LG 42LE8500 vs Samsung 40c7000

Reaction score
0
kalispera,
ενδιαφερομαι να αγορασω μια 40'-42' TV.
τα χαρακτηριστικα της θελω να ειναι τουλαχιστον led, full HD,hdmi, usb(με video support),DLNA, 100hz(+),

εχω (μαλλον) καταληξει σε :140:
LG 42LE8500
SAMSUNG 40c7000 (3d)

πολλοι μου λενε να αποφυγω την LG

καποια βοηθεια? ιδεες?

ευχαριστω προκαταβολικα

Χαρης

Reaction score
0
Απάντηση: LG 42LE8500 vs Samsung 40c7000

Βασικά η Samsung είναι 3D και με περισσότερες υποδοχές από την LG.
Η LG πάλι έχει περισσότερες ίντσες. Μιας και μένω σε μικρό σχετικά νησί δεν μπόρεσα να πάω σε κάποιο μαγαζί να τις δω να παίζουν και τις δύο μαζί. Από την εμπειρία που έχω όμως από monitors PC έxω παρατηρήσει ότι το contrast των Samsung είναι καλύτερο από αυτό των LG.
Eγώ πάντως μιας και πρόκειται να αποκτήσω επιτέλους μια μεγάλη τηλεόραση αυτές τις μέρες και να ξεφύγω από τις 22" του LCD TV Monitor που χρησιμοποιώ μέχρι και τώρα παρήγγειλα την Samsung UE40C7000.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Καλοθέατη Χάρη!
Αναμένουμε εντυπώσεις!

Υ.Γ.Σε παρακαλώ μην γράφεις με greeklish:107:

Reaction score
0

Τελικα ακομα την περιμενω την Samsung… την ειχα παρει απο ιντερνετ αλλα λογο απεργιων φορτηγων καθυστερησε πολυ. (πανω απο 20 -25 μερες)

-Ακυρωσα παραγγελια (πηρα πισω λεφτα)

Και αυριο βραδυ ερχετε σπιτι η Sharp 40LE820.

Ελπιζω να ειναι καλη (δεν τρελαινομουν 3D ετσι και αλλιως)

Ειδομεν...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Καλοθέατη!!
Αναμένουμε εντυπώσεις!!

Reaction score
0

-Ακυρωσα παραγγελια (πηρα πισω λεφτα)

Και αυριο βραδυ ερχετε σπιτι η Sharp 40LE820.

Ελπιζω να ειναι καλη (δεν τρελαινομουν 3D ετσι και αλλιως)

Ειδομεν...

Περιμενες τοσες μερες για λιγες ακομα....
Ελπιζω να βγει καλη η TV και να κανει δουλεια το yellow pixel γιατι απο LG - Samsung σε Sharp εγω δεν θα πηγαινα ποτε!
Επισης αν εχεις δει 3D και δεν σου αρεσε ΟΚ το δεχομαι αλλα αν δεν εχεις δει και λες ετσι απλα οτι δεν σε ενδιαφερει λυπαμαι γιατι μελλοντικα μπορει να το μετανιωσεις.

Καλες προβολες-θεασεις.

Reaction score
0

καλισπερα KosKos,

Ως τωρα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, χωρις να ειμαι ειδικος.

λογο διαφορας μεγε8ους και τεχνολογιας με την παλια τηλεοραση, απλα δεν μπορω να τις συγκρινω.

δεν μπορω να συνηθησω μια παραξενη αφυσικη κινηση στα ψηφιακα καναλια (εκτος απο ΣΚΑΙ). αλλοι το προσεχουν - αλλοι οχι.

δυστηχως το εγχειριδιο δεν λεει και πολλα για σεταρισμα,
ξερει καπιος να μου πει πει να ψαξω για πιο πολλα? οπως για πχ πως να βλεπω καποια καναλια αναλογικα και καποια ψηφιακα?

σχετικα με το 3D , εκανα πισω γιατι δεν μπορουσα να μας φανταστω στο σπιτι να φοραμε αυτα γυαλια. και δεν ξερω αν τελικα αποδιδει το 3D απο διαφορετικεσ γωνιεσ θεασης. το σπιτι ειναι και αρκετα φωτεινο και μου ειπαν πως αυτο ειναι μειον. και δεν ξερω αν παιζει κατι με ακτινολια απο το active shutter που εχουν.

μου ειπαν πως η samsung θα αποσυρει την σειρα 7000 γιατι εχει προωλημα το 3D. αλλα αυτο δεν μπορεσα να το διασταυρωσω...

μαλλον θα μεριμενω καποια χρονια να βγουν amoled, ή 3D χωρις γυαλια.

ειδομεν...

Reaction score
0

δυστηχως το εγχειριδιο δεν λεει και πολλα για σεταρισμα,
ξερει καπιος να μου πει πει να ψαξω για πιο πολλα? οπως για πχ πως να βλεπω καποια καναλια αναλογικα και καποια ψηφιακα?

Πρεπει να υπαρχει καποιο κουμπι πανω στο κοντρολ σου που γυριζει αναλογικο-ψηφιακο και αντιθετα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos