LG 37LG6000 vs Toshiba 37Z3030DG vs ???

Reaction score
0
Καλως σας βρηκα.
πρωτη φορα γραφω εδω αν και σας διαβαζω κατα καιρους.
στο θεμα μας-μου τωρα.
θελω μια τηλεοραση το πολυ μεχρι 1000ε
αποσταση απο 2 μεχρι 3 και κατι ψιλα,μετρα
βλεπω σχεδον αποκλειστικα ποδοσφαιρο και αθλητικα γενικοτερα
αυτο το λεω γιατι την προηγουμενη τν που πηρα την πηρα 100ΗΖ γιατι ολοι ελεγαν οτι θα ειναι πολυ καλυτερα για θεαση ποδοσφαιρου αλλα εγω δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος.ισως φταιει και ο αποκωδικοποιητης της νοβα γιαυτο.δεν ξερω γενικα απο τετοια.ουτε σε 720p ταινιες με ικανοποιησε αλλα πες οτι σαυτο εφταιγε το καλωδιο.τελοσπαντων
τουλαχιστον μου χρησιμευσε και σαν μονιτορ για το pc αφου στην αποσταση που την εχω ειναι ακριβως το μεγεθος που εχω τωρα το 24'' μονιτορ samsung 2493HM full-hd
αυτη τη στιγμη εχω μια sony 32D3000E τελικα οχι οσο καλη περιμενα μετα απο ολα οσα ειχα διαβασει.
τωρα επειδη θα εχω και αλλο ενα σπιτακι και θα πηγαινοερχομαι δεν γινεται να κουβαλαω και την τν μαζι και επειδη εχω και αλλο ενα pc για το αλλο σπιτι και δεν εχω μονιτορ σκεφτηκα να βρω μια lcd full hd 100hz ωστε να βολευτω και απο pc και απο Τν.
λεω Lcd γιατι plasma οσο εχω δει δεν τα πανε καλα με τα pc και τις στατικες εικονες και εγω σπανια το κλεινω.ετσι,για να μην βλεπω μπαρα των windows μεσα στα γηπεδα καλυτερα να το αποφυγω απο οτι εχω καταλαβει.
ειμαι αναμεσα στις δυο που γραφω στον τιτλο και το ??? το αφησα για εσας να προτεινετε οτι νομιζετε.μονιτορ-μπαλα-και κανα blu ray απο το pc δηλαδη.
παντως ειναι μεγαλο ξενερωμα να βλεπεις μπαλα και να μην μπορεις να διακρινεις καλα καλα τα νουμερα των παιχτων.παλι καλα που φαινεται η μπαλα:110:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.339
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades