LG 37LG7000 ή 42LG6100?

Reaction score
1
Φίλος ενδιαφέρεται για μία απο τις δύο LG. Ποία πιστέυεται οτι είναι καλύτερη σαν TV και γιατί?

Reaction score
164
Εξαρτάται από την απόσταση θέασης... Αν είναι πάνω από 3 μέτρα, η 37ρα θα είναι λίγη σαν μέγεθος.

Reaction score
1
Λοιπόν καλημέρα κι από μένα, παρέλαβα χθες κατά τις 18:00 την LG! Πιάστηκε η μέση μου κλασσικά να την στήσω!

Εντυπώσεις:
1. ΦΟΒΕΡΗ αεροστεγή συσκευασία στο panel (λες και ήταν πατατάκια!)
2. Κατασκευή Ιανουάριος 2009 (φρέσκο μπράβο "μουλτιραμα" & LG)
3. Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΗ εμφάνιση πραγματικά ομορφαίνει τον χώρο! εξαιρετικά λεπτή (λεπτότερη από την LCD που έχω στο PC μου! Το LED φωτάκι είναι όλα τα λεφτά όπως και η κατακόκκινη πλάτη της.
4. Είδα το Black Hawk Down σε BD και με το Cinema on στα 24 και με TruMotion low High κτλ. ΔΕΝ είχε σκασίματα ποτε και πουθενά!
5. Ο ήχος δεν μου άρεσε καθόλου όπως και το ClearVoice που έχει.
6. Φοβερό το menu της με άπειρες ρυθμίσεις!
7. Ε-ΚΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ στα Games... σου κόβεται η ανάσα πραγματικά στο CoD.
8. Αίσχος χειριστήριο, πραγματικά μεγάλη φτήνια δεν κρύβω τον εκνευρισμό μου και ετοιμάζομαι να τους γράψω ένα email γι αυτό.
9. ΜΕ-ΓΑ-ΛΗ μαγκιά να αγοράζεις κάτι 699 και το κουτί που σου έρχεται να γραφει πάνω 1599... :)
10. Οποιος ή οποια (ακομα καλυτερα!) θελει να την δεί το κανονίζουμε Α-ΝΕ-ΤΑ!

Reaction score
16
Ηθελα να σε ρωτησω φιλος πως πιανει τα ελληνικα καναλια γιατι σκεφτομαι να παρω η τν 7000 η αυτη σε 42 και φοβαμαι πως ειναι πολλες οι ιντσες και τα ελληνικα δε θα βλεπονται..

Πηγα και στο media markt και ειδα πως παιζει αλλα στο media markt εχει μια κεραια για 120 τηλεορασεις και δεν εμπιστευομαι δεν την εχω δει σε σπιτι μπροστα στα ματια μου για να δω αν μ αρεσει...

Reaction score
1
Φίλε όσο αργεί η Apple να βγάλει τα νέα iMac, "PC" δεν υπάρχει δυστηχός! Playstation 3 μόνο...

Reaction score
1
Ηθελα να σε ρωτησω φιλος πως πιανει τα ελληνικα καναλια γιατι σκεφτομαι να παρω η τν 7000 η αυτη σε 42 και φοβαμαι πως ειναι πολλες οι ιντσες και τα ελληνικα δε θα βλεπονται..

Πηγα και στο media markt και ειδα πως παιζει αλλα στο media markt εχει μια κεραια για 120 τηλεορασεις και δεν εμπιστευομαι δεν την εχω δει σε σπιτι μπροστα στα ματια μου για να δω αν μ αρεσει...

Λόγο του ότι η κεραία μου είναι χάλια δεν μπορώ να έχω άποψη φίλε. Πάντως εμένα με ικανοποιεί

Reaction score
1
Α και κάτι αλλό... στο BD Black Hawk Down με το cinema off και το TruMotion High η εικόνα σε κάνει και χαμογελάς! απλά Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΗ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp