενώ η LG 32LB2R αντίθεση 5000:1 (μάλλον dynamic) και XD ENGINE + DCDI by FAROUDJA.
Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη ποιοτικά γιατί δεν τις έχω δει να παίζουν μαζί!
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
:cool_4: