lg 32lc51 470ευρω - mediarkt

Reaction score
0
Εγω εχω την 32LC56 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αποδοση της...Την σθγκεκριμενη δεν την εχω δει να παιζει...

Reaction score
0
τελικα πήρα την 32lc51 apo mediamarkt.μεχρι στιγμης εχω εντυπωσιαστει με την εικονα της ειδικα σε δορυφορικο σήμα....

Reaction score
0
η τηλεοραση εχει στο πισω μερος της 2 εξοδους ηχου.απο εκει στελνω με καλωδια ηχο σε εναν ενισχυτη αλλα αποτι καταλαβαινω η συκγεκριμενη εξοδος στελνει πολυ χαμηλο σημα.(αυτο γιατι οταν οδηγω στον ενισχυτη ηχο απο αντιστοιχει εξοδο του δορυφορικου δεκτη εχει πολυ υψηλοτερη ενταση)
γνωριζει καποιος αν μπορω να αυξησω την εξοδο?δλδ αν ειναι θεμα ρυθμισης της εξοδου μεσω software ή θα πρεπει να αρκεστω σε αυτή τη χαμηλης εντασης εξοδο?

Reaction score
6
Απάντηση: lg 32lc51 470ευρω - mediarkt

Να δω ποτε θα αποσύρουν επιτελους αυτό το μοντελο.
Εδώ και ενάμιση χρονο εχω βαρεθεί να βλεπω την τιμη του να κατρακυλά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οταν θελεις γινεσαι κακος - πολυ κακος!!!!:happy_9:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: lg 32lc51 470ευρω - mediarkt

και γιατί να το αποσύρουν;
ας κατρακυλά η τιμή του για να μπορεί να βρει κανείς "αξιοπρεπή" συσκευή με €470.

Reaction score
0
η τηλεοραση εχει στο πισω μερος της 2 εξοδους ηχου.απο εκει στελνω με καλωδια ηχο σε εναν ενισχυτη αλλα αποτι καταλαβαινω η συκγεκριμενη εξοδος στελνει πολυ χαμηλο σημα.(αυτο γιατι οταν οδηγω στον ενισχυτη ηχο απο αντιστοιχει εξοδο του δορυφορικου δεκτη εχει πολυ υψηλοτερη ενταση)
γνωριζει καποιος αν μπορω να αυξησω την εξοδο?δλδ αν ειναι θεμα ρυθμισης της εξοδου μεσω software ή θα πρεπει να αρκεστω σε αυτή τη χαμηλης εντασης εξοδο?
????

Reaction score
802
Mια φιλη πηρε την 32lc41 και της την εστησα.
Για 499ε που την πηρε ειναι τιμια επιλογη.Ειχα καλομαθει ομως με την plasma και τα τηλεοπτικα καναλια με χαλασαν λιγο οπως τα εβλεπα.
Η 41 δεν εχει ψηφιακο δεκτη.

Reaction score
6

Οταν θελεις γινεσαι κακος - πολυ κακος!!!!:happy_9:
Μπααα ..πονεμένος ειμαι.:happy_9:
Και αυτό γιατι πριν από ενάμιση χρονο εκανα ( όπως φαντάζομαι και εσυ ) το ιδιο πράγμα…

Κλαψψ…κλαψ..
:cry:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas