εκανα auto tuning και τα βρηκε και τα 4..
το θεμα ειναι οτι τα εβαλε στις 4 πρωτες θεσεις.
δεν μπορω με τπτ να κανω programme edit..
υπαρχει καποιος γνωστης σε lg που θα μου δωσει λυση;
εεευχαριστω
Έχω πάρει την ίδια τηλεόραση για τον πατέρα μου και ταξινόμησα όλα τα κανάλια όπως τα ήθελε αυτός, ακόμα και τα ψηφιακά.
Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία αλλά γίνεται μέσα από το μενού της επεξεργασίας προγραμμάτων, από όπου μπορείς να μετακινήσεις όποιο κανάλι θέλεις (είτε αναλογικό είτε ψηφιακό) σε όποια θέση θέλεις, ανεξάρτητα από την "τετράδα" ψηφιακών καναλιών.
Ένα "κόλπο" που χρησιμοποίησα ήταν να δώσω τον ίδιο αριθμό στα κανάλια όταν εκπέμπουν και αναλογικά και ψηφιακά και στη συνέχεια να παραλείψω την αναλογική εκπομπή.
Παράδειγμα: Κανάλι 1 - ΕΤ1 (μόνο αναλογικό)
Κανάλι 2 - MEGA (αναλογικό) & Κανάλι 2 - MEGA (ψηφιακό)
Στη συνέχεια από το μενού της επεξεργασίας προγραμμάτων επιλέγω να "απενεργοποιείται" το αναλογικό Κανάλι 2, οπότε όταν πατάμε 2 στο τηλεκοντρόλ εμφανίζεται μόνο το ψηφιακό κανάλι (σελίδα 72 του manual).
καλημερα και thanks για τις απαντησεις.
βασικα δεν μπορω να κανω με τπτ programme edit ετσι οπως το θελω.
Οταν εκανα αυτοματο συντονισμο βρηκε 4 ψηφιακα και τα εβαλε στις θεσεις 1-4 (DTV). Οσα αναλογικα βρηκε τα εβαλε απο το 1-40 (TV). Οταν παω να κανω edit εμφανιζει 3 tabs.. DTV,TV,Radio.
Στο tab της TV μπορω να κανω edit (move,delete κτλ) και πχ μπορω να παρω το καναλι απο την θεση 1 και να το βαλω στην ..46
Στο tab DTV αυτο δεν γινεται. Εχει μονο 4 θεσεις οσα ειναι και τα καναλια. Πχ δεν μπορω να παρω το καναλι απο την θεση 1 και να το βαλω στην 5..
Καμια ιδεα η κολπακι?