LG 42" PC1RR πρωτες εντυπωσεις

Reaction score
0
Γεια χαρα σε ολους! :D

Εδω και 10 μερες εχω στη θεση της "παλιας καλης" μου CRT (philips 32" 9765) την LG 42" PC1RR (plasma)! Θα σας πω κι εγω με τη σειρα μου τις μεχρι τωρα εντυπωσεις μου αφηνοντας τα σχολια για την εικονα για το τελος:

1. Γενικοτερη ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη!

2. Χειριστηριο αρκετα καλο και πρακτικο (αν και φαινεται καπως φτηνο..) :?

3. Το εγχειριδιο αρκετα κακογραμμενο αν και με λιγη προσπαθεια κατι γινεται.. :?

4. Για τις συνδεσεις εχω να πω μονο οτι θα ηθελα μια θυρα HDMI ακομα.. :(

5. Στη λειτουργια ολα αψογα! Το μονο αρνητικο ειναι οτι αργει αρκετα κατα τη μεταβαση απο το 1 καναλι στο αλλο..

6. Ηχος αρκετα καλος μια και τον περιμενα πολυ χειροτερο απο το μεχρι τωρα ψαξιμο.. Και βασικο δεν κανει το συντονισμο που κανουν οσες philips ειχα και εχω (LCD 23" 4321)

7. Εικονα.
α. Λοιπον τα πραγματα σε σχεση με τα αναλογικα καναλια δεν ειναι τα καλυτερα (οπως το περιμενα..) Ειδικα ο ΑΝΤ1 ..
β. Με τα δοριφορικα (Humax 5400) η εικονα ειναι παρα πολυ καλη (κι εδω φυσικα αναλογα με το καναλι).
γ. DVD (εχω το Toshiba SD350E με HDMI) και φυσικα συνδεσα την τηλεοραση με καλωδια HDMI. Με καποια dvd που ειδα η εικονα ειναι παρα πολυ καλη! Λιγο περισσοτερο μαυρο θα το ηθελα παντως..
δ. Αφηνω για το τελος τα σχολια μου για HD video clips (720p) τα οποια κατεβασα απο το internet και αφου συνδεσα την τηλεοραση με τον υπολογιστη με HDMI to DVI, πολυ απλα επαθα ΠΛΑΚΑ!!!
Η εικονα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!! Συχγωρεστε με για την εκπληξη αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα δει κατι παρομοιο..

Εννοειται οτι εκ τοτε, ο υπολογιστης κατεβαζει συνεχεια HD video clips

Τελος η υπαρξη του σκληρου δισκου ολο και πιο πολυ μου αρεσει!! Δεν ειχα σκοπο να παρω DVD-R αλλα τελικα ειναι πολυ πρακτικο να μπορεις αμεσα με 1 πληκτρο να γραψεις κατι! Και φυσικα η κλασικη προγραματιζομενη εγγραφη.

Αν θελετε δειτε αυτο το διαφημιστικο βιντεακι που δινει μια γευση της συγκεκριμενης δυνατοτητας:

http://nl.lge.com/dvr/

Και οπως ηταν αναμενομενο μια και οι "αναλυσεις" ανεβηκαν αλλαξα και το παλιο μου Xbox και προχωρησα στην αγορα του Xbox360 το οποιο και συνδεσα με VGA καλωδιο! Κι εδω η εικονα ειναι αψογη!

Ξερω οτι μπορει να μην ηταν ιδιαιτερα εξειδικευμενη η παρουσιαση μου μια και ειναι η πρωτη μου plasma οπως επισης για αρκετο καιρο δεν ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα με το συγκεκριμενο χωρο.. Αλλα οπως καταλαβαινετε ο χειμωνας συμπεριελαμβανει αρκετα βραδια DVD οποτε και πηρα την αποφαση..

:D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
H 32αρα Φιλιπς ειχε pixel plus; Αν ναι τι διαφορες βλεπεις τωρα; Κανε μια συγκριση ΑΛΛΑ με τον ιδιο τροπο συνδεσης (οχι ας πουμε με hdmi που μαλλον δεν ειχε η Φ. αλλα με σκαρτ)

HV

Reaction score
0
Εγω παιδια απο LG δεν εχω μεινει ικανοποιημενος οσο αφορα εικονα με διαφορα. Μιλαω παντα για PLASMA και LCD...
Ωστοσο βγαζει τωρα την 42 RF2 που πιστευω πως θα ειναι καλη.

Reaction score
0
lakiss51 said:
H 32αρα Φιλιπς ειχε pixel plus; Αν ναι τι διαφορες βλεπεις τωρα; Κανε μια συγκριση ΑΛΛΑ με τον ιδιο τροπο συνδεσης (οχι ας πουμε με hdmi που μαλλον δεν ειχε η Φ. αλλα με σκαρτ)
Η philips ηταν το προηγουμενο μοντελο (οχι pixel plus). Η εικονα στα αναλογικα καναλια ειναι σαφως καλυτερη στην CRT αν και τωρα πλεον την εχω συνηθησει και δεν μου χτυπαει στο ματι, οπως στην αρχη.. Αμεση συγκριση δυστυχως δεν μπορει να γινει μια και η δεν ειναι καθολου ευκολο να εναλλασω τισ δυο τηλεορασεις.. :?

Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Καλορίζικη και καλές θεάσεις!!!
Σ' ευχαριστω Χρηστο :D

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads