LG 32LC56 και 1080p ???

Reaction score
0
Καλησπερα...θα ηθελα να ρωτησω μηπως καποιος ξερει αν με αυτο το μοντελο της LG θα μπορεσω να δω σε 1080p...Η TV ετσι γραφει τουλαχιστον στα specs...

Επισης αν παρω ενα dvd upscale στα 1080p θα παιζει και τα απλα δισκακια?εχει διαφορα στην ποιοτητα???

Και κατι τελευταιο αν μπορω να αναβαθμισω το σημα της Nova με καποιον τροπο....

Συγχωρεστε με για τα πολλα ερωτηματα αλλα ειμαι καινουριος στον χωρο και προσπαθω να μαθω...:happy_4:

Ευχαριστω Νικος!!!:smoking:

Reaction score
0
Γειά σου Νίκο!η τηλεόραση δεν έχει ανάλυση 1080p απλά δέχεται σήματα τέτοιας ανάλυσης και τα κατεβάζει στην δική της.ένα dvd upscale ανεβάζει και τα απλά δισκάκια

Reaction score
14
καλώς ήλθες Νίκο.

η LG 32LC56 32" LCD TFT, εχει ανάλυση μόνο 1366x768 δηλαδή ανοίκει στην κατηογορία HD Ready. Δεν είναι κακιά τηλεόραση και στα λεφτά της ~700 Euro είναι καλό value for money.

Tώρα για το σήμα της ΝΟΒΑ, επέτρεψέ μου να πω οτι χαλάς χρόνο και σαπούνι καθαρίζοντας γουρούνι.... είναι τόσο χάλια και συμπιεσμένη η εικόνα που αν δεν το πάρουν πρέφα οι ίδιοι βελτίωση δεν θα δείς...

Ισως όταν φτάσουμε να αγοράζουμε 3800χ2160 superhighdef Τηλεόρασεις η ΝΟΒΑ νοικιάζει και αλλο ενα transponder στον Hotbird να ανασάνει λίγο η συμπιεση της!

Reaction score
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις ...

Αμα παρω HDMI dvd θα δω διαφορα στην TV αυτη η δεν αξιζει? και θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινεται καποιο home cinema για ενα δωματιο 15τμ...η αποσταση που βλεπω τηλεοραση ειναι περιπου 3μ...

Reaction score
0
Απάντηση: LG 32LC56 και 1080p ???

Εγώ παιδιά έχω πάρει τήν LG LB2R μέ τό διπλό tuner παίζει άψογα αλλά γιά HD
τί γίνετε?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876